Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Mar 17, 2008 3:47 pm Naslov: Clasica |
|
|
Zamolila bih forumase drage,da ako neko slucajno ima nesto od klasike da stavi na share. Volela bih da se obrazujem u tom pravcu Hvala unapred. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Pon Mar 17, 2008 5:07 pm Naslov: |
|
|
ako imas kvalitetan net, tj adsl ili cablovski, mogu da ti pustim na msn, ako ga imas. kolicinski je malo vise, ali icicemo prioritetom sta tis e vise svidja. imam oko 15 cd mp3. pa ce tis e verovatno nesto i dopasti. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Mar 17, 2008 7:06 pm Naslov: |
|
|
Imam ja neku dark psihodeliju,ako zelis da se obrazujes u tom pravcu!!!Sve vrhunske dj-eve!!!Muzika od koje ti ledi krv!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Mar 17, 2008 11:03 pm Naslov: |
|
|
Na sta klasicno mislis? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Mar 18, 2008 8:44 am Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Imam ja neku dark psihodeliju,ako zelis da se obrazujes u tom pravcu!!!Sve vrhunske dj-eve!!!Muzika od koje ti ledi krv!!! |
Hvala puno, ali psihodelije imam mnogo mnogo Gb, hvala mogu ja tebi dati neke korisne linkove za psihodeliju od mojih prijatelja ako te interesuju manje poznati dj-evi a vise indian goa dark psy trance. Pozdrav.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Mar 18, 2008 10:47 am Naslov: |
|
|
Pusti neki link,na temu psychedelic trance....hvala unapred.... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|