|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Maj 25, 2008 11:27 pm Naslov: |
|
|
Sve u svetu tako funkcionishe... UK je bilo poslednje na ovoj Evroviziji... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Maj 26, 2008 9:17 am Naslov: |
|
|
Ciroza :: | Ja samo znam jedno: ko moze da nam kaze da nismo Evropa?
Pogledajte trulu korumpiranu Italiju, zemlja se pretvorila u deponiju, smrdljiva mafija im kontrolise zemlju... Svabe (Austrija, Nemacaka) - svoju decu da prostite maltretiraju, cuvaju bebe u zamrzivacu. Ne kazem, samo niko nije savrsen, a sta smo mi to skrivili?
KiĆØ? Å ijo mu ga Djura. | Niko nije rekao da nismo Evropa a ove godine smo pokazali da smo deo nje sto je za pohvalu i za ponos.
Sa ovim drugim komentarom ne znam sta si hteo da postignes sem sto si mozda hteo da tema krene u drugom pravcu.Ne lupetaj gluposti,sedi tamo gde jesi i prisecaj se onih prela i posela na kojima si jurio za devojkama.Posto nisi odmakao dalje znas kako se kaze-Ne ides dalje od tora ne znas vise od ovaca-Ubuduce,drzi se teme ili ako nemas sta da kazes bolje preskoci. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Maj 26, 2008 6:14 pm Naslov: |
|
|
Ispljuvaste me ko Musolinija pa sad ja treba da se drzim teme?
Po pitanju teme:
prva strana - koju mecku je kupio Zeljko i ko je vodja estradne mafije
Druga strana - pominje se kiè i Ŕund na koji ja i odgovaram, gradomirka prica o fudbalu... treba li dalje da nabrajam.
Osim toga, da nema off-topic, ovaj forum i nebi bio toliko interesantan.
Citat: | Sa ovim drugim komentarom ne znam sta si hteo da postignes sem sto si mozda hteo da tema krene u drugom pravcu |
Stvarno ne vidim kako si izvkla ovakav zakljucak.
To koliko sam ja odmako, ja znam i ponosan sam time, ti ocigledno nemas pojma.
Tvoj ton je ovde previse neprijateljski i uvredljiv; ne shvatam cime sam to zasluzio - zato sto sam reko nesto lose o Italiji i Svabama?
Sve Vas deco postujem i volim, ali znate da preterate i ujedate kad za to bas nema potrebe. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pon Maj 26, 2008 6:28 pm Naslov: |
|
|
Ma to su samo slova Ciroza, nemoj da se opterecujes  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Maj 26, 2008 9:34 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: |
Druga strana - pominje se kiè i Ŕund na koji ja i odgovaram, gradomirka prica o fudbalu... treba li dalje da nabrajam.
|
O kakvom fudbalu?Kad sam spominjala fudbal na ovoj temi?  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Maj 26, 2008 9:45 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Ciroza :: |
|
O kakvom fudbalu?Kad sam spominjala fudbal na ovoj temi?  |
Sve ti lepo pise, "druga strana". A i neka si, ja stvarno nemam nista protiv, kao sto sam i reko. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Maj 26, 2008 10:15 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | miloche :: |
bekam kao ceca, ronaldo kao stoja. |
Da neces reci da ova dvojica ne znaju da igraju fudbal...bla...bla |
Ipak sam spominjala... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 9:44 am Naslov: |
|
|
Pa da sa vratimo temi.Evrosong je stvarno bio lepo organizovan i mislim da smo pokazali da i mi to mozemo.Sve je bilo velicanstveno sem jedne stvari-garderoba Zeljka Joksimovica.Pa on kao da je sa odelom slucajno zavrsio u nekoj ves masini i oprao se na visokoj temperaturi pa se sve skupilo na njemu.Mozda bi mu vise lezala neka sportska elegancija.Sve je na njemu bilo firmirano ali nije sve za svakoga.Jos kad je stao pored Divca...smesno |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 9:56 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Pa da sa vratimo temi.Evrosong je stvarno bio lepo organizovan i mislim da smo pokazali da i mi to mozemo. |
Nagradno pitanje: ko je bio predsednik organizacionog odbora Eurosonga?
(neki ce se vrlo prijatno iznenaditi ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 10:06 am Naslov: |
|
|
DinkiƦ.
Genie :: | To su zemlje osnivaci ove manifestacije. |
grad moje mladosti :: | Da,osnivaci i najveci finansijeri Evrovizije.Jbg ima se,moze se. |
Znaèi, ko donese loptu, taj æe da igra fudbal. Ja sve neŔto imam utisak d aæe ovo takmièenje kad-tad da propadne. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 10:09 am Naslov: |
|
|
Ko bi drugi sa ovoliko smeka(citaj:para) mogao da organizuje Eurosong
Innu izgleda da ce zaista biti kao u onoj tvojoj pricici da ce zapadna Evropa na kraju izaci iz svih institucija i uvesti sankcije zemljama EU  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 1:15 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
Ja sve neŔto imam utisak d aæe ovo takmièenje kad-tad da propadne. |
Ko zna...ili ce zapadu da dojadi pa ce organizovati samo za sebe takmicenje a istocna Evropa za sebe. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 1:20 pm Naslov: |
|
|
ReŔenje je u promenama u naèinu glasanja. Npr. zemlje koje se granièe ne mogu jedna drugoj dati 10 ili 12 poena. To je sam jedan primer. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Maj 27, 2008 1:23 pm Naslov: |
|
|
I to je jedna mogucnost kao i ono sto sam vec navela,pravo na samo jedan glas. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Maj 29, 2008 8:44 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Ovde postoje ljudi koji nisu ni culi nasu pesmu a ipak glasali za Srbiju da bi se samo reklo da su glasali i pokazali da su patriote.Kakve onda veze ima Evrovizija sa tim? |
Nisu to radili samo naŔi. Rusi i Ukrajinci osvojiŔe Evroviziju zato Ŕto su sve bivŔe SSSR republike glasali za njih.
Dr? :: | ReŔenje je u promenama u naèinu glasanja. Npr. zemlje koje se granièe ne mogu jedna drugoj dati 10 ili 12 poena. To je sam jedan primer. |
To æe baŔ da spreèi Švicu da nam da 12 poJena.  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|