|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 11:38 pm Naslov: Da li treba legalizovati prostituciju? |
|
|
ja sam za.... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 11:42 pm Naslov: |
|
|
i ja  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 7:36 am Naslov: |
|
|
Believe it or not, to bi donelo vise dobra i od danasnjeg stanja i od stroge zabrane. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 7:52 am Naslov: |
|
|
Ja se potpuno slazem samo iz jednog razloga da bi se zaveo red, da se zna mesto gde te gospodje mogu da "rade" i da svaka od njih ima lekarsko uverenje da je potpuno zdrava da nebi neki od korisnika uslogu dobili raznorazne bolesti. Kako sam cuo od ceveka koji radi u Krusevcu u socijalnom sve Krusavacke prostituke su zarazene sifilisom.
Mada iskreno po meni taj posao u opste nije moralan i ja se gnusam svih tih zena koje to rade ali ne moze se protiv slobodnog izbora, ipak je to jedan od najstarijih zanata na svetu, a i pored svega drzava bi imala ogromne koristi od naplate PDV-a  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 7:58 am Naslov: |
|
|
Sve sto je ljudsko, nije mi strano
(Skineru, nemoj da lazes da ti rek`o covek iz Krusevca. Cuo si negde uz put pa si se okrenuo kola u Kosevima ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 8:39 am Naslov: |
|
|
Legalizacija prostitucije je cisto sranje makar u nasim krajevima.Pretpostavljam da bi poslenice u tom ''novom'' poslu morale da imaju vidno istaknute razne garancije , zdravstvene , nacin placanja , porez...Sta bi i gde bi ako i ta fiskalna zatreba?Pa zovi knjigovodju da pitas gde da vodis utrosena sredstva? Knjige primedbi, pohvala auu komplikovano |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 9:03 am Naslov: |
|
|
Ko sto rece Jerry, to samo povecava zivotni standard!
Znaci- da. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 10:45 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Sve sto je ljudsko, nije mi strano
(Skineru, nemoj da lazes da ti rek`o covek iz Krusevca. Cuo si negde uz put pa si se okrenuo kola u Kosevima ) |
"Pricao mi jedan covek sto sluzio s monom vojsku u titovo velje, dobar neki covek cudo jedno..."
Dejan_Ig :: | Legalizacija prostitucije je cisto sranje makar u nasim krajevima.Pretpostavljam da bi poslenice u tom ''novom'' poslu morale da imaju vidno istaknute razne garancije , zdravstvene , nacin placanja , porez...Sta bi i gde bi ako i ta fiskalna zatreba?Pa zovi knjigovodju da pitas gde da vodis utrosena sredstva? Knjige primedbi, pohvala auu komplikovano |
Holandija ubija pare na porez od prostitucije, sto smo mi gori od njih? _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 10:54 am Naslov: |
|
|
Aha, to ce da bude ko ovi vulkanizeri, ceo dan rade, ukucaju jednu gumu u kasu i to je to. Sad i za to treba da se uvodi ministarstvo, mozda i inspektor za proveru kvaliteta usluge, pa knjiga gostiju... i sve to na teret drzave. )
Salu nastranu, protiv sam. Bolje da napravimo program pomoci, da im se nadje neki posao, da ne podsecam da je tu u ulozi i trgovina ljudima. Zar i to da legalizujemo????????
A i holandija koliko sam cuo od jednog coveka planira da to ukine. Ajd zdravo! _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 11:02 am Naslov: |
|
|
Mozda mogu da budem za, ako se te dame lakih vrlina jedino udruze u neki esnaf, ili nesto na taj fazon... Inace, ovo, svaka za sebe... Pa ko da ih po`vata sve bre !? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 12:53 pm Naslov: |
|
|
Eeeeee, kad bi uveli porez na sponzoruse gde bi nam kraj bio... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 1:42 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Pa zovi knjigovodju da pitas gde da vodis utrosena sredstva? |
Vec smo govorili o tome(secamo se besede dr. MilocheTa) Isto ko i svuda.
-Imas ulaz imas izlaz i to mora da se slozi. Ako vise put uslo nego sto izaslo, to znaci da te neko yebe gospodine inspektore
-Imas popisnu listu klasika.....silikoni 2kom(otpis 15% godisnje), torbicu, haltere, gace i to to se uzima preko racuna.
-Imas reprezentaciju.....mozes da castis pice nekog deliju koji ne zasluzuje da mu se naplati
-Porez na dobit 10%, ako hoces kes jos 10%.
-PIB, pecat, uplatu pazara....
(Dragi Mladjo ako citas ovo.....zayebi brate Krishta, vidis da je lopina ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 1:46 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Salu nastranu, protiv sam. Bolje da napravimo program pomoci, da im se nadje neki posao, da ne podsecam da je tu u ulozi i trgovina ljudima. Zar i to da legalizujemo????????
A i holandija koliko sam cuo od jednog coveka planira da to ukine. Ajd zdravo! |
Ma gde ca da ukine, najvise poreza ubiraju bas od toga, a to sto si ti zamislio za prekvalifikacijom kostalo bi drzavu vise nego Auto-Put Horgos-Pozega i to sa prilaznim magistralama  _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 4:07 pm Naslov: |
|
|
sta ce ona grdna,ima 2 razreda o.s.,ne zna nista drugo da radi osim da siri noge!!!ja bi legalizovao,ali uveo bi stroge kontrole na bolesti!!!ipak je to najstariji zanat i greota da nije legalizovan,ne samo kod nas nego svugde u svetu!!!jbg...cura zna samo to da radi,sto da joj ne dopustimo da zaradi na tome!!!da radi za sebe ,a ne za makro!!!ipak prostitucija ce uvek postojati bila legalna ili ne!!!pozzz....za prostituke.... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 6:04 pm Naslov: |
|
|
Nije moralno !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|