|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 12:22 am Naslov: Mamin sin... |
|
|
Da cujemo...Sta mislite o tome?
Zasto kod balkanaca i dalje postoji taj sindrom da mama radi sve za svog sina pocevsi od pranja,peglanja,sredjivanja sobe,ciscenja wc solje za njim -da bi se kasnije ozenili i majku zamenili zenom?
Kompleksi ili nesto drugo?
Licno divim se svakom samostalnom muskarcu koji zna sam da brine o sebi sto ne znaci da ocekujem da to radi istom merom kao i ja...ali da postoji neka tolerancija i ravnopravnost. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 12:32 am Naslov: |
|
|
zans kako, potpuno se slazem sa tobom. iskreno, meni majka udje u sobu samo kad treba da posurfuje malo na netu. cela kuca se cisti kolektivno kada za to dodje vreme ili kada imamo vremena. mene bi bilo sramota kada bi neko cistio zamnom. nisam nesposoban. ne volim niko da mi se petlja u stvari koje radim. volim sve da sam obavim, pa i po cenu da ne znam i ne umem. sto se tice dlaka na sapunu i wc solje, dlake na glavi nemam, a tako gde ih imam ne otpadaju, tj. ne linjem se, a wc, ja mislim da bih propao u zemlju kada bi neko usao posle mene u wc i osetio mile mirise, a kamo li da vidi ostatke. to nikada nisam ostavio. za kulturne postoji cetka kojom se lako, za par sekundi sve ocisti, a za malu nuzdu preporucujem losim strelcima da sednu ako ne umeju klasicno.
jbg, cela porodica sa muske strane je u vojsci, pa se red i disciplina znala od samog pocetka. da ne pricam o sklapanju stvari, peglanju i sredjivanju kreveta. moj otac to radi daleko bolje i brze od moje majke, a naravno i ne daje joj da ona to radi. uvek on sredi njihov krevet i pegla stvari, sto je od uvek trazio i od mene. jednom recju, nije od nas napravio nesposobne debile, nego ljude sposobne da zive samostalno. takav sam od malena _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue
Poslednji izmenio betelgez dana Čet Mar 06, 2008 12:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 12:37 am Naslov: |
|
|
Veliku ulogu u tome kakav ce muskarac da postane covek ima upravo majka... Ona mora u njemu da probudi taj osecaj samostalnosti i nezavisnosti...
Ne mislim da je to kompleks, pre bih rekao da je to neki nas mentalitet... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 8:01 am Naslov: |
|
|
Mislim da bi muskarci trebalo da pocnu da peru ves, peglaju, brisu prasinu, usisavaju i slicno. Jos ako bi savladali tehniku pushenja samom sebi zene bi izgubile svaki smisao i znacaj(mislim cemu ?) Apelujem na Milocheove kolege da provale vec jednom kako da radjamo i da se jednom kao ljudi nadjemo u nekoj kladionici(znas ono "jel ima grceve, sta uradio Mancester, pa daj mu nek pije kim to je extra za grceve, Toti yebem ti oca.... )
Cut` bre tu! Cuj njih "mamini sinovi".....
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 8:49 am Naslov: |
|
|
meni majka udje u sobu samo kad treba da posurfuje malo na netu -betelgez
koji nik ima na krstarici?? )
Mamin sin? Pa predrasuda je da je stetno sto roditelji pomazu deci, oni koji u zeni traze majku su valjda u problemu? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 9:18 am Naslov: |
|
|
betelgez :: | zans kako, potpuno se slazem sa tobom. iskreno, meni majka udje u sobu samo kad treba da posurfuje malo na netu. cela kuca se cisti kolektivno kada za to dodje vreme ili kada imamo vremena. mene bi bilo sramota kada bi neko cistio zamnom. nisam nesposoban. ne volim niko da mi se petlja u stvari koje radim. volim sve da sam obavim, pa i po cenu da ne znam i ne umem. sto se tice dlaka na sapunu i wc solje, dlake na glavi nemam, a tako gde ih imam ne otpadaju, tj. ne linjem se, a wc, ja mislim da bih propao u zemlju kada bi neko usao posle mene u wc i osetio mile mirise, a kamo li da vidi ostatke. to nikada nisam ostavio. za kulturne postoji cetka kojom se lako, za par sekundi sve ocisti, a za malu nuzdu preporucujem losim strelcima da sednu ako ne umeju klasicno.
jbg, cela porodica sa muske strane je u vojsci, pa se red i disciplina znala od samog pocetka. da ne pricam o sklapanju stvari, peglanju i sredjivanju kreveta. moj otac to radi daleko bolje i brze od moje majke, a naravno i ne daje joj da ona to radi. uvek on sredi njihov krevet i pegla stvari, sto je od uvek trazio i od mene. jednom recju, nije od nas napravio nesposobne debile, nego ljude sposobne da zive samostalno. takav sam od malena | DEVOJKE NAVALITE,PRED VAMA JE IDEALAN MUSKARAC!!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 11:47 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | meni majka udje u sobu samo kad treba da posurfuje malo na netu -betelgez
koji nik ima na krstarici?? )
Mamin sin? Pa predrasuda je da je stetno sto roditelji pomazu deci, oni koji u zeni traze majku su valjda u problemu? |
ne ide ona na krstaricu. ako ce da se slozite oko kupo-prodaje akcija na berzama i proracuna promene inflacije. onda ok. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 11:56 am Naslov: |
|
|
betelgez :: |
ne ide ona na krstaricu. ako ce da se slozite oko kupo-prodaje akcija na berzama i proracuna promene inflacije. onda ok. |
Lazes da ti je keva Kori Udovicki(ex-guvernerka NBJ) ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 12:11 pm Naslov: |
|
|
e pa ti pretera. ne znam, iskreno i ne zanima me sta moji rade. znam samo da se nesto zeza na berzi. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 12:41 pm Naslov: |
|
|
betelgez :: | e pa ti pretera. ne znam, iskreno i ne zanima me sta moji rade. znam samo da se nesto zeza na berzi. |
"Ja nisam ni znala da je moja majka pevacica"-Cer`a Vesne Zmijanac  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 4:35 pm Naslov: |
|
|
grade brate , jel ovo audicija za mladozenju... hi hi hi
ajde moci, idemo...
metle u ruke, da ne idete pesice
salim se, mada...ko najvise bude leteo, mozda dobije i cilim  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
maverik018 TS kompjuteras

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 152 Lokacija: Nish
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 7:06 pm Naslov: |
|
|
Vec sedam godina sam odvojen od kuce, tako da mi keva ponekad opere ves i to tutne u masinu i to je sve a obzirom da cesto ni po 2-3 meseca ne dolazim kuci znaci da sam perem, sobu sam sredjujem, a od kad stanujem privatno (poslednje tri godine) i kupatilo, da ne pominjemo kuvanje, pranje sudova...Maminim sinovima zelim sve najlepse u zivotu al kad tad ce ih stici to sto nisu samostalni  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 9:52 pm Naslov: |
|
|
Momci svaka cast... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 12:12 am Naslov: |
|
|
Tap 011 - Zbog Tebe (gace) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 2:07 am Naslov: |
|
|
mislim da samostalnos nikome nije skodila, niti ce nekome pasti kruna sa glave ako odvoji par minuta da sredinjesra iza sebe. oni ce biti mirniji i srecniji, a ostali oko njih se nece osecati neprijatno. _________________
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|