Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Sub Jan 10, 2009 1:08 am Naslov: |
|
|
ma bora je èovek prso,pravi penzioner! _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 11:54 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
Mile Little Dick ne može ni u svojim vlažnim snovima da stane na crtu gore pobrojanima. |
Kazem da kod nas nije ali je van popularan(pitaj Svicere i Svabe) Ima najvise kinte od svih  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 3:09 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Innuendo :: |
Mile Little Dick ne može ni u svojim vlažnim snovima da stane na crtu gore pobrojanima. |
Kazem da kod nas nije ali je van popularan(pitaj Svicere i Svabe) Ima najvise kinte od svih  |
Bar ovde u Å”vici po honorarima naj bolje prolazi Zdravko ĆoliƦ koji ne peva ispod 40 000 franaka a pred diskotekama ĆØeka u red za ulaz  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži
Poslednji put izmenio cuka dana Čet Jan 15, 2009 3:05 pm, izmenio ukupno 2 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 7:22 am Naslov: |
|
|
Cuko dzabe ti sve na ovak`u zimu lepi brate.....Pet dana mraz i razmisljam da uzmem odmor ako mi verujes.....Kakva Svica, kakva Norveska, kakva Svedska koj` qurac  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 7:46 am Naslov: |
|
|
Znaci smrzo si se kao selka na vasaru.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 8:07 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Znaci smrzo si se kao selka na vasaru.  |
Smrzo sam se kao Hrvat ispred Staljingrada  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 10:35 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Innuendo :: |
Kazem da kod nas nije ali je van popularan(pitaj Svicere i Svabe) Ima najvise kinte od svih  |
Stoji to, ali nije nikakva mudrost napuniti diskoteku. Kad napuni Arenu, skidam kapu.
lord.trax :: | Te zvezde ne sijaju na mom nebu. To sto se veliki broj ljudi lozi na to nije moj problem
Bora i dalje pravi odlicne koncerte. |
Ajd joÅ” jednom, pa da se odjavim sa ove teme i ovaj put proĆØitaj napisano.
Ćola - napunio Marakanu
Ceca - vidi pod Ćola
Brena - bila mega zvezda u SFRJ
Za njih je tržiŔte/publika reklo da su zvezde, a samo je tržiŔte merodavno, a ne tvoje ili moje miŔljenje. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 10:55 pm Naslov: |
|
|
Bez obzira na sve to, ja ne postujem misljenje vecine u ovom slucaju (jer nije plod nikakvog misljenja, ocigledno) i smatram da je prilicno retardirano. Mogu oni da budu zvezde kolike oce da budu, ali za mene ce uvek biti usrani golubovi. To da su zvezde za vecinu ja nisam poreko, samo kazem da ih ja ne postujem i nikad necu. Za mene : Brena je retard, Cholic je precenjen iz nekog razloga, a Ceca je obicna kuja, a to sto su oni zvezde za ovaj duhovno nepismen narod, za to me libo basko... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 7:48 am Naslov: |
|
|
Ovaj spisak bih dopunio sa Bijelim dugmetom(ili solo Bregovicem) i to su u stvari jedine prave zvezde Balkana. Mogu da napune bilo koju dvoranu od Vardara do Triglava!
Brena je dolazila helihopterom na koncert u Bulgariji  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 11:50 am Naslov: |
|
|
Bregovic je sisa. Cuo sam da je uzeo za novogodisnji koncert u Bg-u 80 000 evra, a ovim ciganima iz orkestra podelio po 150 evrica (pametno, ali kurvinski ni manje ni vise); takodje bi primetio, da si gledao, da covek samo drzi onu gitaru dok orkestar svira, i kad-kad je zvekne. Njegove prerade pesama BD-a su sranja od vola. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 1:08 pm Naslov: |
|
|
Hah jbg, s kim si, takav si. Covek se isciganisao s godinama.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 1:31 pm Naslov: |
|
|
Ćovek koji je napravio pesme poput Ružica si bila, DoÅ”ao sam da ti kažem da odlazim, Pristao sam biƦu sve Å”to hoƦeÅ”, Ako možeÅ” zaboravi, Sanjao sam noƦas da te nemam itd itd, ne može da se deklariÅ”e drugim imenom no muziĆØkim genijem... Drugo je to kakav je on ĆØovek... _________________ "SreƦno ti muÅ”ko, AƦime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 2:58 pm Naslov: |
|
|
Ne osporavam ja njegov talenat, no cicnjenica je da je on nista bez ostalih clanova BD-a, koje pokusava da zameni jeftinom ciganijom... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 3:06 pm Naslov: |
|
|
Tojo :: | Ne osporavam ja njegov talenat, no cicnjenica je da je on nista bez ostalih clanova BD-a, koje pokusava da zameni jeftinom ciganijom... |
Da, on specijalno nije niŔta bez Bebeka, Tife a o Islamoviæu da i ne govorimo !
Jeftina ciganija, to su, ko? Ne kapiram, ljudi koji sviraju u " Orkestru za svadbe i sahrane" su odliĆØni muziĆØari, ne znam od kud' ti to da su jeftina ciganija?
P.S. Bregoviæ nije muzièar kog neŔto specijalno cenim i poŔtujem, ali je jasno da je njegov udeo u stvaranju muzike na ovim prostorima ogroman. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 3:56 pm Naslov: |
|
|
Jeftina ciganija = Romi koji sviraju u njegovom "orkestru", i dobijaju 150 evra po tezgi, dok on uzme, kao sto rekoh, oko 80 000 evra. Ne, nisu oni skromni.
Da li si kupila njegov novi album? Evo ti jedan savet, ne kupuj ga. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|