Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 4:34 pm Naslov: GDE? |
|
|
Hehe posto cu uskoro da posetim moj rodni grad TS, interesuje me gde bih mogao malo da se "opustim" , moze i okolina...
P.S Nemo' da bidne skupo haha  _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 7:01 pm Naslov: |
|
|
Ako stizes autobusom prvo se nahrani u papilotni, ako sletis u Beljike i prvo udahnes ts vazduh ne jedi nista do uvece.
S obzirom da imas tudje papire prvo podji do MUP a i prijavi visednevni boravak( povedi roditelja kod kog boravis)..........
Koji ono Ustav bese najkraci, ovo je najkraci itinerer(sic) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Čet Okt 09, 2008 6:28 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Ako stizes autobusom prvo se nahrani u papilotni, ako sletis u Beljike i prvo udahnes ts vazduh ne jedi nista do uvece.
S obzirom da imas tudje papire prvo podji do MUP a i prijavi visednevni boravak( povedi roditelja kod kog boravis)..........
Koji ono Ustav bese najkraci, ovo je najkraci itinerer(sic) |
Ma imam ja i nase papire ( a koji bese nasi haha ) nego kako brate u Beljike da sletim? NIsu valjda napravili liniju
P.S mislio sam na telesno opustanje, a jok da zderem i pijem  _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Okt 09, 2008 7:46 pm Naslov: |
|
|
Ne znam ne bih da te zbunjujem ali na aerodrom slecu mali privatni avioni. To su carter linije iz Rusije i britanskih ostrva koje koriste biznismeni i turisti.Restorani nude uglavnom italijansku i bosansku kuhinju i NIKO ne vodi racuna o dobrim uljima i mastima.Najbolje je da podjes u neku od pecenjara u krugu pijace.Ja se u dijaspori najvise uzelim mamine sarme. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Okt 09, 2008 7:50 pm Naslov: |
|
|
Jao telesno uzivanje .... izvini
Sauna ''Ruza i cerke'' u Mijajlovcu,''beli biser u crvenom fenjeru''-Stopanja i diskoteka ''Cokina mladost'' u Trsteniku |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Čet Okt 09, 2008 9:03 pm Naslov: |
|
|
 _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Okt 10, 2008 10:27 pm Naslov: |
|
|
Ja samo da naznacim da je "Beli Biser" u Tobocu, a i to je puklo pre neku godinu, sada se samo vata paucina. A jos meni moj tata pricao da on kao decko iso tamo.
Elem, u Stopanje moze da bira kafanu, ima kolko oce. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Nov 02, 2008 3:58 pm Naslov: |
|
|
Što ne poŔaljete èoveka u KruŔevac ili Kragujevac na ruèak ili veèeru??????  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Nov 03, 2008 9:52 am Naslov: |
|
|
Bolje ga poslati u Krusevac ili Kragujevac jer ako neko procita sve ove preporuke gde da izadje i sta i gde da pojede pobeci ce glavom bez obzira  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Nov 03, 2008 3:32 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | Bolje ga poslati u Krusevac ili Kragujevac jer ako neko procita sve ove preporuke gde da izadje i sta i gde da pojede pobeci ce glavom bez obzira  |
To je sigurno  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Nov 09, 2008 1:49 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Ako stizes autobusom prvo se nahrani u papilotni, | gde ga posla u pipilotu,pa njemu je u inostranstvu dosta,hamburgera,mek-donaldsa, burger-kinga i ostalih brzih hrana  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Nov 10, 2008 1:33 pm Naslov: |
|
|
Ako nekoga ko dolazi u Trstenik saljemo u pipilotu da jede ili u pecenjare na pijaci onda stvarno vise i nemamo sta da pokazemo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 12:36 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Ako nekoga ko dolazi u Trstenik saljemo u pipilotu da jede ili u pecenjare na pijaci onda stvarno vise i nemamo sta da pokazemo  |
Imamo...juce je otvoren etno - restoran Vilin dar.
Nalazi se na kraju Grabovca, na levoj obali Morave...ispod Jerininog grada...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 2:18 am Naslov: |
|
|
Ako si bila utom Etn0 objektu prenesi nam utiske.Ja se dvoumim da zimski raspust provedem u nekom etno pansionu . |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 8:49 am Naslov: |
|
|
zvoncica :: |
juce je otvoren etno - restoran Vilin dar.
Nalazi se na kraju Grabovca, na levoj obali Morave...ispod Jerininog grada...  |
Verovatno najbolji lokal od Kraljeva do Krusevca(ukljucujuci i ta dva grada). Znaci uradjen je......ono  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|