|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pet Jun 13, 2008 9:43 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Izvinjavam se na ovom poluofftopicu, ali pomenuti lik dolazi na vikend iz zatvora! Koji je to zatvor, jbt?! Sta se desilo sa dobrom starom tamnicom gdeno nokti porastu da orati bi mog'o, a kosica po zemlji se vuce??? |
To ti dragi moj vise ne postoji, ici u zatvor= ici u vojsku, samo sto u zatvoru nemaju non-stop pristup telefonima.
Ma sta ja pricam, imaju sve. Pogledaj samo sajt Kristijana Golubovica i njegove snimke iz zatvora i sve ce ti biti jasno. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jun 13, 2008 10:33 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Izvinjavam se na ovom poluofftopicu |
Svaku temu ti moras da offtopicujes. Mislim koji je to nacin? U cemu je fora?
Molimo nekog od moderatora, administratora ili sevastokratora da ugasi nalog ovom priprostom forumasu  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 1:34 pm Naslov: |
|
|
katrin :: | Da udes je bio negde kod Bele vode. Koliko ja znam dobio je pet godina robije sto je po meni nista u poredjenju sa tim sta je on uradio. Ja bih mu dala tri dozivotne. Pa da ga mozda praunuci, ako budu hteli, iznesu iz zatvorske kapele i prirede mu dostojanstvenu sahranu. |
NemoguƦe da je dobio samo 5 yebenih godina?! Za trostruko ubistvo? Je l' si sigurna? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 6:36 pm Naslov: |
|
|
Sedam godina, Ŕto je viŔe od pet ali svejedno nedovoljno za ono Ŕto je uèinio. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|