Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 7:32 pm Naslov: Vanja Markovic |
|
|
Vanja MarkoviƦ otkriva zaÅ”to je napustila āOperaciju trijumfā
Vanja MarkoviƦ, jedna od Å”est takmiĆØara koja nije uÅ”la direktno na muziĆØku akademiju āOperacije trijumfā, odustala je dobrovoljno od daljeg uĆØeŔæa u baražu za dva mesta koje vode u naknadni ulazak u ovaj regionalni muziĆØki projekat.
- Osetila sam se kao uĆØesnik jedne loÅ”e komedije i nisam želela na ovaj naĆØin da gradim muziĆØku karijeru. Pre bih volela da umrem na nogama nego da živa kleĆØim na kolenima. Ovo je sve trajalo veoma dugo i nisam viÅ”e mogla da se nosim sa pritiskom kojem sam bila izložena - kaže MarkoviƦeva za āAlo!ā.
Vanju je za uĆØeŔæe u āOperaciji trijumfā prijavio otac MomĆØilo, koji je iznenada nakon toga preminuo.
- Tatina velika želja je bila da postanem pevaèica. Nedelju dana posle njegove smrti su me pozvali da doðem na audiciju. Nisam mogla da pevam, a u duŔi sam znala da bi on bio sreæan da me vidi na sceni - otkriva Vanja.
Ona trenutno živi na relaciji Trstenik-Kragujevac, a planira da se preseli u prestonicu kako bi radila na svom muzièkom usavrŔavanju.
- Uvek sam pevala samo za svoju duŔu. Trenutno želim da radim na tehnici pevanja i planiram da se dodatno muzièki Ŕkolujem. Verovatno æu se odluèiti da radim uz pomoæ Aleksandre Radoviæ, koja ima uspeha sa talentovanim devojkama.
Vanja MarkoviƦ je zbog svog izgleda i sklonosti prema manekenstvu dobila nekoliko ponuda da snimi album i uradi duet sa jednom velikom zvezdom.
- To je taèna informacija. Ne bih volela da ovog trenutka otkrivam neŔto viŔe o tome, jer sam sujeverna. Biæete na vreme obaveŔteni o mojim daljim muzièkim planovima - zakljuèuje Vanja. _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 8:02 pm Naslov: |
|
|
Zvanièno upuæujem javni apel Aleksandru Khanda Terziæu da se Kup prve trstenièke lige nazove po ovoj personi...
(Eventualno da podnese pismeni izveŔtaj sa potpisom Ane Bebiæ da je pravoslavka...!)
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 11:42 pm Naslov: |
|
|
Ja se pridruzujem, moja vrsnjakinja zasluzuje da Trstenicki Kup nosi njeno ime  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 2:38 am Naslov: |
|
|
O kakvom je kupu rec?Ovu mladu zenu treba podrzati u nastojanjima da snimi muzicki projekat sa svojom zvezdom.Ispada da treba da snimi plocu sa tim Khanda Terzicem?
Zao mi je zbog njenog oca a majka ove lepe devojke je svojevremeno proglasavana za miss Makarske i donjih Brela , gde je svaka domaca devojka izgledala kao Ana Bebic x 2
PS proverite guglanjem da li je njena majka i pionir oblacenja tangO kupacih kostima iz nasih krajeva |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 8:42 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Ispada da treba da snimi plocu sa tim Khanda Terzicem? |
Snimam samo sa Sandrom Afrikom(zarek`o sam se ) Mislim da je ovo glupa tema da gluplje nema jer se mala propisno obrukala tamo, narocito sa onim Macinim "Ja te ne bi vise zadrzavao " _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 8:56 am Naslov: |
|
|
Nemo da gresis dusu, ako nista drugo dete ima sve Atribute  _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:04 am Naslov: |
|
|
Ta mala je na svom prvom(i jedinom)nastupu bila izgubljena ko Sasa Matic u bioskopu Ona ne zna ni da peva ni da igra.O mami je degutantno govoriti na ovoj temi ali bi mozda ona bolje prosla da je bila umesto cerke(bar ima iskustva)  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:23 am Naslov: |
|
|
Na prvoj gali (gde se odlucivalo ko upada a ko ne) ona jedina nije pevala. Niko nije imao prilike da je cuje. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:24 am Naslov: |
|
|
Pa sta je onda trazila tamo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:27 am Naslov: |
|
|
hm , mozda je zbog toga ispala ? Mozda joj je puko glas? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:35 am Naslov: |
|
|
Stvarno ne znam. Pamtim da je drzala mikrofon, ali da jednu rec nije beknula. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:42 am Naslov: |
|
|
Alo bre jel ste citali tekst, otac joj je neposredno pred pocetak OT umro... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:43 am Naslov: |
|
|
Sto se onda uopste mlatila po bini? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:51 am Naslov: |
|
|
Ask her... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:15 am Naslov: |
|
|
Onda je trebala da otvara usta a da na ekranu bude istitlovano ono sto peva  |
|