|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Mar 05, 2008 7:32 am Naslov: |
|
|
Kazem da je Napredak najgora ekipa svih perioda razvoja nase drzave(FNRJ, SFRJ, SRJ, SCG, RS a verujem i u CS-carevina Srbija!) Jasnije? O`li da vi nacrtam? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Mar 05, 2008 11:18 am Naslov: |
|
|
Ipak je Pristina bila najgoras..da se ne lazemo. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Mar 05, 2008 12:57 pm Naslov: |
|
|
A NK"Vinkovci" ? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

Pridruio: 06 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Medveưa/e necu da napisem beograd zinat
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 2:07 am Naslov: |
|
|
Najgori prvoligas posle II svetskog rata je Nafta iz Donje Lendave(SL), Napredak je po statistici do 1991. 29. prvoligas po broju bodova, a u tom periodu u prvoj ligi je igralo 56 klubova, zlatna sredina _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion, sampion, sampion,
sampion je partizan
Poslednji izmenio nidzor dana Pet Mar 07, 2008 1:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Mar 06, 2008 4:22 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Kazem da je Napredak najgora ekipa svih perioda razvoja nase drzave(FNRJ, SFRJ, SRJ, SCG, RS a verujem i u CS-carevina Srbija!) Jasnije? O`li da vi nacrtam? |
Dalje sledi:
nidzor :: | Najgori prvoligas posle II svetskog rata je Nafta iz Donje Lendave(SL), Napredak je po statistici do 1991. 29. prvoligas po broju bodova, a u to periodu u prvoj ligi je igralo 56 klubova, zlatna sredina |
Ŕto dalje implicira: aj prekini viŔe da pljujeŔ bezveze. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

Pridruio: 06 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Medveưa/e necu da napisem beograd zinat
|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 1:07 am Naslov: |
|
|
Jel' da da znam znanje?! _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Mar 07, 2008 4:39 pm Naslov: |
|
|
Ne znam da li sam bio jasan. Jeriju sam rekao da prekine da baljezga. Svaka èast za info, Nidžore. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Mar 09, 2008 5:18 pm Naslov: |
|
|
KruŔevac: Nikoliæ podneo ostavku
DosadaÅ”nji trener Napretka SaÅ”a NikoliƦ podneo je ostavku posle poraza kruÅ”evaĆØkog kluba od ĆukariĆØkog 0:2: "Ćestitam ĆukariĆØkom na odliĆØnoj igri i zasluženoj pobedi. Ja sam podneo ostavku na mesto Å”efa struĆØnog Å”taba UO i zahvaljujem se na dosadaÅ”njoj saradnji" kratko je rekao NikoliƦ posle meĆØa.
Meðutim, sportski direktor Nenad Sakiæ ne želi da prihvati ostavku.
"Nikoliæ ima naŔu punu podrŔku i svi smo protiv njegovo odlaska. Trener koji radi 12 sati dnevno najmanje je kriv za danaŔnji poraz. O tome neka razmisle igraèi" ,istakao je Sakiæ najavivŔi da æe u nedelju ponovo razgovarati sa Nikoliæem, a da æe tom sastanku prisustvovati i predsednik kluba Jovanoviæ.
----------------------------------------------------
Procitah jutros u "Zurnalu" da su i navijaci trazili da ostane.
Hanibale, daj neku informaciju... _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 10, 2008 10:20 pm Naslov: |
|
|
Veceras je bila sednica uprave. Najverovatnije ce ostati. Iskreno se nadam. Svi su stali uz njega. Sakic je rekao da nikako ne moze da bude njegova (Nikoliceva) krivica.
Vidjet cemo sutra... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Pon Mar 10, 2008 11:17 pm Naslov: |
|
|
Nikoliæ ostaje kormilar KruŔevljana
Ponedeljak, 10. mart 2008. 13:25
SaŔa Nikoliæ ipak æe i u nastavku sezone predvoditi KruŔevljane, poŔto Upravni odbor Napretka nije prihvatio njegovu ostavku.
"Hteo sam u zemlju da propadnem posle debakla pred gotovo punim tribinama. Zato sam odmah posle utakmice, joŔ pod utiskom naŔeg sivila podneo ostavku. U cilju da se neŔto promeni, da se ekipa razdrma... Ne bih voleo da razoèaram ni navijaèe, ni direktora, niti Upravu, a najmanje da ih ostavim na cedilu i zato æu prihvatam odluku Upravnog odbora", rekao je Nikoliæ.
Nikoliæ, nekadaŔnji trener Železnika i kadetske reprezentacije Srbije, ekipu Napretka preuzeo je sredinom oktobra. Na startu sezone trener KruŔevljana bio je Mladen Dodiæ, koji je smenjen zbog slabih rezultata, a do dolaska Nikoliæa, ekipu je privremeno
vodio Zvonko PetroviƦ.
Napredak, koji je na startu proleƦnog dela sezone savladao OFK Beograd 2:0, nakon 19. kola sa 19 bodova zauzima 10. mesto u Meridijan Superligi Srbije.
(MONDO) _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

|
Poslao: Sub Mar 15, 2008 5:30 pm Naslov: |
|
|
1:1 u Lucanima, nije lose _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Sub Mar 15, 2008 6:31 pm Naslov: |
|
|
Jbg, moglo je bolje, ipak smo mi poveli ali sta je tu je bolje i bod nego nista _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
maverik018 TS kompjuteras

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 152 Lokacija: Nish
|
Poslao: Pon Mar 17, 2008 3:00 pm Naslov: |
|
|
Sledeceg vikenda u Ks dolazi Crvena Zvezda...Honey ovog puta cemo biti na suprotnim stranama pa cemo videti ko ce koga nadglasati, pod uslovom da ides na ovaj svojevrsan hepening...Aj da vidimo ko ce jos od forumasa prisustvovati prazniku fudbala pod Bagdalom? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 17, 2008 3:27 pm Naslov: |
|
|
Naravno da cete nadjacati Jakuze...jbg, kad bi svi navijaci stajali uz svoj klub i grad bilo bi drugacije. Ovako ce doci 50% ljudi da vidi cuvenu Zvezdu, umesto da navijaju za svoj Napredak. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:36 am Naslov: |
|
|
Bas to, kolega.
Naravno da cete nas nadjacati. I oni sto dolaze na sever (a neki medju njima se guraju u prve redove medj' vozde) ce biti na jugu. Jedino ce prave Jakuze i Grobari (hm!) biti na severu. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|