Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 1:00 am Naslov: |
|
|
Odlican je Rade!
Ipak, dugujem odgovor dentistu. Moji vode podrijetlo od ne tako velikog vojvode (to mu je titula bila - vojvoda) Stefana Decanskog. Inace, pravo nam je prezime Ljubic, ali su ga morali menjati kad je djed Pero ukokao neke Turke i otuda prebjegao srpskijem stranama.
@ Jerinendorf
Ti se to potkivas za rasprave na ovim zamrlim temama. Vidis ti to, kolega? Iscrpio je sve svoje historijsko znanje!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sub Mar 08, 2008 7:57 pm Naslov: |
|
|
Da se prebacimo na politiku...
Pala vlada. Eto nama izbora i novih rasprava.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
anita.rad TS kompjuteras

Pridruio: 25 Jan 2008 Poruke: 110 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Ned Mar 09, 2008 12:06 am Naslov: |
|
|
Naravno da je pala vlada kada nikad nista i nisu mogli da se dogovore. Novi paralmentarni izbori raspisani su za 11.maj zajedno sa lokalnim i pokrajinskim.Sta je sada pametno zaokruziti?! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rubeoli TS kolovodja

Pridruio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
Poslao: Ned Mar 09, 2008 12:11 am Naslov: |
|
|
Zaokruziti Gileta Gileta i samo Gileta.... _________________ Zenu dupe krasi a tortu orasi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Ned Mar 09, 2008 2:52 pm Naslov: |
|
|
anita.rad :: | Naravno da je pala vlada kada nikad nista i nisu mogli da se dogovore. Novi paralmentarni izbori raspisani su za 11.maj zajedno sa lokalnim i pokrajinskim.Sta je sada pametno zaokruziti?! |
Jos uvek nisu raspisani..to je samo predlog za datum odrzavanja izbora.
..a jos uvek se ne zna da li ce biti i lokalnih i pokrajinskih. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Mar 09, 2008 11:59 pm Naslov: |
|
|
vala davno i bili! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 11:24 pm Naslov: |
|
|
Ovaj clanak mi se toliko svideo da sam morao da "podelim":
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7265249.stm
Zasto reci NE Kosovu. Iz usta zvanicnika Kipra, Slovacke, Rumunije... znam i sam da ne pravi nikakvu razliku i da su bbc toliko djubra i gnusnih lazi na nas nepravedno svalili, ali samo je lepo procitati ovako pravedno i moralno napisane clanke (u danasnje vreme nepravde i buljoliza).
Posebno mi se svidja stil i jasnoca Kipra u ovoj situaciji (bez obzira na zadnje redove). |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Čet Apr 17, 2008 2:47 pm Naslov: |
|
|
èitam juèe u novinama izjavu nekog Ŕvajcarca,struènjaka za medjunarodno pravo, koji kaže, da bi za srbuju bilo mnogo bolje ili isplativije da kod medjunarodnog suda pravde tuži zemlje koje su priznale kosovo,nego da od njega traži "savetodavno"miŔljenje????medjutim ,ovu izjavu nije dalje komentarisao. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|