Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Čet Dec 25, 2008 11:11 am Naslov: |
|
|
Si siguran...?
Citat: | meni ne treba niko da kaže Ŕta treba da radim i prièam ili piŔem |
Aleksandar Pejèiæ 04 Dec 2008 30  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Sub Jan 10, 2009 1:19 am Naslov: |
|
|
zaŔto se SVE ulice ne peru u gradu(mislim kada je vreme za to,ne sada) kada narod to plaæa?a o snegu ni da ne prièam! i kada mislite da zakrpite kamione koji cure leti dok se izbacuje ðubre? _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
on-hook TS dopisnik

Pridruio: 11 Jan 2009 Poruke: 15
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 7:05 pm Naslov: |
|
|
a zasto ga ne biste piatli, ili evo ja cu, sta je sa izlivanjem kanalizacije u radoja krstica? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 8:32 pm Naslov: |
|
|
Jel to ono mesto gde se nahvatao led debeo desetak centimetara??? Kod Doma penzionera? Ako jeste, pod hitno treba nesto da se preduzme. I ako nije takodjer... Jer ono je opasno. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 10:58 pm Naslov: |
|
|
Prilicno je debeo led, sledila se voda oko sahte jebiga... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Jan 16, 2009 6:16 am Naslov: |
|
|
da narod uzme motke , imalin stari za pak
Pa hokej udri udri.
Trstenik southsatans ws Drenova moravaoakens |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jan 16, 2009 8:33 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: |
Trstenik southsatans ws Drenova moravaoakens |
Peyton Arnauts vs. Grabovac Katafrakts  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Jan 16, 2009 10:48 am Naslov: |
|
|
Kada možemo da oèekujemo normalizovanje pritiska vode na viŔim spratovima? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Jan 16, 2009 4:33 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Kada možemo da oèekujemo normalizovanje pritiska vode na viŔim spratovima? |
To je izgleda stvarno veliki problem. Danas je drugarica dolazila da pere kosu jer vec dva dana nema vode normalno.
Da li mozemo da znamo o cemu se tacno radi? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pet Jan 16, 2009 9:52 pm Naslov: |
|
|
Veceras su pustena u rad dva bunara koja ce dodati novih 11 l/s sto bi trebalo da poprilicno normalizuje snabdevanje vodom. Potpuna normalizacije vodosnabdevanja se ocekuje sa zavrsetkom izvodjenja radova na izvoristu Zvezdan. Ostalo je jos da se naspe oko 5000m3 peska u infiltracioni bazen za koji je potrebno 10-12 radnih dana i da se onda isperu svi bunari koji trenutno ne rade. Objektivno, to je prva nedelja februara! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jan 16, 2009 10:21 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Objektivno, to je prva nedelja februara! |
ZnaĆØi, mi bi sada trebali da se radujemo posle ovog uzviĆØnika?
(sad sam zahebala stvar al' skroz, ima da vièe na mene u sledeæem postu)
Hani, odoh i ja kod komŔije da operem kosu, hvala na predlogu. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
buntovnik69 TS pro

Pridruio: 09 Dec 2008 Poruke: 10 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Sub Jan 17, 2009 1:33 pm Naslov: |
|
|
strasno...........vec danima nema vode normalno.... evo subota a nema ni kapi vode od jutros  _________________ NECU NI KAKO JA HOCU |
|
Nazad na vrh |
|
 |
buntovnik69 TS pro

Pridruio: 09 Dec 2008 Poruke: 10 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Sub Jan 17, 2009 1:35 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Veceras su pustena u rad dva bunara koja ce dodati novih 11 l/s sto bi trebalo da poprilicno normalizuje snabdevanje vodom. Potpuna normalizacije vodosnabdevanja se ocekuje sa zavrsetkom izvodjenja radova na izvoristu Zvezdan. Ostalo je jos da se naspe oko 5000m3 peska u infiltracioni bazen za koji je potrebno 10-12 radnih dana i da se onda isperu svi bunari koji trenutno ne rade. Objektivno, to je prva nedelja februara! |
btw........ajd molim vas zatvorite ta dva bunara, jer smo imali bar malo vode dok oni nisu pusteni u rad  _________________ NECU NI KAKO JA HOCU |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Sub Jan 17, 2009 10:16 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav Lepljivi! Nemam nameru vise ni na koga da vicem vec cu probati da vam samo pojasnim neke stvari.
Taman kada pomislim da smo neki problem (polu)resili pojavi se problem na drugoj strani. Elem, uvodjenjem dva bunara dobili smo u ovom trenutku preko potrebnih 11 l/s jer smo pre toga imali u zbiru oko 45 l/s. Ali, cuveni potez u Grabovcu kod prodavnice Babovica nam je danas pokvario racunicu ali smo ga danas definitivno odradili kako treba (mozete pitati licno gospodina Babovica). Radovi su bili gotovi oko 17h. Sada ocekujemo da imamo pored vece kolicine vode i mogucnost da koristimo i veci pritisak u mrezi i samim tim da visi spratovi imaju vise vode za koriscenje ili mozda realnije, da im nedostatak vode bude manji vremenski. Pocetak februara je nesto sto je realno po pitanju zavrsetka izvorista Zvezdan ali pod uslovom da nemamo nekih novih problema u izvodjenju radova. I ja bih voleo da se ovo zavrsi sto pre jer u samom Komstanu ima puno posla koji treba odraditi. Nakon zavrsetka ovo velikog zahvata sledi i poboljsanje i u drugim uslugama Komstana. Ja sam po prirodi optimista a u zivotu volim da pobedjujem i ne predajem se skroz do poslednje sekunde utakmice i poslednje propustene sanse. Dajte da do pobede dodjemo zajedno. Izbori su daleko pa da neko ne pomisli da je ovo neka kampanja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Jan 17, 2009 11:55 pm Naslov: |
|
|
Hvala na pozdravima, ali samo da se zna, sada je 23:54 minuta, a na 3. i 4. spratu ne da nema vode nego je to bruka. Ovo je 21. vek, možemo ovako jedni drugima objaŔnjavati do prekosutra struène stvari, al' sve je to džaba kad narod ne može da zadovolji svoje osnovne životne potrebe, kao Ŕto je voda. Dakle, mene kao korisnika vaŔih usluga i redovnog platiŔu, ne interesuje koji su problemi vaŔe firme, veæ me interesuje da za novac koji dajem vaŔoj firmi dobijem kvalitetnu uslugu.
Pozdrav!
P.S. Možda æete primanjem joŔ nekog radnika u radni odnos u vaŔu firmu poboljŔati kvalitet usluga o kom ja prièam ovde. Možda je cifra od 7 koje ste do sada primili mala? Mislite o tome . _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|