Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Glasam za |
LEVICU - za politicku i rasnu jednakost, za bolje radnicke klase i unistavanje rastuceg nacionalizma |
|
41% |
[ 22 ] |
DESNICU - jer znam koji su mi koreni, znam cija je ovo zemlja, znam gde je Indija i Bliski istok, znam da je komunizam bolest i da ga treba iskoreniti |
|
58% |
[ 31 ] |
|
Ukupno Glasova : 53 |
|
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 8:49 pm Naslov: |
|
|
Ijao Boze...muka mi je.... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 8:52 pm Naslov: |
|
|
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 10:09 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Mrznja je prirodna reakcija na nesto sto nas provocira i svi je u odredjenoj meri posedujemo. |
Najsmeshnije je to shto mi se chini da je nekim forumashima mrznja cool, kao neki fazon i sl.
Mrznja pomrachuje um i razara dushu.
Mrznja je vrlo teshko dushevno stanje, da ne kazem oboljenje i shteti jedino onom ko mrzi.
Ako je neko dovoljno inteligentan ili smatra za sebe da je iznad situacije ne bi trebalo da odreaguje na provokaciju. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 10:16 pm Naslov: |
|
|
Skolski svaka cast...nauci ovu omladinu.
Ja se ubih od pricanja i pisanja da ne treba mrzeti a pojedini me shvataju pogresno. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 10:18 pm Naslov: |
|
|
grof :: | lord.trax :: | Mrznja je prirodna reakcija na nesto sto nas provocira i svi je u odredjenoj meri posedujemo. |
Najsmeshnije je to shto mi se chini da je nekim forumashima mrznja cool, kao neki fazon i sl.
Mrznja pomrachuje um i razara dushu.
Mrznja je vrlo teshko dushevno stanje, da ne kazem oboljenje i shteti jedino onom ko mrzi.
Ako je neko dovoljno inteligentan ili smatra za sebe da je iznad situacije ne bi trebalo da odreaguje na provokaciju. |
Rekoh da je mrznja prirodna pojava!!! Nisam reko da volim da mrzim, a ni da mi je to hrana za dusu. Postoje neke stvari koje je jednostavno nemoguce iskulirati... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
dule TS pro

Pridruio: 10 Apr 2008 Poruke: 9
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 10:34 pm Naslov: |
|
|
Zasto mrzeti nekoga koji i nezna da postojite? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 11:53 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Skolski svaka cast...nauci ovu omladinu.
Ja se ubih od pricanja i pisanja da ne treba mrzeti a pojedini me shvataju pogresno. |
Nekim ljudima ne mozes promeniti misljenje i izbiti im neke ideje iz glave i onda nema potrebe za nerviranjem. Mene recimo niko nikad nece ubediti da je neka nacija losa i da treba da je mrzim; mogu samo uzalud da trose energiju, vreme i zivce - necu da menjam misljenje koje imam 22 godine... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 7:15 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: |
Ne seri da je i nas ubijao!?  |
Uuuuu koliko istoricara Ajde Lepljiva navedi mi jedan primer kada su to nas "neduzne ubijali i sistematski unistavali". Jedan primer......(jel da da nije mnogo ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 7:21 am Naslov: |
|
|
Covece.....nema me par dana i odmah me doceka salva i Terence&Philipe&Pacovdlak antifasisticki blok  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 2:33 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Ajde Lepljiva navedi mi jedan primer kada su to nas "neduzne ubijali i sistematski unistavali". |
WTF?!
Tojo je shvatio, aj shvati i ti!
Molim te, batali regrutovanje maloletnika u faŔiste! PustiŔ ih lepo da èitaju literaturu, naravno raznoliku, pa neka sami odluèe gde æe, Ŕte æe i kako æe! Ovako....lièiŔ na èoveka koji daje poluiformacije ili informacije protumaèene onako kako tebi odgovara.
Citat: | "Pucajte, ja i dalje drzim cas " |
To bi bio pucanj u prazno!  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 6:15 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Citat: | Ajde Lepljiva navedi mi jedan primer kada su to nas "neduzne ubijali i sistematski unistavali". |
WTF?!
|
Vidim da nemas blage veze pa rekoh da te malo edukujem Ako zelis reci Kragujevac i Kraljevo to je bila posledica partizansko-cetnickih napada gde je prethodno postojala objava "100 za jednog Nemca". Ako zelis reci logori u njemu su bili samo jese, cigani i pokretaci raznoraznih otpora i buna.
"Bolje rat nego pakt" a posle "ubijanje nevinih". Pa nije rat fudbal da nam nisu sudili faul... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 11:33 am Naslov: |
|
|
Druze, upravo si pravdao genocid nad svojim narodom....
Koliko jos dubo zelis da padnes?
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 12:01 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Druze, upravo si pravdao genocid nad svojim narodom....
|
Sta znas ti Paci o genocidu? Genocid je NDH a to sto smo izginuli posle onog "Bolje grob nego rob" i "Volimo te otadzbino nasa" je tradicionalna srpska glupavost u spoljnoj politici. Sta ti ocekujes? Da istrci vasljivi partizan iz zbuna i ispali rafal na nekog strazara i da posle toga ne bude nista?! Pa nije Hitler bio Kostunica pa da ostro osudjuje i da se busa u grudi dok ne probije plucno krilo  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 1:12 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Ako zelis reci logori u njemu su bili samo jese, cigani i pokretaci raznoraznih otpora i buna. |
Ovi gore navedeni nisu ljudi ili.....
Aj prekini molim te da piŔeŔ ovakve stvari jer æeŔ nas ovde teŔko preobratiti i navesti da imamo razmiŔljanja iole slièna tvojim.
To koliko ko zna nije na tebi da procenjujeÅ”. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 1:29 pm Naslov: |
|
|
Nisu nasi ljudi
Lepljiva ova tema se zove Reichstag ili Duma dakle fasizam ili komunizam, istok ili zapad, levo ili desno kako ti je lakse.....Dakle namenjena je za istorijske i savremene politicke prilike u svetu i kod nas.
Otvori temu "Viktorija Bekam" i pisi tamo koliko hoces nece ti niko nista reci.
Mada bolje idi nesto spremi za klopu, vidis da ce 15h Nemoj da zapostavljas partnera zbog narodnog heroja Borisa Kidricha  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|