Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Èet Nov 27, 2008 2:09 pm Naslov: |
|
|
O cemu ti pricas...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Èet Nov 27, 2008 9:16 pm Naslov: |
|
|
Vidi Marijeta , ja sam na vreme spoznao tvoje domene...
Ne bih te vise zadrzavao by Maca |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Èet Nov 27, 2008 10:24 pm Naslov: |
|
|
Sta da radimo i ovakvi moraju da zive,a mi se vratimo temi.Znaci,ZNAMENITI TRSTENICANI... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoÅ¡
|
Poslao: Uto Dec 02, 2008 11:43 am Naslov: |
|
|
Možda ste èuli da neko u trsteniku upotrebi izreku:"molim te Femka dozvoli"kad se žena upliæe u razgovor i ne dozvoljava mužu da završi reèenicu.E to je bila izreka velikog èaršijana Rake Ljutovca,zato što je njegova žena Femka imala obièaj da upada u razgovor.  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Dec 12, 2008 10:06 pm Naslov: |
|
|
rekoše mi èairani da je Pižon provodio letnje raspuste kod njih. Valjda je èairanin po majci, tako nekako. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 3:14 am Naslov: |
|
|
za Pizona je tacno, ali sam zaboravio ko mu tu zivi (tetka ?)U Cairima se pricalo da je ''zbog necega'' ziveo jedno vreme i Jovica Cvetkovic selektor rukometasa-i sam nekad poznati rukometas |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 3:19 am Naslov: |
|
|
Hombre, ti Cairi su bas neko zahebano mesto! Zar nije i Lepa Lukic zivela tu neko vreme? Tj, valjda je bila udata za Misu Lukica, oca sirom opstine poznatog beka FK Gradine Zlatka Lukica. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 4:05 am Naslov: |
|
|
Lepava Lukic je bila udata za gosn Tomu Lukica (ZNAMENITI TRSTENICANIN!)
Toma je otac kontroverznog Milana , cuveni kafedzija i bonvivan beogradski.. smeker! U stvari Lukici jesu iz Caira:)) ali su najduze zajedno imali stan u tadasnjoj Mose Pijade ulici |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 4:52 pm Naslov: |
|
|
E, mozda je Toma; ne secam se imena tacno. Ali rekli su mi da je on Zlajin cale. Znam da su Lukici gore na vr' Caira. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 5:31 pm Naslov: |
|
|
E, ljudi, a pre neki dan sam èuo informaciju da je æale Mikija Jevremoviæa bio iz Èaira... Kao, napravio ga dok bio u vojsci...
!? _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 6:15 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | E, mozda je Toma; ne secam se imena tacno. Ali rekli su mi da je on Zlajin cale. Znam da su Lukici gore na vr' Caira. |
Jeste li èuli za "Kapetanovu kulu"?To je je gore iznad strelišta, tamo je živeo Toma Lukiæ.Inaèe Lepava Lukiæ nikad ne bi postala ono što jeste da nije bilo njega da je progura u svet muzike  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridružio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 8:18 pm Naslov: hehe |
|
|
cuka :: | Hanibaal :: | E, mozda je Toma; ne secam se imena tacno. Ali rekli su mi da je on Zlajin cale. Znam da su Lukici gore na vr' Caira. |
Jeste li èuli za "Kapetanovu kulu"?To je je gore iznad strelišta, tamo je živeo Toma Lukiæ.Inaèe Lepava Lukiæ nikad ne bi postala ono što jeste da nije bilo njega da je progura u svet muzike  |
Da bre, mozda je on nju ucio da peva, il' ona njega da vozi ono motorce sa prikolicom hehe  _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 9:08 pm Naslov: Re: hehe |
|
|
Da bre, mozda je on nju ucio da peva, il' ona njega da vozi ono motorce sa prikolicom hehe [/quote]
rekao sam da je progura,a ne da je on naèio da peva.  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 10:34 pm Naslov: |
|
|
Toplièiæ je Grobar, provereno. Èuvena je izjava Deje Genija: ''Gde si, Tope legendo?'' (iz vremena kad je Zvezda harala Evropom, jbg davno prošlo vreme).
Je l' nekom poznato ime Maja Veselinoviæ? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Jan 07, 2009 12:53 am Naslov: |
|
|
Maja je ona sto crta stripove, sto je najavljuju kao veliku nadu. A ako ja mislim na pravu osobu, predavala je i likovno pre par godina. Naravno, nase gore list. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|