Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
Autor |
Poruka |
najjaèi TS pro

Pridruio: 02 Dec 2008 Poruke: 5
|
Poslao: Sre Dec 03, 2008 4:49 pm Naslov: |
|
|
Ljudi, dokle više da se u našoj ruralnoj politici (od koje živimo) muvaju sve jedni isti?!?!?!?!?!?!
Pa dosadiše više i Bogu i narodu: propali Raka, mutan Kevaba, prsli Licna i muvator Ivica, ljigavi Petrašinoviæ, iskopleksirani Steva, RAÈUNAR Pane, naftaši Kneževiæ i Miki i ostala mnogobrojna RODBINA (u svakim izborima su zajedno)!!!!!!!!!!!!!
Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju (u likovnom salonu je njegova izborna jedinica) i mislim da ne bi bilo loše da se malo umeša meðu gore navedenu lakrdiju, da malo pomrsi raèune - pošto èujem da je dobar èovek...
Šta vi mislite????
Who now?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Dec 03, 2008 5:30 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju - pošto èujem da je dobar èovek... |
Dobar je u menjanju politièkih opcija,c c c, do ovih izbora bio je u NS a sada je u G17+, kako se to beše zove......preletaè  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 03, 2008 9:37 pm Naslov: |
|
|
Ne bih da omalovazavamo kandidate , nasi su pa kaki da su!
Nije fora da za lokalne izbore krijuci se iza ''nikova'' pljujemo po komsijama .Taj Dr Pejcic izlete kao neki opasan izazivac, ima li neka statistika preliminarnih borbi njegovih .Nekad smo imali priliku da glasamo samo za Stanka Serovica i fala Bogu jos je ziv i politicki aktivan.DrO , preciziraj mi ko je (na spisku) iz DSS i NS pruzio bi im logisticku pomoc, ali prvo bih i ja da ih skeniram po podsetnicima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Dec 03, 2008 10:44 pm Naslov: |
|
|
Stevica Ðakoviæ,predsednik opštine je u DS došao kao kadar SPO,Rade Lepenac ,predsednik skupštine je u SPO došao iz DS,pred.NS Ivica Saviæ je u NS došao iz SPO,pola komunista i JUL-ovaca je u DSS(predsednik Manix je ex. JUL),...Izgleda da su najiskreniji komunisti.Toliko o preletaèima.Politièka scena TS-a je kao jedna hipi komuna,svako sa svakim.
DSS i NS nisu izašli na izbore za savet MZ.Tu je samo nekoliko njihovih bivših èlanova(Pejèiæ,Peca Simiæ,Kapetan Miliæeviæ,Darko Vukèeviæ iz Èaira svi iz NS). |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoš
|
Poslao: et Dec 04, 2008 12:08 am Naslov: |
|
|
Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju (u likovnom salonu je njegova izborna jedinica) i mislim da ne bi bilo loše da se malo umeša meðu gore navedenu lakrdiju, da malo pomrsi raèune - pošto èujem da je dobar èovek...
Šta vi mislite????
Who now? [/quote] Koliko ga ja poznajem a poznajem ga dobro,tvrdim da je èovek na mestu i neiskvarena duša.Da ja glasam glasao bih njega,OBAVEZNO  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: et Dec 04, 2008 7:47 am Naslov: |
|
|
drOcultis :: |
DSS i NS nisu izašli na izbore za savet MZ.Tu je samo nekoliko njihovih bivših èlanova(Pejèiæ,Peca Simiæ,Kapetan Miliæeviæ,Darko Vukèeviæ iz Èaira svi iz NS). |
Nisu valjda svi oni napustili NS?! E ovo nisam znao....
U Grabovcu u obe izborne jedinice se, po mojoj evidenciji, prijavilo rekordnih 34 kandidata! Slogan je "Mama, hocemo za tatu ili za batu ?"
Meni je najvaznije da bez kampanje imam vise glasova od pojedinih parlamentarnih stranaka. Ko kaze da NS ne izlazi na izbore? Imaju kandidata kao i svi ostali.
Jerinenstadt se saginjati nece ! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: et Dec 04, 2008 12:20 pm Naslov: |
|
|
cuka :: | Citat: | Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju (u likovnom salonu je njegova izborna jedinica) i mislim da ne bi bilo loše da se malo umeša meðu gore navedenu lakrdiju, da malo pomrsi raèune - pošto èujem da je dobar èovek...
