Trstenik forum Trstenik
Trstenik Srbija

FAQ - esto Postavljana PitanjaFAQ - esto Postavljana Pitanja   TraiTrai   Lista lanovaLista lanova   Korisnike grupeKorisnike grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

IZBORI ZA MESNE ZAJEDNICE 07.12.2008.
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sledeci

Napii novu temu   Odgovori na poruku    Trstenik forum -> Lokalna Uprava
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu  
Autor Poruka
najjaèi
TS pro
TS pro

Pridruio: 02 Dec 2008

PorukaPoslao: Sre Dec 03, 2008 4:49 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ljudi, dokle više da se u našoj ruralnoj politici (od koje živimo) muvaju sve jedni isti?!?!?!?!?!?!
Pa dosadiše više i Bogu i narodu: propali Raka, mutan Kevaba, prsli Licna i muvator Ivica, ljigavi Petrašinoviæ, iskopleksirani Steva, RAÈUNAR Pane, naftaši Kneževiæ i Miki i ostala mnogobrojna RODBINA (u svakim izborima su zajedno)!!!!!!!!!!!!!
Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju (u likovnom salonu je njegova izborna jedinica) i mislim da ne bi bilo loše da se malo umeša meðu gore navedenu lakrdiju, da malo pomrsi raèune - pošto èujem da je dobar èovek...
Šta vi mislite????

Who now? Idea
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku
Lepljiva
Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007

PorukaPoslao: Sre Dec 03, 2008 5:30 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Citat:
Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju - pošto èujem da je dobar èovek...

Dobar je u menjanju politièkih opcija,c c c, do ovih izbora bio je u NS a sada je u G17+, kako se to beše zove......preletaè Smile

-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku MSN Messenger
Dejan_Ig

Pridruio: 23 Feb 2007

PorukaPoslao: Sre Dec 03, 2008 9:37 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ne bih da omalovazavamo kandidate , nasi su pa kaki da su!
Nije fora da za lokalne izbore krijuci se iza ''nikova'' pljujemo po komsijama .Taj Dr Pejcic izlete kao neki opasan izazivac, ima li neka statistika preliminarnih borbi njegovih .Nekad smo imali priliku da glasamo samo za Stanka Serovica i fala Bogu jos je ziv i politicki aktivan.DrO , preciziraj mi ko je (na spisku) iz DSS i NS pruzio bi im logisticku pomoc, ali prvo bih i ja da ih skeniram po podsetnicima.
Nazad na vrh
drOcultis
TS novinar
TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008

PorukaPoslao: Sre Dec 03, 2008 10:44 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Stevica Ðakoviæ,predsednik opštine je u DS došao kao kadar SPO,Rade Lepenac ,predsednik skupštine je u SPO došao iz DS,pred.NS Ivica Saviæ je u NS došao iz SPO,pola komunista i JUL-ovaca je u DSS(predsednik Manix je ex. JUL),...Izgleda da su najiskreniji komunisti.Toliko o preletaèima.Politièka scena TS-a je kao jedna hipi komuna,svako sa svakim.
DSS i NS nisu izašli na izbore za savet MZ.Tu je samo nekoliko njihovih bivših èlanova(Pejèiæ,Peca Simiæ,Kapetan Miliæeviæ,Darko Vukèeviæ iz Èaira svi iz NS).
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku Poalji email Yahoo Messenger
cuka

Pridruio: 26 Mar 2006

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 12:08 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Èujem da se onaj doktor Aleksandar Pejèiæ kandiduje za nešto na izborima u nedelju (u likovnom salonu je njegova izborna jedinica) i mislim da ne bi bilo loše da se malo umeša meðu gore navedenu lakrdiju, da malo pomrsi raèune - pošto èujem da je dobar èovek...
Šta vi mislite????

Who now? Idea[/quote] Koliko ga ja poznajem a poznajem ga dobro,tvrdim da je èovek na mestu i neiskvarena duša.Da ja glasam glasao bih njega,OBAVEZNO Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Jerinenstadt
feldmarshal
feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 7:47 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

drOcultis ::

DSS i NS nisu izašli na izbore za savet MZ.Tu je samo nekoliko njihovih bivših èlanova(Pejèiæ,Peca Simiæ,Kapetan Miliæeviæ,Darko Vukèeviæ iz Èaira svi iz NS).

Nisu valjda svi oni napustili NS?! Shocked E ovo nisam znao....

