Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 9:16 am Naslov: |
|
|
Uglavnom sa salterskim radnicima nemam problema, lepo se u startu osmehom izvinim za svako moje moguce glupo pitanje pozelim dobar dan nakon cega predjem na stvar i eventualno ih malo izmaltretiram istim tim glupim pitanjima, okrenem se pozelim prijatan dan i odem svojim putem. Medjutim postoji jedna osoba koja me izbacije iz takta, a to je covek koji radi u Vojvodjanskoj banci u TS-u. Naime, ta banka je uvek prazna,kad god sam usla u nju. Ali taj isti covek vazda kao nesto radi, premesta neke papire, racuna nesto, pokusava da se nakaci na sajt Vojvodjanske banke da instalira neku aplikaciju prica telefonom, i uvek, apsolutno uvek me pusta da blejim u to sto on radi min 10 munuta dok se ne iznerviram i zapitam da li bi mogao DANAS da me usluzi jer samo ZELIM da podignem svoj novac.
Jednom prilikom sam ga zapitala da mi izracuna kolika bi mi bila kamata na kredit od 30000 dinara i kolika bi mi bila rata da ga isplatim za 6 meseci. On je izracunao po nekom njegovom sablonu koliko bi me izneo kredit od 40000 i kolika bi mi rata bila na 12 meseci  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Jun 20, 2008 10:43 pm Naslov: |
|
|
Najgora je crnokosa spodoba koja radi u telekomu,zatim radnici poste.O sestrama u domu zdravlja ne treba pricati jer su van konkurencije.Tamo ce se covek pre razboleti od njihovod pogleda nego sto ce mu doktor pomoci. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Jun 20, 2008 10:47 pm Naslov: |
|
|
Za postu se apsolutno slazem. Da se s dusom rastajes mislim da bi te iskulirali... Zabole ih za izgubljene pakete i nedostavljene posiljke.
Postari redovno kace izvestaje o prispeloj posiljci na vrata ili u sanduce kad sam tu. Sta znaci to? Mrzi ih da nose!!!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
milijana TS kompjuteras

Pridruio: 18 Jun 2008 Poruke: 101 Lokacija: tu sam
|
Poslao: Čet Jun 26, 2008 8:09 pm Naslov: |
|
|
pre nekoliko dana i ja sam bila u posti, mladi decaci rade za salterima ali su neljubazni krajnje, briga njih sto je guzva oni udarili laganicu i zevaju po plafonu, a znaju da ima jos mladih ljudi koji bi postovali onaj posao |
|
Nazad na vrh |
|
 |
milijana TS kompjuteras

Pridruio: 18 Jun 2008 Poruke: 101 Lokacija: tu sam
|
Poslao: Čet Jun 26, 2008 8:10 pm Naslov: |
|
|
pre nekoliko dana i ja sam bila u posti, mladi decaci rade za salterima ali su neljubazni krajnje, briga njih sto je guzva oni udarili laganicu i zevaju po plafonu, a znaju da ima jos mladih ljudi koji bi postovali onaj posao  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 8:26 pm Naslov: sve u svemu... |
|
|
Jako su neljubazni kao da smo mi krivi za njihove plate...Mali milion puta sam bio u stanju da ih pljunem i ko zna sta da uradim...ali opet...ne dozvoljava mi cifra...zbog toga mi je drago sto nemam mnogo obaveza da se zezam sa nazovi sluzbenicima...Zao mi je ali tako je... _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 9:00 pm Naslov: |
|
|
pitali sluzbenika na salteru opstine koliko je sati
on se okrenuo pogledao na sat rekao mu da napise molbu i da dodje za set meseci _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 7:46 am Naslov: |
|
|
mira :: | pitali sluzbenika na salteru opstine koliko je sati
on se okrenuo pogledao na sat rekao mu da napise molbu i da dodje za set meseci |
A opstinska i republicka taksa?  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
buntovnik69 TS pro

Pridruio: 09 Dec 2008 Poruke: 10 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 10:54 am Naslov: |
|
|
bolje pitaj Republicka i opstinska taksa! ovim redom.
jer ako je opstinska taksa 40 din, onda je rupublicka 300 din, u tom odnosu! _________________ NECU NI KAKO JA HOCU |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 12:40 pm Naslov: |
|
|
To si sasvim u pravu i odnos je bas taj! Ali objasni ti to Grofu......momak jednostavno ne voli "trulu drzavnu administraciju"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Ned Dec 28, 2008 2:04 pm Naslov: |
|
|
ne daj bože da ti treba lièna karta ili da eventualno treba da registrujeŔ kola,prekrstiŔ se pa uðeŔ kod onog "ljubaznog" debelog i onog mrŔavog kosovara!!!!!!!
tako da su oni na poŔtanskim Ŕalterima i ljubazni u odnosu na pomenutu dvojicu!!!!!!!!!!  _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 11:47 am Naslov: |
|
|
E, da! Onaj siljati na salteru tamo gde se registruju kola bi mogao da povede racuna. Treba ga poslati na prevaspitavanje ili pomeriti sa bilo kog salterskog mesta. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 1:18 pm Naslov: |
|
|
Siljati? Percepciram da je nosonja siljko?
Kazes mu , pridji da ti nesto shanem, pa ga uvatiss za nosinu i okreces u smeru kazaljke na satu sve dok ne obeca da ce bit uljudan:))
Salu na stranu , pohvalio bih zenicu iz Velike Drenove sa Lk , ljudi izlaze iz njene kancelarije zbunjeni, dal su je osvojili , dal su produzili licnu kartu? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Jan 04, 2009 10:04 pm Naslov: |
|
|
machomen76 :: | ne daj bože da ti treba lièna karta ili da eventualno treba da registrujeŔ kola,prekrstiŔ se pa uðeŔ kod onog "ljubaznog" debelog i onog mrŔavog kosovara!!!!!!!
|
Ne mogu da greŔim duŔu,meni je taj "ljubazni"debeli kosovar kako ga zovete,maksimalno pomogao kod prevoda(prenosa)kola sa izgubljene obadve tablice  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|