|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 8:27 am Naslov: |
|
|
[quote="Genie"] ivana :: | I bitno je kolika je kome plata,soc. i dr.!Kako nije bitno? | ako sam neki posao prihvatio bez obzira na loŔu platu ipak moram da ga radim onako kako dolikuje ili odgovara opisu radnog mesta.znaèi da zbog toga gazdi razbijem autobus,poslodavcu pravim Ŕtetu na maŔinama,manipuliŔem kasu i sl uz izgovor"loŔe sam plaæen?
ako zbog"tebe"namrgoðene i nadrnadane prodavaèice meni muŔterije ne ulaze u radnju,onada"doviðenja"  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ivana TS novinar

Pridruio: 16 Sep 2007 Poruke: 64
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 12:58 pm Naslov: |
|
|
Onda se "ti" kao gazda potrudis da ti bude zadovoljan i radnik i musterija!A ne kao robovlasnici,polupismeni se nagrebli kinte i teraj,samo da ga sto manje kosta!E pa ne moze!
Zaposli te kao prodavca,a onda mu padne na pamet da mu operes kola,obrises prasinu u stanu i td.I sve to za neku bedu!
I gde je komsija Jeri,on razume o cemu pricam! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 1:38 pm Naslov: |
|
|
ivana,vreme socijalizma je proŔlo sve se to radi i na zapadu,pa se prodavaèice smeŔkaju i kad im se plaèe,isto tako za mizernu kintu(one su ovde stvarnio mizerno plaæene) _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 1:40 pm Naslov: |
|
|
Uh Ivana,kud ti ode.Kakva prasina i stan i kola...
Jel tesko da se kaze "dobar dan,izvolite" i "dovidjenja"?
I da,slazem se sa Cukom,ovde je to jedan od najgorih i najmanje placenih poslova pa se opet normalno ponasaju. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 2:20 pm Naslov: |
|
|
zamislite ovakvu situaciju, premoreni ste imate ceo dan gomilu reklamacija, osmeh vam je kao facijalni grc, dolazi nadrndana stranka i kaze vam sta mi se smejes i sta ti meni dobar dan kad nije dobar i ti ne znas sta te je snaslo. ovo iz licnog iskustva jer radim na salteru informacija, reklamacija, prikljucaka, odnosa sa potrosacima i cega sve jos a kancelarije su pune a poslodavca briga sto ti sam moras da to radis jer drugi su bogom dani i nece da rade na salteru _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 2:59 pm Naslov: |
|
|
mira :: | zamislite ovakvu situaciju, premoreni ste imate ceo dan gomilu reklamacija, osmeh vam je kao facijalni grc, a poslodavca briga sto ti sam moras da to radis jer drugi su bogom dani i nece da rade na salteru | hteo sam da citiram samo "facijalni grè",pa isti takav grè treba da imaju sve ostale osobe koje rade sa strankama(narodom),jer kao Ŕto sam rekao,one su tu zbog nas a ne mi zbog njih!!!!!!!!! _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ivana TS novinar

Pridruio: 16 Sep 2007 Poruke: 64
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 3:18 pm Naslov: |
|
|
E odustajem!Svi salterski sluzbenici ,prodavci i ostali-SMEJTE SE,grcite se i smejte,i ako vam nije do toga,smejte se!Vazan je OSMEH!
Jer na kraju,vi ste tu zbog nas,a ne mi zbig vas! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 3:33 pm Naslov: |
|
|
bravo ivana,konaèno si shvatila  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 4:02 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Jel tesko da se kaze "dobar dan,izvolite" i "dovidjenja"? |
Nije tesko, a puno znaci. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 4:06 pm Naslov: |
|
|
Lakshe je naduti nos... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 6:59 pm Naslov: |
|
|
Da ne bude da samo kritikujemo,ima i ljudi koji su jako ljubazni,a rade za istu platu kao pojedini neljubazni.Recimo u maloj posti je sluzbenica toliko ljubazna da ljudima i nije tesko da sacekaju u redu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 7:06 pm Naslov: |
|
|
pandora :: | Da ne bude da samo kritikujemo,ima i ljudi koji su jako ljubazni,a rade za istu platu kao pojedini neljubazni.Recimo u maloj posti je sluzbenica toliko ljubazna da ljudima i nije tesko da sacekaju u redu. |
 _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 11:47 pm Naslov: |
|
|
ivana :: | E odustajem!Svi salterski sluzbenici ,prodavci i ostali-SMEJTE SE,grcite se i smejte,i ako vam nije do toga,smejte se!Vazan je OSMEH!
Jer na kraju,vi ste tu zbog nas,a ne mi zbig vas! |
Al' si banalizovala sad. Ako su im male plate i imaju neke liène probleme, ne moraju to da donose na posao i frustracije da leèe na klijentima. To važi za svaki posao: probleme ostavljaŔ po strani i radiŔ svoj posao. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 12:01 pm Naslov: |
|
|
apsolutno se slazem sa osobom iznad. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 8:09 pm Naslov: |
|
|
Da vidis kako su fini u privatnim bankama... Sledi im otkaz ako prave sranja. Ovde te niko nista ne pita. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|