U Grabovcu u obe izborne jedinice se, po mojoj evidenciji, prijavilo rekordnih 34 kandidata! Slogan je "Mama, hocemo za tatu ili za batu Laughing ?"
Meni je najvaznije da bez kampanje imam vise glasova od pojedinih parlamentarnih stranaka. Ko kaze da NS ne izlazi na izbore? Imaju kandidata kao i svi ostali.
Jerinenstadt se saginjati nece Cool !
shane91
Pripovedac
Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 12:20 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

cuka ::
Citat:
Šta vi mislite????
Koliko ga ja poznajem a poznajem ga dobro,tvrdim da je èovek na mestu i neiskvarena duša.Da ja glasam glasao bih njega,OBAVEZNO Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Priznajte da ste videli da se covek registrovao na forum ! Laughing

Koreni
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku MSN Messenger
Aleksandar Pejèiæ
TS novinar
TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 1:11 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Dobar dan svima!
Eto i jadnog kandidata meðu vama.
Vidim da me pominjete pa reko da vas malo vrbujem Very Happy
Nazad na vrh
Aleksandar Pejèiæ
TS novinar
TS novinar

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 1:15 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Nešto o meni možete proèitati i na facebook-u.
drO
Ne krijem se,pre podne doruèkujem sa Dunjom,idemo kod Veškovca u nabavku pa onda u Rim zasednemo,popijemo sokiæ i ruèkamo.
Popodne sam po gradu i uvek me možete naæi.
Nazad na vrh
Aleksandar Pejèiæ
TS novinar
TS novinar

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 1:27 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Tu sam da vam odgovorim na sva pitanja,zgodna i nezgodna jer mi je stalo da proðem na izborima za savet mesne zajednice.Imam nekih planova i viziju kako bi trebalo da izgleda centar grada a i da se Trsteniku vrati ono "grad" u prefiksu.
Nazad na vrh
Dejan_Ig

Pridruio: 23 Feb 2007

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 3:30 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Gosn Pejcicu zamolio bih Vas prvo da se ''legitimisete'' zbog nas iz dijaspore.Vi ste onaj bucmastiji sa brcicima ili vise plavusan sa simpaticnom plavom zenicom?I Vas i Vasih roditelja se secam kao smirenih prijatnih ljudi pa me cudi ova informacija o preletanju iz stranke u stranku??
Nazad na vrh
mira
Nadzornik
Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 3:42 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

predsednik OO DSS Trstenik je Velibor Ciric profesor, sto bi neki voleli da su kalif unesto kalifa...
Aleksandar Pejèiæ
TS novinar
TS novinar

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 5:03 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Da,prešao sam pre oko mesec dana u G17plus.
U NS su me zvali drugovi koji su još tamo da im pomognem i mislim da sam im dao mnogo više nego što su zaslužili.Prodali su me SPO-u kao i svakog dobrog druga.Ne bih da se podseæam te ružne epizode.Zvali su me i u SNS ali nisam više ze tu opciju,patriotsku jer meðu patriotama imate više lopuža nego u svim ostalim "izdajnièkim" strankama zajedno.Dok ne doðu bolja vremena biæu patriota u sebi.I u G17plus su mi nudili gomilu stvari,što se posla tièe ali sam sve odbio.Ima stvari gde me nisu izdigli veæ su mi pomogli i moram im se odužiti.
Ako je Mira moja prijateljica iz DSS-a,onda ona to veoma dobro zna.
By the way,Miro u pravu si ti za DSS.Profesor jeste tamo šef ali znaš da Manix vodi stranku što je apsolutna katastrofa.U stvari znaš moje mišljenje o svemu.
Nazad na vrh
Aleksandar Pejèiæ
TS novinar
TS novinar

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 5:06 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Dejan_Ig ::
Gosn Pejcicu zamolio bih Vas prvo da se ''legitimisete'' zbog nas iz dijaspore.Vi ste onaj bucmastiji sa brcicima ili vise plavusan sa simpaticnom plavom zenicom?I Vas i Vasih roditelja se secam kao smirenih prijatnih ljudi pa me cudi ova informacija o preletanju iz stranke u stranku??

Neznam gde si mi video sliku ali na facebook-u sam na slica sa suprugom i kèerkom.
Nazad na vrh
marijeta
TS kolovodja
TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007

PorukaPoslao: et Dec 04, 2008 5:06 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Samo jedno pitanje za Okultisa,kada je Steva"preleteo"iz SPO u DS posto vidim da barata materijom sigurno i to zna?Odmah da odgovorim i na ono da je iskompleksiran.Ne sudite i ne "lepite etikete"onima koje ne poznajete.Ako ovako nastavite ova tema ce da se pretvori u onu gde se pisu abrovi,jer pojedini cekaju nekakve"pikanterije"iz zivota drugih ne bi li ih posle oseravali a i nije lepo da pricate lose o drugima koji nisu u prilici da se brane jer to se zove-ogovaranje.Tema je politicka zato se bavite politikom i baratajte samo proverenim cinjenicama.
Nazad na vrh
Prikai poruke iz poslednjih:   
Napii novu temu   Odgovori na poruku    Trstenik forum -> Lokalna Uprava Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sledeci
Strana 5 od 13

Skoi na:  
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu
Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu
Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu
Ne moete glasati u ovom forumu