Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pet Maj 30, 2008 7:37 pm Naslov: |
|
|
Mozda, ali nije namestano da zvezda uzme titulu nego partizan... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Maj 30, 2008 7:53 pm Naslov: |
|
|
Gde je to nameŔteno da Partizan uzme titulu? ZnaŔ konkretnu utakmicu ili èoveka koji je nameŔtao? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 7:58 pm Naslov: |
|
|
Zanjih 5 kola su namestili, a covek iz uprave naredka mi je pricao, necu da ga imenujem _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

Pridruio: 06 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Medveưa/e necu da napisem beograd zinat
|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 8:50 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Zanjih 5 kola su namestili, a covek iz uprave naredka mi je pricao, necu da ga imenujem |
Ovaj post, kao i tvoja dva prethodna, prvo ide na stampanje, pa cu onda da ga uramim _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion, sampion, sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 12:33 am Naslov: |
|
|
Ма зајебало век... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 3:21 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Zanjih 5 kola su namestili, a covek iz uprave naredka mi je pricao, necu da ga imenujem |
Onda su namestili i protiv Napretka, je l'? A Ŕto se tièe ovog insajdera, mogao bi komotno da radiŔ u Pressu.
Mislim da su oni namestili i viŔe od 5, ali je nameŔtala i Zvezda. Od poslednjeg derbija obe ekipe su uspele da nameste maksimalan broj utakmica. Ko ne veruje u ovo, nek pogleda serijal Insajder. Mislite da su postigli po 10 vezanih pobeda bez nameŔtanja? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 5:50 pm Naslov: |
|
|
Ne morate vi meni da verujete u opste ali to je realnost nase fudbalske lige, ciji lobi vise podplacuje on uzima titulu i tako sve u krug... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 5:57 pm Naslov: |
|
|
Ma yebes nasu ligu, uopste nije bolja od ove gde igra Grabovac....Daj Pejovcu i Grabovcu dobre dresove i pusti ih nek igraju pred punom Marakanom i niko nece ni da provali da to nisu "veciti".... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 8:19 pm Naslov: |
|
|
.gif) _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Jun 02, 2008 9:59 am Naslov: |
|
|
Sta ima veze sto je namestena liga? Kao da je prvi put...  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jun 02, 2008 3:12 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Sta ima veze sto je namestena liga? Kao da je prvi put...  |
Ilustovacu ovako...
broj odigranih sezona cu oznaciti sa x.
broj namestenih seozna cu da obelezim sa y.
vaze relacije
x-y=0, x/y=1, y/x=1 _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Jun 03, 2008 4:29 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Ne morate vi meni da verujete u opste ali to je realnost nase fudbalske lige, ciji lobi vise podplacuje on uzima titulu i tako sve u krug... |
Ja verujem da je od poslednjih 11 utakmica Zvezde i Partizana, barem po 8 bilo nameŔteno. Pitanje je da li bi tako prièao da je Zvezda osvojila titulu. OpŔte je poznato da ekipa koja posle poslednjeg derbija u sezoni bude prva na tabeli, ostaje na tom mestu do kraja sezone. Zvezda je sama kriva Ŕto nije uzela titulu. Imali su zicer i to veliki.
Citat: | Ma yebes nasu ligu, uopste nije bolja od ove gde igra Grabovac....Daj Pejovcu i Grabovcu dobre dresove i pusti ih nek igraju pred punom Marakanom i niko nece ni da provali da to nisu "veciti".... |
Naravno, naravno, i krave lete...
Citat: | Sta ima veze sto je namestena liga? Kao da je prvi put... |
Ima veze, zato Ŕto u Evropi onda naleti neki Aris/Bolton/Okser i onda se pitamo zaŔto ne možemo da napravimo neki dobra rezultat. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Uto Jun 03, 2008 11:20 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | skiner_x :: | Ne morate vi meni da verujete u opste ali to je realnost nase fudbalske lige, ciji lobi vise podplacuje on uzima titulu i tako sve u krug... |
Ja verujem da je od poslednjih 11 utakmica Zvezde i Partizana, barem po 8 bilo nameŔteno. Pitanje je da li bi tako prièao da je Zvezda osvojila titulu. OpŔte je poznato da ekipa koja posle poslednjeg derbija u sezoni bude prva na tabeli, ostaje na tom mestu do kraja sezone. Zvezda je sama kriva Ŕto nije uzela titulu. Imali su zicer i to veliki. |
Pa naravno da bih pricao o namestanju i da je zvezda uzela titulu. U opste je nebitno ko je prvak i bice nebitno sve dok nam je liga neregularna, ko ima vise para taj uzma titulu to je klasika... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Jun 03, 2008 11:49 pm Naslov: |
|
|
Netaèno. Ove sezone je Zvezda imala viŔe para - pogledaj samo koliko je koja ekipa dala na pojaèanja. Samo Ŕto je Zvezda kiksirala na svakoj moguæoj tekmi ove sezone i dala Partizanu zicer da osvoji titulu. NameŔtanje je krenulo tek pred kraj sezone. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Jun 04, 2008 9:45 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Netaèno. Ove sezone je Zvezda imala viŔe para - pogledaj samo koliko je koja ekipa dala na pojaèanja. |
Partizan je, recimo, za Dijaru platio 60000 jevreja. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|