Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Ned Jan 04, 2009 9:55 pm Naslov: |
|
|
a to Ŕto se na raèunu za vodu i kanalizaciju odbiva i pranje i èiŔnje ulica od snega to niŔta,odeŔ u komstan oni te poŔalju u direkciju a ovi u niskogradnju a sve to plaæaŔ preko raèuna komstana a ni cisternu ni èistaè nikada nisi video u svojoj ulici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unazad 20god a plaæaŔ li plaæaŔ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Jan 04, 2009 10:08 pm Naslov: |
|
|
machomen76 :: | a to Ŕto se na raèunu za vodu i kanalizaciju odbiva i pranje i èiŔnje ulica od snega to niŔta,odeŔ u komstan oni te poŔalju u direkciju a ovi u niskogradnju a sve to plaæaŔ preko raèuna komstana a ni cisternu ni èistaè nikada nisi video u svojoj ulici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unazad 20god a plaæaŔ li plaæaŔ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Niskogradnja vise nije drzavna firma, privatizovana je prosle godine, opstina joj jedino placa za ciscenje od snega puteve koji se kategorisu ako opstinski putevi, sam grad Trstenik je u nadleznosti komstana, oni bi trebali da cite grad od snega ali po svemu sudeci to ne rade iz nekog nepoznatog razloga  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Jan 05, 2009 10:56 am Naslov: |
|
|
Sta ima da ciste sneg,brzo ce prolece  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Jan 05, 2009 9:30 pm Naslov: |
|
|
A kada to to ulice nisu bile ociscene od snega? Mozda u nedelju pre podne? Ili 25.decembra uvece? Alo ljudi, da li vi vidite da se nesto u ovom gradu radi ili samo sedite pored kompjutera i pisete na forumu? Sto se tice ciscenja ulica tek od ove sezone je Komstan smogao snage da se upusti u ciscenje ulica jer prethodnicima je lakse bilo da to ne rade i da se pitaju odakle ce im doci pare za sve za sta im treba! Sto se tice ulaganja u masine i opremu radi se i na tome ali ne moze se odjednom i u kolicini koja je ovom gradu potrebna! Zivi bili pa videli! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 5:25 pm Naslov: |
|
|
Mozda se cistilo necu da gresim dusu, ali ja sam se u ponedeljak kada sam isao u vojsku bukvalno klizao od pruznog prelaza do opstine, mozda su meni lose gume ili previse sedim za kompjuterom i pisem po forumima pa ne znam da primetim razliku izmedju cistog asvalta i prekrivenog snegom  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 7:51 pm Naslov: |
|
|
Sve je moguce sem drvenog sporeta (i on samo jedanput) !!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 11:16 pm Naslov: |
|
|
@sasha966
A zaŔto ti/Vi stalno vieèeŔ/vièete na nas?
4 godine brzo prodju, ne zaboravite to  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Jan 07, 2009 9:20 am Naslov: |
|
|
Sad svi lopate u ruke pa na posao Sedite ceo dan pored kompjutera,rade vam samo prsti,na sneg da se malo i fizicki istrosite  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 6:19 pm Naslov: |
|
|
ali ljudi pa mi plaæasmo i do sad i odsada,proŔle godine pokvario se ðubretarski kamion ispred moje kuæe napolju 40C a ono ajd Ŕto smrdi nego kamion buŔan pa curi li curi!!!!!!!STRAŠNO!
ja pozovem ove iz komstana da poŔalju cisternu da operu ulucu i oni je poslali doduŔe u ponoæ ali tu nije kraj,pijani radnik mi sa sve ono crevo u rukama obraæa reèima "a ti si znaèi zvao cisternu majke ti ga ......"
brate STRAŠNO  _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Feb 26, 2009 11:25 pm Naslov: |
|
|
Sta ce biti sa Karadjordjevom ulicom u Pejovcu? Ako vam je nepoznato ime, raspitajte se malo, mozda ce neko i da se seti, pa vam kaze...
Ove godine (tacnije, ovog proleca) trebalo bi da pocnu radovi. Ali to prica samo MZ Trstenik II. Da li neko iz Direkcije ima bilo kakav komentar na ovo, obzirom da bi oni trebalo da urade projekat? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
direkcija TS pro

Pridruio: 13 Apr 2009 Poruke: 13
|
Poslao: Sre Apr 15, 2009 9:05 am Naslov: |
|
|
Izvinjavam se Ŕto nisam pre odgovarao na VaŔe poruke, ali u buduæe moje prisustvo na forumu biæe èeŔæe. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
direkcija TS pro

|
Poslao: Sre Apr 15, 2009 9:10 am Naslov: |
|
|
Dejane, Ŕto se tièe vaŔeg pitaja plac je uknjižen na opŔtimu Trstenik i nema optereæenja. Što se tièe èuvara za sada nam ne treba, a ukoliko se neŔto promeni kontaktiraæemo Vas. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
direkcija TS pro

|
Poslao: Sre Apr 15, 2009 9:14 am Naslov: |
|
|
Hanibaal, kod Karaưorưeve ulice postoji problem sa vlasnikom parcele, kroz koju jednim delom prolazi ulica. Ali bez obzira na sve, radovi na toj ulici nastaviƦe se u toku 2009 godine. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
direkcija TS pro

|
Poslao: Sre Apr 15, 2009 9:19 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt, kvalitet radova koje godinama unazad za direkciju obavlja niskogradnja je na izuzetno niskom nivou. PokuŔavamo da u narednom periodu to promenimo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
direkcija TS pro

|
Poslao: Sre Apr 15, 2009 9:24 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt, nije bila namera da bude bilo èija zastava, ali je tako ispalo jer su prilikom montaže radnici ubacili treæu boju koja nije planirana. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|