Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Jul 21, 2008 11:59 pm Naslov: Hapsenje Radovana |
|
|
Cuo sam vest i lepo mi se smucilo... nisam verovao da ce do ovoga doci.
E, Srbine, sta ces da slavis? Cime da se ponisis? Ako nam otvore diznilend, ajde u to da gledamo kao svetinju, nismo za drugo... bem ti ovakav narod i vladu i drzavu... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 12:46 am Naslov: |
|
|
jbg-sramota!!!Ŕiptari ustaŔe svoje brane a naŔi svoje jure-jbg SRAMOTA-_ _ ih b92 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 9:42 am Naslov: |
|
|
Najvise mi se smucilo slavlje pojedinih. Razumem da tre bole brige za ovako nesto, ali da slavis  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 10:37 am Naslov: |
|
|
Ja bolje da i ne kazem svoje misljenje da me pojedini forumasi ne bi spalili na lomaci.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 1:47 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Najvise mi se smucilo slavlje pojedinih. Razumem da tre bole brige za ovako nesto, ali da slavis  |
Ja sam slavio
marijeta :: | Ja bolje da i ne kazem svoje misljenje da me pojedini forumasi ne bi spalili na lomaci.  |
Ovo je demokratski forum bre...
Ne znam zasto je ovo sramota... Alo bre ljudi, pa mi smo taj rat izgubili ! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 2:35 pm Naslov: |
|
|
Moje miŔljenje svi znaju tako da....  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 2:37 pm Naslov: |
|
|
Ne bi ga izgubili da nije prodanih dusa... kao i balije, kao i komunjare, pojedini Srbi prodaju veru za veceru.
Svaka cast. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 2:41 pm Naslov: |
|
|
Za ovu pricu nisu vazni razlozi poraza... Cinjenica je da je rat izgubljen i da kao porazena strana moramo snositi odgovornost, makar i u vidu bivsih predsednika ili komadanata ! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 4:31 pm Naslov: |
|
|
.
Poslednji izmenio Tojo dana Sre Feb 16, 2022 3:46 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 4:55 pm Naslov: |
|
|
integacija, eu, zvake za ludake... Pa ove predhodne izdajice prodale veru za veceru, a danasnji prodadose sve za "obecanu veceru".
Postavljaju nam idiotske uslove, evo uzeli rasu, pa kazu "to je binladen evrope"... pa kome mi cinimo uslugu? Ma muka mi je vise od praznih glava i slepe marve. Za cije babe zdravlje izginuse generacije ponosnih, ispravnih Srba? Jednog dana kada se "sretnete" sa pradedovima, kako ce ko da se pravda, nije mi jasno... Nista nije izgubljeno dok mi ne izdamo... a zasto ovoliko gubimo, vise je nego jasno. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 5:06 pm Naslov: |
|
|
uskee1512 :: | jbg-sramota!!!Ŕiptari ustaŔe svoje brane a naŔi svoje jure-jbg SRAMOTA-_ _ ih b92 |
I treba da se ugledamo na Å iptare i Hrvate zbog toga?
marijeta :: | Ja bolje da i ne kazem svoje misljenje da me pojedini forumasi ne bi spalili na lomaci.  |
Kaži slobodno, svako ima pravo na svoje miŔljenje.
Lepljiva :: | Moje miŔljenje svi znaju tako da....  |
Kaži opet, slobodno. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 5:30 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: | integacija, eu, zvake za ludake... Pa ove predhodne izdajice prodale veru za veceru, a danasnji prodadose sve za "obecanu veceru".
Postavljaju nam idiotske uslove, evo uzeli rasu, pa kazu "to je binladen evrope"... pa kome mi cinimo uslugu? Ma muka mi je vise od praznih glava i slepe marve. Za cije babe zdravlje izginuse generacije ponosnih, ispravnih Srba? Jednog dana kada se "sretnete" sa pradedovima, kako ce ko da se pravda, nije mi jasno... Nista nije izgubljeno dok mi ne izdamo... a zasto ovoliko gubimo, vise je nego jasno. |
U èemu je problem? U EU? U Karadžiæu i Mladiæu? U naŔim politièarima? Je l' ja treba da se potresem mnogo Ŕto je on uhapŔen? Nema heroja, heroji su izginuli, ovi sad nek odgovaraju za sve Ŕto su zasrali. Ja sa Karadžiæem nemam niŔta. Srbi koji su ginuli 90-ih su ginuli džabe, gde su oni ostavljali živote, tu viŔe Srba nema. Sad nek odgovaraju za to. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 5:44 pm Naslov: |
|
|
Pa sta sad znaci treba da kazes ljudima cija su deca izginula da treba da se mire sa siptarima i ustasama zbog ulaska u evropu.Stvar je u tome sto ispada da naser oric nije zlocinac ili hasim taci oni su oslobodioci svog naroda a samo su Srbi zlocinci a jedini smo mi na...E pa pojedini bi bre rodjeno dete prodali.Znate kad cemo mi u evropu nikad i to sa ili bez saradnje sa hagom. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 5:48 pm Naslov: |
|
|
Dal nije ovo možda najveæi srpski heroj ikada ???
Yebem ti i zemlju i narod i sve kad coveka koji se deset godina krio po Novom Beogradu, koji najvise lici na nekog urbanog Mojsija, koji bolje zna kako da alternativno resim problem sa prolivom nego interes vecine Srba, uzimamo za heroja !!! Veci bi heroj ostao u pamcenju radovanofilske srpske populacije da je umro nego sto se ovo dogodilo... Bruka bre !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 5:50 pm Naslov: |
|
|
Sano rat smo izgubili jer su nam ubili nacionalnu svest mesto da su nas ucili ko su bili siptari i ustase i sta je bio jasenovac i to mnogo pre ovog zadnjeg ili predzadnjeg rata.A jok da nas kljukaju bratstvom i jedinstvom pa opet po usima i jos da ne zaboravim mesovite brakove treba zabraniti zakonom. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|