Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Uto Maj 20, 2008 11:40 am Naslov: |
|
|
Podolskog ce Klinsman da davede u red. Dobar je on igrac,samo mu treba cvrsta ruka _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Maj 20, 2008 3:45 pm Naslov: |
|
|
Podolski æe morati da se zadovolji ulogom 3. Ŕpica u Bajernu, sem ako se Toni ili Kloze ne povrede ili ne odu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Maj 21, 2008 11:17 am Naslov: |
|
|
Gatuzo produzio ugovor sa Milanom. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Maj 21, 2008 2:08 pm Naslov: |
|
|
Samo nek' Ze Roberto potraje jos neku godinu i niko nam ne treba na sredini _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sre Maj 21, 2008 3:25 pm Naslov: |
|
|
Marko Marin (Borussia Mƶnchengladbach) je prvi Srbin koji ce zaigrati za nemacku reprezentaciju. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Maj 22, 2008 9:20 am Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Marko Marin (Borussia Mƶnchengladbach) je prvi Srbin koji ce zaigrati za nemacku reprezentaciju. |
To je jos jedna bruka za nas savez.
Marinu su i keva i cale Srbi, a sam je izrazio zelju da zaigra za Srbiju...naravno, ukoliko ga pozovu. Verovatno Marin nije uleteo sa lovom..inace da jeste, igrao bi 100%. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Čet Maj 22, 2008 12:44 pm Naslov: |
|
|
Marin je Bosanac podrijetlom. Da je bruka, bruka je. Pa Hrvatima pola rep. nije roðeno u Hrvatskoj. Mislim da joŔ ima naŔih gastosa koji po raznim zemljama igraju za mlaðe kategorije. Sve bi to trebalo da se privoli da igra za Srbiju. Druga je stvar Ŕto su u naŔem fudbalu sve sami mafijaŔi.
Gatuzo produžio ugovor? Super vest za Bajern. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Maj 22, 2008 1:08 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Mislim da joŔ ima naŔih gastosa koji po raznim zemljama igraju za mlaðe kategorije. Sve bi to trebalo da se privoli da igra za Srbiju. |
Trebalo bi ali kako se meni cini,savez u vecini slucajeva nista ne preduzima da zadrzi te momke,a para vrti gde burgija nece...
Ja sam mislila da je Marin Hrvat ali onda sam gledala na TV-u kad su Nemci pricali o njemu i rekli da su mu roditelji Srbi i da je morao da se odrekne bosanskog pasosa... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Čet Maj 22, 2008 1:58 pm Naslov: |
|
|
Švabe jednog dana neæe imati Nemca u reprezentaciji. U mlaðim kategorijama im igraju crnci, Bosanci, Arapi, joŔ malo pa æe i Srbi. Ali o tome nek razmiŔljaju Rumenige i JerinenŔtat.
NaŔ savez razmiŔlja samo o tome kako da marne Ŕto viŔe para. U rep. nam igraju samo likovi koji treba da se prodaju i oni koje guraju menadžeri, roðaci i ko sve ne. Dovode Klementea za ogromnu lovu, i on niŔta ne uradi. U zatvor sve!  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Maj 22, 2008 2:10 pm Naslov: |
|
|
Nemamo mi tolike zatvore... Posle svega, treba ih sve vesati na terazijama... U nasem savezu niko nije cist. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Maj 23, 2008 4:01 pm Naslov: |
|
|
Kakva ekstremnost! Gore nego Staljin. On je posle izgubljene tekme raspustio fudbalski savez a vi bi da vesate _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Maj 23, 2008 4:31 pm Naslov: |
|
|
Ovo se desava vec 18 godina! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pet Maj 23, 2008 8:31 pm Naslov: |
|
|
DuskoTosic :: | Kakva ekstremnost! Gore nego Staljin. On je posle izgubljene tekme raspustio fudbalski savez a vi bi da vesate |
Koji mi? Ja nigde nisam spomenuo veÅ”anje. Ćinjenica je da oni gmazovi Å”to se vuku po savezu nisu ni zaÅ”ta drugo, nego za Zabelu. Da smo normalna zemlja... A nismo. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Maj 24, 2008 11:02 am Naslov: |
|
|
Jbg,to je tacno,ali nije tako samo kod nas. Fudbal je odavno iz sporta pres'o u biznis. Samo sto je npr. u Engleskoj ili Spaniji mnogo bolji kvalitet fudbala pa niko ne obraca paznju na to _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Maj 24, 2008 2:02 pm Naslov: |
|
|
Nek poboljsaju kvalitet fudbala, pa necu ni ja da obracam paznju na njih... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|