coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 10:06 pm Naslov: Vredi probati |
|
|
Mnogo mojih drugova je probalo ovo i radi... Ne ocekujem nikakvu zahvalnicu.
Jer ja u stvari ni nisam nista uradio
RAPIDSHARE
Kod: | ne znam da li je veæ neko ovo ovde reko, nisam pratio, ali pronaŔao sam odlièan naèin za free skidanje sa rapida, pogotovo za one sa wirelessom koji imaju uvek istu ip adresu (kao npr. ja )
ja skidam veƦ 5 dana, skinuo sam preko 50 fajlova, i uvek radi bez problema
evo ovako:
Kreiraj AOL free email na www.aol.com
posle skini
http://rapidshare.com/files/56999390/AOL_Modified.rar
InstaliraÅ” Aol_modifie (setup90.exe)
1. Ako javi neki error klikni Yes
2. Klikni New members
3. Express setup
4. Add location
5. Home
6. Manually add connection device
7. Home Network
8. Sign On to AOL now
9. You already have an AOL screen name and password
10.PiŔeŔ username i password sa e-maila koji si kreirao na AOL
11. SkidaŔ neki fajl sa Rapidshare i kad zavrŔiŔ download praviŔ sign off na AOL programu i opet sign in
13. i opet možeŔ skidati do mile volje
Ako ne možete napraviti raèun jer ne znate ZIP code, upiŔite: Alabama (AL) za drzavu, ZIP code 35005, grad Adamsville, adresu neŔto bezveze tipa "101 Brown St", broj telefona 205xxxxxxx (stavite nesto umjesto x-eva, 10 brojeva ukupno)
Kad upiŔeŔ user name, prilikom registrcije, uvek proveri dali je slobodno takvo ime. Evo jos jedna država, Texas TX , zip code 77020, grad Houston, ul. Clinton drive, tel. br. 713******* (mora biti 10 cifreni)
i joŔ neŔto, ako ne uspete da se registrujete na aol, pogreŔna lozinka ili tako neŔto, probajte preko dial-up, ni meni nije htelo preko wireless
uvek vam daje neku novu, sasvim novu IP adresu, nikad se ne može desiti da èekate za download, samo sign off pa sign in, ne morate zatvarati browser, ne morate se diskonektovati, vrlo vrlo jednostavno
|
|
|