Šta vi mislite????
| Koliko ga ja poznajem a poznajem ga dobro,tvrdim da je èovek na mestu i neiskvarena duša.Da ja glasam glasao bih njega,OBAVEZNO  |
Priznajte da ste videli da se covek registrovao na forum !  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: et Dec 04, 2008 1:11 pm Naslov: |
|
|
Dobar dan svima!
Eto i jadnog kandidata meðu vama.
Vidim da me pominjete pa reko da vas malo vrbujem  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: et Dec 04, 2008 1:15 pm Naslov: |
|
|
Nešto o meni možete proèitati i na facebook-u.
drO
Ne krijem se,pre podne doruèkujem sa Dunjom,idemo kod Veškovca u nabavku pa onda u Rim zasednemo,popijemo sokiæ i ruèkamo.
Popodne sam po gradu i uvek me možete naæi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: et Dec 04, 2008 1:27 pm Naslov: |
|
|
Tu sam da vam odgovorim na sva pitanja,zgodna i nezgodna jer mi je stalo da proðem na izborima za savet mesne zajednice.Imam nekih planova i viziju kako bi trebalo da izgleda centar grada a i da se Trsteniku vrati ono "grad" u prefiksu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: et Dec 04, 2008 3:30 pm Naslov: |
|
|
Gosn Pejcicu zamolio bih Vas prvo da se ''legitimisete'' zbog nas iz dijaspore.Vi ste onaj bucmastiji sa brcicima ili vise plavusan sa simpaticnom plavom zenicom?I Vas i Vasih roditelja se secam kao smirenih prijatnih ljudi pa me cudi ova informacija o preletanju iz stranke u stranku?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: et Dec 04, 2008 3:42 pm Naslov: |
|
|
predsednik OO DSS Trstenik je Velibor Ciric profesor, sto bi neki voleli da su kalif unesto kalifa... _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: et Dec 04, 2008 5:03 pm Naslov: |
|
|
Da,prešao sam pre oko mesec dana u G17plus.
U NS su me zvali drugovi koji su još tamo da im pomognem i mislim da sam im dao mnogo više nego što su zaslužili.Prodali su me SPO-u kao i svakog dobrog druga.Ne bih da se podseæam te ružne epizode.Zvali su me i u SNS ali nisam više ze tu opciju,patriotsku jer meðu patriotama imate više lopuža nego u svim ostalim "izdajnièkim" strankama zajedno.Dok ne doðu bolja vremena biæu patriota u sebi.I u G17plus su mi nudili gomilu stvari,što se posla tièe ali sam sve odbio.Ima stvari gde me nisu izdigli veæ su mi pomogli i moram im se odužiti.
Ako je Mira moja prijateljica iz DSS-a,onda ona to veoma dobro zna.
By the way,Miro u pravu si ti za DSS.Profesor jeste tamo šef ali znaš da Manix vodi stranku što je apsolutna katastrofa.U stvari znaš moje mišljenje o svemu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: et Dec 04, 2008 5:06 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Gosn Pejcicu zamolio bih Vas prvo da se ''legitimisete'' zbog nas iz dijaspore.Vi ste onaj bucmastiji sa brcicima ili vise plavusan sa simpaticnom plavom zenicom?I Vas i Vasih roditelja se secam kao smirenih prijatnih ljudi pa me cudi ova informacija o preletanju iz stranke u stranku?? |
Neznam gde si mi video sliku ali na facebook-u sam na slica sa suprugom i kèerkom. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: et Dec 04, 2008 5:06 pm Naslov: |
|
|
Samo jedno pitanje za Okultisa,kada je Steva"preleteo"iz SPO u DS posto vidim da barata materijom sigurno i to zna?Odmah da odgovorim i na ono da je iskompleksiran.Ne sudite i ne "lepite etikete"onima koje ne poznajete.Ako ovako nastavite ova tema ce da se pretvori u onu gde se pisu abrovi,jer pojedini cekaju nekakve"pikanterije"iz zivota drugih ne bi li ih posle oseravali a i nije lepo da pricate lose o drugima koji nisu u prilici da se brane jer to se zove-ogovaranje.Tema je politicka zato se bavite politikom i baratajte samo proverenim cinjenicama. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|