Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
drOcultis TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 5:22 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | Samo jedno pitanje za Okultisa,kada je Steva"preleteo"iz SPO u DS posto vidim da barata materijom sigurno i to zna? |
Stevica je preŔao u DS 1997. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 5:50 pm Naslov: |
|
|
Odgovor sam znala i ja samo je izgledalo kao da je to uradio juce  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 6:27 pm Naslov: |
|
|
Program NS je izvanredan .Jos ako ovaj tender za prodaju PPT prodje mozemo se nadati vidljivom popravku kvaliteta zivota u TS.
Gdine Pejcicu izgleda da ima puno lekara sa Vasim prezimenom, setio sam se izgleda sasvim druge brace Pejcic takodje DR |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 6:46 pm Naslov: |
|
|
Imam program NS kod sebe ali ga suÅ”tinski ne razlikujem od programa SPO-a. U stvari,nijedna stranka se ne pridržava svog programa koji tu postoji samo zbog bitisanja same stranke.Da imaju ĆØime da maÅ”u pred kamerama.U principu sviưa mi se program SPO jer sam i ja za modernu Monarhiju pre nego za republiku.Ali ne mogu da podržim sadaÅ”nje i ovdaÅ”nje politiĆØare iz nj. redova jer ih ne cenim.Pa i Rigeca su isterali tako da iz stare garde osnivaĆØa nije ostao niko a zamene im nisu neke.Ne mogu opÅ”tinu da vode Marko i Ćakaran |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 6:52 pm Naslov: |
|
|
Ajde da se vratimo ovim izborima.Ima joŔ tri dana a nigde favorita.Sad se izlazi na ime mada je i podrŔka stranaka bitna.U principu,treba gledati da li æe onaj koga zaokružite biti u stanju i da li uopŔte hoæe da se bavi Trstenikom.Budžet MZ Trstenik je oko 22miliona dinara pa ne bi valjalo da njime rukovodi neko ko æe izgraditi joŔ jedan Ribarac i niŔta drugo za sledeæe èetiri godine.Bitno je i da kandidat ima dobru saradnju sa opŔtinom i da je mangup da progura neki projekat kroz neko od ministarstava. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 7:56 pm Naslov: |
|
|
najveci problem je u velicini mz. ja sam zagovarala da se mz ts podelo na 3 dela i naravno da se odvoji od caira beljika i osaonice. velika je tema da se vidi visina samodoprinosa u ts i u prigradskim naseljima. veliki je disparitet u izdvajanju i sredstvima koja su opredeljena za ta naselja. u jednom trenutku spo je imao uticajne funkcionere u tim naseljima i da bi im se dodvorio pripojio ih je mz ts i nagradjeni su neprimereno velikim sredstvima iz budzeta mz. mz ne treba da bude opstina u malom i da se bavi poslovima iz delokruga opstine vec da zadovoljava prizemne potrebe zitelja, jer se sredstva izdvajaju direktno iz njihovih zarada. 3% je iznos koji svaki zaposleni izdvaja za mesni samodoprinos, penzioneri ne izdvajaju i zato mi je nemoralno kada ih vidim na listi za odbornike mz, a tek kad postanu predsednici to je bezobrazno. u vrnjackoj banji prihod samodoprinosa se obezbedjuje i iz poreza na imovinu, predlagala sam i to da se uvede kod nas jer imamo puno stanova i kuca u kojima zive penzioneri koji takodje imaju potrebe koje treba resavati. znaci odredjen procenat u odnosu na vrednost nepokretnosti u mz. _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 7:57 pm Naslov: |
|
|
buduæi da ste prvi koji se na ovaj naèin obraæa potencijalnim biraèima u naŔem mistu
doktore, voleli bi da neŔto konkretnije èujemo o vaŔim zamislima da Trstenik ostane grad. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 8:23 pm Naslov: |
|
|
Miro care, imaÅ” moj glas |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 8:48 pm Naslov: |
|
|
22 miliona , 250 hiljada evra budzet?
Pa dobro su domacini iz prethodne vlasti zavrsili Ribarac.To je iznos potreban da se napravi zgrada od cca 2000kvm 30 stanova.Miro verovatno bi onda bilo najbolje da oivicimo MZ sa Cajkinom , Vuka Karadzica , Janijevom i glavnom.
Treba dati sansu preduzetnicima , domacinima da ulazu svoje pare u Trstenik, a sredstvima iz budzeta zavrsavati urgentne poslove od znacaja za sve stanovnike MZ. Ivica , Licna Perjanicic bi privukli mozda i strane investicije a i partije sa slicnim programima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 8:48 pm Naslov: |
|
|
Dr Pejcic i dr Okultis su mi bas srodne duse. Neverovatno je kako su im misljenja saglasna, umalo ne napisah istovetna. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 10:06 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Dr Pejcic i dr Okultis su mi bas srodne duse. Neverovatno je kako su im misljenja saglasna, umalo ne napisah istovetna. |
To je izgleda neka urota jer je i Dejan_Ig primetio da ima prilièan broj dr Pejèiæa.
Da me bar malo poznajeŔ,znao bi da se nikad nisam krio iza nekog nicka ili nekog drogog lica.Svuda na internetu me možeŔ naæi pod mojim pravim imenom. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 10:11 pm Naslov: |
|
|
Ima li MZ nekog uticaja prilikom izbora direktora Doma zdravlja? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 10:48 pm Naslov: |
|
|
Osnivaè DZ je opŔtina i ona bira direktora DZ.Saglasnost na njen izbor daje ministar zdravlja ali to je formalnost.MZ nema veze sa DZ osim u delu gde izdvaja deo para kao i za sve druge opŔtinske firme |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 11:22 pm Naslov: |
|
|
Aleksandar Pejèiæ :: | NeŔto o meni možete proèitati i na facebook-u.
drO
|
Pretraga po kriterijumu 'drO' vraca vise od 500 rezultata na facebooku. Dajte nam link. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 11:34 pm Naslov: |
|
|
Mislim da se DrO odnosilo na drOcultisa, i na odgovor na neke njegove tvrdnje...
Mada, i pretraga Aleksandar Pejèiæ takodje daje vise rezultata, tako da bi link odgovarao  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|