Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Sergius TS dopisnik

Pridruio: 27 Mar 2007 Poruke: 15
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 6:34 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Jebi, Petoletka, grabovaèke Ŕabane!!!  | Da,da......kao i prosle godine  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 7:57 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Shane bi, kao okruglicki patriota, morao da navija za Bele orlove.
Okruglica-autonomna pokr MZ Tobolac. |
Naturlich da navijam za Bijele....
Ne znam dal si znao za podatak da je Okruglica imala F.K. pre Tobolca... Na legendarnom stadionu "u Lugovima" ! ! !
Ali ipak su mi Omladinci iz Odzaka (iz grupe B) drazi. . .
I Okruglica moze da bude a.p. Tobolca samo ako Leviæi postanu suverena teritorija Okruglice ! ! !  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 10:33 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Rumenige :: | Shane bi, kao okruglicki patriota, morao da navija za Bele orlove.
Okruglica-autonomna pokr MZ Tobolac. |
Naturlich da navijam za Bijele....
Ne znam dal si znao za podatak da je Okruglica imala F.K. pre Tobolca... Na legendarnom stadionu "u Lugovima" ! ! !
Ali ipak su mi Omladinci iz Odzaka (iz grupe B) drazi. . .
I Okruglica moze da bude a.p. Tobolca samo ako LeviƦi postanu suverena teritorija Okruglice ! ! !  |
Druze, obavestajna sluzba je doznala da imas neke korene u Tobolcu. Ispravi me ako gresim.
Znam za taj teren. Ne znam u kakvom je stanju sada..igrao sam par puta tu fuzbal kao omladinac.
Podelicemo Levice bratatski.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 11:22 am Naslov: |
|
|
Haha kakve vi interese imate u Pa? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 11:28 am Naslov: |
|
|
To je jos knez Lazar poklonio MZ Grabovcu. Poznato je da je Laza upoznao Milicu na kampovanju za Preobrazenje i ona je tu podigla Ljubostinju. U znak zahvalnosti za nabacenu ribu Grabovcu je poklonio Pasjak, Veluce, Okruglicu i Tobolac(Zajednica Nezavisnih Mesnih Zajednica) Cak se nigde ne osporava da je Lazar bio Grabovcanin jer ipak najvise je kampera iz Grabovca. Pitaj Hanija  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 11:31 am Naslov: |
|
|
Ajde za Pa i Ve, ali To i Ok ti ne mogu oprostiti.
Za srce si me ujeo ovom izjavom..Za prva dva se moze pregovarati.
Udario si na nas teritorijalni integritet.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 5:40 pm Naslov: |
|
|
Rumenige, obavestajna te nije prevarila jer zaista imam korene u Tobolzstadtu !!!
Nema podele Levica.... Levici su od navek bili Okruglicka nacionalna teritorija, odbegla provincija. . . Dakle, moj predlog je sledeci :
Levici gube svaki status sela i podpadaju pod teritorijalni suverenitet Ok, ali, Ok bi postala protektorat To i imala bi samo izvrsnu vlas' !!! (Ljudi, koji je ovo trip)  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 5:46 pm Naslov: |
|
|
Potpisacemo okruglicko-tobolacki sporazum, ali pod uslovom da Levici pripadnu Tobolcu nakon 88 godina.
Inace, setra mi rece da si ti ucio skole sa mojom sestrom iz Ts-a, pa sam tako doznao da si nase gore list. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 8:43 pm Naslov: |
|
|
Na 99 kao Hong Kong . . . I da ima specijalne ekonomske i kulturne veze sa Okruglicom...
Hmmmm vrlo moguce, vrlo moguce... Kako ti se zovu sestre ??? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 12:47 am Naslov: |
|
|
Sinovi, Pajsak dijeliti mozete, ali Levici su teritorija Jasikovice Mihailove, zajedno sa Bucjem, Tobolcem i Velucem. O tom ni ne pomisljajte!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 1:32 am Naslov: |
|
|
O tome da su Leviæi okruglièka i samo okruglièka teritorija govori primer vecernjih okupljanja ispred doma u Okruglici . . . Naime, svake veceri (ako je lepo vreme) sva okruglièka, ali i leviæka deca se okupljaju radi zajednièkih sportskih aktivnosti, kulturoloŔkih tribina i uèvrŔæivanja familijarnih veza. . . Jedinstven primer povezanosti dva (nažalost) nezavisna sela, ali takodje i nada u bolje sutra i zajednièku buduænost ! ! !
Deliti mozete koje hocete druge teritorije i oblasti ali LeviƦe od matice Okruglice odvajati ne smete. . .
LeviƦi su srce Okruglice ! ! !
Okruglica od kljuĆØa pa do BuĆØ''a ! ! !
RUNDERDORF ĆBER ALLES ! ! ! _________________ "SreƦno ti muÅ”ko, AƦime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 1:49 am Naslov: |
|
|
Sine, jos si zelen... Cuclaj jos malo...
Mi polazemo historijsko pravo na tu zemlju. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 2:05 am Naslov: |
|
|
Ili odustanite od tih nerealnih teritorijalnih pretenzija ili sledi neminovni sukob. . . Koji æe se zavrŔiti porazom kaurina ! ! !
Naravno, upravni savet Runderdorfa zbog svoje maksimalno fleksibilne politike je spreman da pregovara i sa Jasikovicom kao i sa ostalim pretendentima na teritorijalni integritet nase ljepe...
Ali ne zaboravite, za odbranu i nepovredivost granica otadžbine I ŽIVOT AKO TREBA !!!
Cuclaj jos malo ??? Kakva vulgarnost... Mada oèekivano od jasikovièkih varvara. . . _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 2:15 am Naslov: |
|
|
Sinko, mi imamo akt kojim nam je ta zemlja poklonjena. Sa pobunjenim komadom zemlje se ne pregovara - isti se gazi.
No, posto smo mi uvijek bili iskreni prijatelji svih malih naroda i nerazvijenih sela (poput Grabovca), spremni smo vam vratiti vasu samostalnost i uz to vam pokloniti Tobolac i Veluce. Zauzvrat trazimo da se na MZ i manastiru pored okruglicke vijori i jasikovacka zastava. Jos trazimo desetak prihoda iz srebrnickog rudnika, troja kola sena (al' dobro uplasceno, nemo' da ni stedite), onu sprasnu krmacu iz tvoega obora i cetres pilica brojlera!
O Levicima, ipak, ne meremo pregovarat'. Preblizu su Bucju, svetoj jasikovackoj zemlji tako da tu planiramo organizirat' okruglicku marku. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|