Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Å ta je bolje? |
Staklo |
|
77% |
[ 35 ] |
Plastika |
|
0% |
[ 0 ] |
Plek (limenka) |
|
22% |
[ 10 ] |
|
Ukupno Glasova : 45 |
|
Autor |
Poruka |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 1:56 pm Naslov: |
|
|
Genie :: | betelgez :: | nismo zivotinje da pijemo i jedemo svasta. |
Zivotinje su zakon! |
ne vredjam zivotinje, ali one nemaju prefinjen ukus kao mi, ljudi, tj. svesna bica. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 11:18 pm Naslov: |
|
|
rubeoli :: | E moj bajo to ti je slovacko pivo jedno od najboljih na svetu, jedino austrijsko Ottakringer moze da mu pridje! A Bud mi i nije nesto, ima previse ostar ukus! |
Original ĆØeÅ”ki Bud je najbolje pivo koje sam probao. Želja mi je da posetim Belgiju, ĆØuo sam da imaju pun krivak dobrih piva. Mada ni NemaĆØka i ĆeÅ”ka ne bi bile loÅ”a destinacija i overa 10-ak pivnica u toku dana. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Sergius TS dopisnik

Pridruio: 27 Mar 2007 Poruke: 15
|
Poslao: Pon Mar 24, 2008 7:35 pm Naslov: |
|
|
Je....s ukus,bitno je da dobro radi!Najbolje je bilo toceno old gold kod Zareta iz mladjih dana,dok je jos sabirao kako treba.Boljeg piva u Evropi nije bilo...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Uto Mar 25, 2008 4:56 pm Naslov: |
|
|
Jbg,Zare vise ne radi. E dok je on radio...to je bio zivot. Popijes 7 piva za 200 kinti _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Mar 25, 2008 8:18 pm Naslov: |
|
|
Ganser kolsch.... svi kolschic'i su dobri uostalom |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rose spricer TS dopisnik

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 15 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 2:31 pm Naslov: |
|
|
zagorka bira,bugarko pivo! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 3:32 pm Naslov: |
|
|
rose spricer :: | zagorka bira,bugarko pivo! |
Riba skara bira  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 3:35 pm Naslov: |
|
|
Lord pije samo rakiju (domacu)... Pivo je za smokljane  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 3:40 pm Naslov: |
|
|
Vino  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 2:06 pm Naslov: |
|
|
Dok ne probam nemaèka i belgijska piva, èeŔka su broj 1. Staropramen sa 4% i 5% alkohola - ovo jaèe je bolje. Mnogo dobro pivo.
KruŔevica (ili kako se veæ piŔe) - tamno pivo sa 3,8% alkohola. Nije bilo toliko loŔe, ali ne volem tamna piva. Divim se ljudima koji ih vole. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 4:20 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Dok ne probam nemaèka i belgijska piva, èeŔka su broj 1. Staropramen sa 4% i 5% alkohola - ovo jaèe je bolje. Mnogo dobro pivo.
KruŔevica (ili kako se veæ piŔe) - tamno pivo sa 3,8% alkohola. Nije bilo toliko loŔe, ali ne volem tamna piva. Divim se ljudima koji ih vole. |
To neka nova slika u avataru  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 10:22 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Dok ne probam nemaèka i belgijska piva, èeŔka su broj 1. Staropramen sa 4% i 5% alkohola - ovo jaèe je bolje. Mnogo dobro pivo.
ali ne volem tamna piva. |
a joj a ja obožavam tamna piva... nekako su mi bolja od svetlih... a na ovom zadnjem beer festu sam pila neko crveno pivo... ne seæam se koje taèno ali je bilo sa neŔto viŔe alkohola... i nije bilo neŔto speŔl...
inaèe, èula sam informaciju da postoje dobre Ŕanse da se beer fest izmesti sa tvrdjave na UŔæe i da se naplaæuje ulaz... i mnogo sam se smorila... nije joŔ reŔeno al se prièa... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 11:17 pm Naslov: |
|
|
nightwalker :: | a joj a ja obožavam tamna piva... nekako su mi bolja od svetlih... a na ovom zadnjem beer festu sam pila neko crveno pivo... ne seæam se koje taèno ali je bilo sa neŔto viŔe alkohola... i nije bilo neŔto speŔl...
inaèe, èula sam informaciju da postoje dobre Ŕanse da se beer fest izmesti sa tvrdjave na UŔæe i da se naplaæuje ulaz... i mnogo sam se smorila... nije joŔ reŔeno al se prièa... |
Stvar ukusa, ja viŔe volim svetlo. PiJo sam i ja to crveno, èEni mi se da je bilo oko 8% alkohola i ne mi se svidelo. Pio sam i mnogo hvaljeno tamno niŔiæko, niŔta posebno.
Prièalo se veæ o naplaæivanju ulaza, ali su odustali, a za promenu lokacije prvi put èujem. Nek se teraju ako to urade, pivo je i ovako preskupo, joŔ samo fali da naplaæuju ulaz. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Sre Apr 16, 2008 5:21 am Naslov: |
|
|
nightwalker :: |
inaèe, èula sam informaciju da postoje dobre Ŕanse da se beer fest izmesti sa tvrdjave na UŔæe i da se naplaæuje ulaz... i mnogo sam se smorila... nije joŔ reŔeno al se prièa... |
Dobro si èula za izmeŔtanje, bilo juèe na tv-u, a za naplaæivanje ne znam!
InaĆØe i ja preferiram svetlo vopi, od tamnog imam fobiju jer sam popio kvarno u Goldu i otrovao se od njega. Do tad sam pio samo tamno, ali od tad ga nisam ukusio! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
aurora TS pro

Pridruio: 25 Apr 2008 Poruke: 14 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Okt 28, 2008 8:48 pm Naslov: |
|
|
PIVO............
dabogda iz kamena poteklo
Pichitj ko kolachitj  _________________ Ja bih o sebi rekla sledece...imam sve sto mi treba za zivot na zemlji. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|