Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 1:51 pm Naslov: |
|
|
YOle :: | U svakom slucaju me ne bi zanimalo kakvi su to krici koji dopiru od tog komsije. |
Ne bi pomogao komsiji u nevolji?  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 1:59 pm Naslov: |
|
|
Ja licno bih ali u slucaju da ga iscinkarim zbog neke gluposti kao sto je bacanje smeca ne nepropisan nacin ne bih iskreno ocekivao pomoc od njega. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 10:41 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Hanibaal :: | Pitaj zapadnjake kako se tamo prijavljuje cim nesto nije u redu. I sta??? |
Ja sam po tom pitanju najveca tuzibaba i znas kolko me briga dal ce neko da uperi prst u mene i da me mrzi.Zbog toga i ne pricam sa komsijama ispod...Sa nekima jednostavno ne mozes drugacije. |
O tome pricam. Ne radis ti to da napakostis nekome (jbg, verovatno ima i takvih), vec da sprecis budalu da pravi sranja.
Mada, slazem se da treba popricati. Ali, na zalost, ljudi sa kojima vredi popricati vec znaju da ne treba da rade "to i to". Ovi koji to rade su beznadezan slucaj.
A sta tek reci o komunalcima? Pokupe djubre i isprevrcu kontejnere. Svaki put bar jedan prevrnut! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Jun 20, 2008 10:40 pm Naslov: |
|
|
Problem smeca se moze resiti vrlo brzo,najvise za 10 dana.Medjutim ne postoji "politicka volja".To smece sa slike treba zaista da se preveze ispred zgrade direktora komstana.Samo je pitanje kojeg jer je kod nas trenutno smena vlasti.Najbolje bi bilo kod obojice, bivseg i buduceg.Postoje projekti a jos vise ideja kako sve to treba da izgleda samo fali jedna sitnica-u komstanu zaposleni ljudi koji nigde nisu hteli da rade pa nece ni tamo.Pogotovo kada im radno mesto obezbedjuje pripadnost u nekoj od partija a radne vrline. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Jun 20, 2008 10:52 pm Naslov: |
|
|
hahahahaha, ova fora sa izbacivanjem smeæa ispred zgrade direktora komstana veæ je nekima pala na pamet. Što se tièe da li kod bivŔeg ili buduæeg tu nema greŔke, poŔto obojica i bivŔi i buduæi žive u istoj zgradi. A skoro sam èula da je pola upoŔljenih u komstanu bilo na onim listama za odbornike raznoraznih partija. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 21, 2008 12:41 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | A skoro sam èula da je pola upoŔljenih u komstanu bilo na onim listama za odbornike raznoraznih partija. |
NiŔta èudno. Svaka partija kad doðe na vlast sa sobom nosi i odreðen broj ljudi koje æe zaposliti na radna mesta koja se finansiraju iz budžeta. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|