Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Jul 23, 2008 10:07 pm Naslov: |
|
|
Musha je onaj bez nosa? Udo nije Latek , njega ne znam. Paljevina , nozevi.. bazen... lose lose:( |
|
Nazad na vrh |
|
 |
el diablo TS novinar

Pridružio: 05 Sep 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Pet Jul 25, 2008 3:07 am Naslov: |
|
|
Trstenik je malo mestasce pa po populaciji i mentalitetu je sasvim realno da se ovakve stvari desavaju.
Pa logicno razmislite kada neko zivi i radi i zivi itd. Non-stop isto pa to ti je ko da prizivas nesrecu ovakve vrste.Ja sam bas i napravio ovaj forum da ljudi mogu da podele traceve, znanje da ocene i da osude kad treba.
To je u sustini od ne pricanja i tihog ogovaranja koje zeleli vi ili ne su i potsticaj ovakvim dogadjajima.
Tako ma sta kazete na ovom forumu cak i negativno moze samo imati pozitivno dejstvo i uspeha ka sagledavanju ljudi mesta i dogadjaja i time spreciti isto.
Malo psihologije nije na odmet zar ne a i korisna je.
Pozdrav  _________________ Besplatni telefonu,ipodovi i ostala tehnika.Ko ne proba taj ne dobije http://www.xpango.com?ref=92176429
Poslednji izmenio el diablo dana Pet Jan 15, 2010 7:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Jul 25, 2008 12:45 pm Naslov: |
|
|
Stio si reci da si sam napravio incident kreirajuci ovaj naslov? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridružio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Avg 11, 2008 9:04 am Naslov: |
|
|
Proslog vikenda umro je i sahranjen Cota. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
el diablo TS novinar

Pridružio: 05 Sep 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 1:25 am Naslov: Cota! |
|
|
Nadam se da se ne zezas jer ovo ako je istina je tuzno!!!Poznavao sam momka i pored svega u sustini je bio dobar momak.
Pa on je 74godiste ja mislim ,mlad bas mi je zao _________________ Besplatni telefonu,ipodovi i ostala tehnika.Ko ne proba taj ne dobije http://www.xpango.com?ref=92176429
Poslednji izmenio el diablo dana Pet Jan 15, 2010 7:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 11:07 am Naslov: |
|
|
Aleksandar Aca Obradoviæ (48 ), koga je policija u Trsteniku uhapsila pod sumnjom da je za sedam meseci izvršio èak šest silovanja, zaposlen je kao domar u deèjem vrtiæu „Biser" u Trsteniku! Obradoviæ, èije je hapšenje zaprepastilo graðane Trstenika, tereti se da je od 8. januara do 4. avgusta u kasnim satima presretao ženske osobe i silovao ih! Do sada je identifikovano šest žrtava ovog manijaka, ali se pretpostavlja da je njihov broj veæi.
Hapšenjem silovatelja graðani Trstenika konaèno su odahnuli. Èitav grad veæ dva dana govori samo o sluèaju Ace domara, kako ga zovu u Trsteniku, za koga niko nije mogao da pretpostavi da je manijak koji je mesecima terorisao žene u ovom pomoravskom gradu.
- Ja sam frapiran! Èovek veæ dugo radi kod nas i nikada nije napravio nijedan incident. Od 118 zaposlenih, samo je nas petorica muškaraca, sve ostalo su žene, i one su ga izabrale za predsednika sindikata u našem kolektivu. Sve su u šoku otkada su èule vest o njegovom hapšenju. Nikada nijedna od njih nije imala problema s njim. O odnosu prema deci da i ne prièam. Jednostavno, svi mislimo da je u pitanju neka greška - kaže za Preš Rade Anðelkoviæ, direktor vrtiæa „Biser".
Poznanici Obradoviæa veruju da je nakon razvoda sa suprugom, s kojom je ostao da živi sedamnaestogodišnji sin, Obradoviæ zapao u probleme.
- Dugo ga poznajem i znam da su nakon razvoda kod njega poèeli problemi. Šta mu se sad desilo ne znam, ali je uvek bio ljubazan i nikada nije ružnu reè izgovorio. Èak se pojavljivao i na lokalnoj televiziji. I dalje sam u šoku - kaže jedan od Obradoviæevih komšija i poznanika.
U kriviènoj prijavi protiv Obradoviæa navodi se da je žene u Trsteniku napadao u periodu od 22 sata do jedan iza ponoæi. Kako saznajemo, on bi šetao i tražio ženu koja je usamljena, vodeæi raèuna da mesto napada bude mraèno i da u blizini nema nikoga. Uglavnom su to bile žene koje su se vraæale s posla iz druge smene ili su polazile na rad u noænu smenu.
Izvor: Press Online _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 11:46 am Naslov: |
|
|
Ne znam sta kazu ovi iz Slobodnog Preletackog Odreda posto je ovaj manijak bio istanuti clan ove nevladine organizacije  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridružio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 12:10 pm Naslov: |
|
|
Znaci konacno ga uhvatise? Eto i nasi schutzpolizisti nesto da urade, a?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 3:33 pm Naslov: |
|
|
Lepo je to sto su ga uhvatili samo je pitanje koliko ce da bude kaznjen za sve sto je uradio. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridružio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 4:11 pm Naslov: |
|
|
To mi je bivsi komsija, bio ovde ma mirazu pa ga tast isterao. Luda kuca. Ima sina ovde zivi, koji je malo... kako da kazem... malouman. Ali, i to je zivot. Ja ga nisam godinama video. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridružio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Èet Okt 30, 2008 5:23 pm Naslov: |
|
|
Prosli vikend smo se zaputili na standardnu destinaciju - u Old Gold i videli jako zanimljivu scenu ispred hale. Neki lik (sudija) je jurio od hale, pracen murijom i nezadovoljnom ruljom. Citiram reci iz mase:
- "Пустите ме да га убијем ки пичку!''
- ''После овога нећеш ни бетон лигу да судиш!''
- ''Јебем ли ти матер говњиву''
... тај рад
Zna li neko koja se to utakmica igrala? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridružio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Pet Okt 31, 2008 11:11 am Naslov: |
|
|
Ne ali znamo kako se zavrsila iz gore navedenog  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoÅ¡
|
Poslao: Ned Nov 02, 2008 3:31 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Aleksandar Aca Obradoviæ (48 ), koga je policija u Trsteniku uhapsila pod sumnjom da je za sedam meseci izvršio èak šest silovanja,
|
Interesantno u celoj ovoj prièi o silovatelju iz Trstenika je to što svi pominju silovanja,Mada kako sam ja razumeo on je bio egzibicionisata a ne silovatelj.Ne znam,možda sam ja dobio pogrešne informacije  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Nov 03, 2008 9:54 am Naslov: |
|
|
E ako je bio egzibicionista to je stvarno olaksavajuca okolnost  |
|