Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Nov 01, 2008 5:23 pm Naslov: Poskupljenje telefonskih impulsa i pretplate |
|
|
Šta mislite o naj novijem poskupljenju telefonskih impulsa i pretplate??A obrazloženje za poskupljenje je isto kao i kod benzina,"naj jeftiniji" smo u regionu dokle æe ovaj jadni narod da "guta"ovakve izmiŔljotine????  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sub Nov 01, 2008 8:24 pm Naslov: |
|
|
Sto se mene tice, mogu da mi pljunu pod prozor. Nabavio sam bezicni i tel necu ni da koristim. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Nov 01, 2008 8:28 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Sto se mene tice, mogu da mi pljunu pod prozor. Nabavio sam bezicni i tel necu ni da koristim. |
Blago tebi, a kako je onima koji moraju da koriste?  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Nov 07, 2008 11:22 am Naslov: Re: Poskupljenje telefonskih impulsa i pretplate |
|
|
cuka :: | Å ta mislite o naj novijem poskupljenju telefonskih impulsa i pretplate? |
Nek se gone u 3 lepe. Doæi æemo u situaciju da æe nam mobilni biti jeftiniji od fiksnog. Obrazloženje je debilno. Ali poŔto je Telekom monopolista, mora da mu se nabije cena pre privatizacije. Onda jednog dana se možda i pojavi konkurencija. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|