Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 10:08 pm Naslov: |
|
|
cuka :: | shane91 :: | Ljudi, jel bilo reci ovde o MiƦi StojanoviƦu... !???
Rekli mi da je njegova pesma "Harmoniko Mo | jel taj èovek joŔ uvek živ?nisam ga video ,boga pitaj od kada???? |
Ja mislim, tj maltene sam ubedjen da je ziv !!! Pije u Kruni preko puta zivadinove.  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 11:15 pm Naslov: |
|
|
niko se nije setio da kaze da smo imali i znamenitog Hranislava Djorica koji je detinjstvo proveo u Velikoj Drenovi,a kasnije postao Patrijarh German |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Čet Jun 19, 2008 10:49 am Naslov: |
|
|
pa ti si se setila. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Jun 22, 2008 9:16 pm Naslov: |
|
|
da sam odgovorim sebi na pitanje video sam ga u kafanèetu ispred bioskopa u utorak ili sredu.znaèi joŔ postoji!!!!!!  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jul 09, 2008 2:11 am Naslov: |
|
|
Ljudi, ja mislim da ce po prvi put u istoriji, Trstenik darovati dva ministra u jednoj vladi republici Srbiji... Ajde, za Vericu Kalanovic smo znali, ali ja nisam znao da je i Nebojsa Bradic, novi ministar kulture, rodjeni trstenicanin... Neko nesto vise... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Jul 09, 2008 6:27 am Naslov: |
|
|
Imamo dva ministra i tri poslanika ako se ne varam u ovom sazivu ali i jaku vlast SRS  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 6:13 pm Naslov: |
|
|
Ko su poslanici i iz kojih stranaka dolaze? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
aurora TS pro

Pridruio: 25 Apr 2008 Poruke: 14 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Okt 28, 2008 8:34 pm Naslov: |
|
|
Brat pokojnog sada Bibija gluvonemog, Milorad Mica Martenovic 1923-2008 je dostavio biblioteci Jefimija dosta knjiga i pisanije o Trsteniku 1941-1945.Isto pisanije posedujem i ja.Ko je zainteresovan moze da pogleda ili dobije kopiju.Ziveo je u Birminhamu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 9:00 pm Naslov: |
|
|
Bibi pokojni, otac Lolin, fudbalski sudija koji je skorije ziveo prekoputa Takova?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
aurora TS pro

Pridruio: 25 Apr 2008 Poruke: 14 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 9:28 pm Naslov: |
|
|
Preko puta hitne sluzbe u zutoj zgradi, ne preko puta Takova.Nije imao decu Bibi jer se nikada nije zenio, a njegov brat jeste bio sudija fudbalski u Birminghamu i ima 2 sina. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 10:38 pm Naslov: |
|
|
DA , DA... Bibi teatralno objasnjavanje svega i svacega:))) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Okt 30, 2008 3:03 pm Naslov: |
|
|
Znameniti LjubiÅ”a ĆokoviƦ,bivÅ”i upravnik u PPT a sada direktor Sportskog Centra sve ĆØini kako bi trsteniĆØani mogli da iskoriste slobodno vreme i bave se sportom.Tako je nedavno doÅ”ao na izvarednu ideju zbog ĆØega ga treba svrstati u "znamenite" a to je sl.:
banjèani rasprodali sve termine svoje Hale sportova pa im on na nareðenje predsednika Stevice Malog ustupio besplatno tri termina nedeljno,da imaju gde da treniraju.Radi se o rukometaŔicama V.Banje.NaŔih rukometaŔica a ni rukometaŔa nema nigde,ni na livadi a kamoli u Hali sportova.A tek ih u Banji neæete videti kako treniraju u besplatnom terminu.
Ipak se moramo pomiriti da samo sami sebe možemo napraviti tolikim debilima da nam se drugi dive |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Čet Okt 30, 2008 4:43 pm Naslov: |
|
|
Kod sluchaja Hala sportova misim da je josh interesantniji detalj naplata termina, trebalo bi da se neko od odgovornih pozabavi malo tom problematikom, nisu sitni novci u pitanju. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Okt 31, 2008 7:27 am Naslov: |
|
|
Ne podrzavam Banjcane ali ZRK Banja igra Kup UEFA u rukometu i drugi su na tabeli u prvenstvu. Dakle, ne bih bas da poredim nas rukomet i njihov. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Nov 02, 2008 3:39 pm Naslov: |
|
|
drOcultis :: |
Ipak se moramo pomiriti da samo sami sebe možemo napraviti tolikim debilima da nam se drugi dive | U pravu si 100%.Ovo nije prvi put da nam banja nameŔta radnju i iskoriŔæava nas.tako je bilo kada su zatvorili pekaru u Trsteniku (da bi nam Šumadija dovozila bajat hleb) a bolnica u banji je graðena zajednièkim sredstvima i ako ni jedan trstenièanin nije uŔao u nju i mislim da nikada i neæe  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|