|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 11:16 am Naslov: |
|
|
Ih, sad..ne zna tri igraca Zvezde  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridruio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 11:25 am Naslov: |
|
|
Ma u danasnje vreme nista nije kao sto je bilo...ni fudbal ni navijanje...nista.Smatram da je Uros dobio sta je zasluzio,i to neka bude primer za sve koji ugrozavaju javni red i mir i zbog kojih covek ne moze doci na utakmicu da bodri svoj klub na NORMALAN nacin a ne nasiljem ! ! ! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 11:31 am Naslov: |
|
|
Ako su kola trebala da se slome na tom klincu, onda ok... _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 12:28 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Ih, sad..ne zna tri igraca Zvezde  |
Nemoj tako, Innu je uvek bio veliki poznavalac fudbala(setimo se samo tog odeljenja ET iz srednje I njihovih duela protiv sedmorice Spartanaca iz ekonomske ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jan 13, 2009 4:22 pm Naslov: |
|
|
Mogli su 5 ekipa da sastave, a svi su ih razvaljivali. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 7:59 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: |
Mogli su 5 ekipa da sastave, a svi su ih razvaljivali. |
Oslanjali su se na kvantitet kao Siptari  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridruio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 11:33 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Ako su kola trebala da se slome na tom klincu, onda ok... |
Na nekom je moralo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 10:06 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Ih, sad..ne zna tri igraca Zvezde  |
Bi l' smeo da staviÅ” neku dojĆØ marku da je znao postavu Zvezde?
Rumenige :: | Ako su kola trebala da se slome na tom klincu, onda ok... |
Je l' sam ja kriv za to?
Jerinenstadt :: | Rumenige :: | Ih, sad..ne zna tri igraca Zvezde  |
Nemoj tako, Innu je uvek bio veliki poznavalac fudbala(setimo se samo tog odeljenja ET iz srednje I njihovih duela protiv sedmorice Spartanaca iz ekonomske ) |
Isto pitanje i za tebe: prva postava Zvezde. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 8:18 am Naslov: |
|
|
Sigurno je da niko zivi ne zna celu postavu Zvezde jer dovode po 10 igraca(citaj: shabana) a isteruju po 5-6 u svakom prelaznom roku.....
Bas da ne znam tri igraca......ali 7-8 vec ne znam! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 9:50 am Naslov: |
|
|
Tutoric se vratio!Znaci Partizan nije siguran za titulu ) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 12:24 pm Naslov: |
|
|
Covece, poznajem nasu ligu u prste jer sam stari menadzer ...tako da mi nije frka da nabrojim postavu.
Nego da se vratimo na Urosa Misica. Decko je napravio problem, ali su problemi bili i pre njega, pa nikom nista. Na nekom su kola ocigledno morala da se slome...Hocemo malo da popricamo o pandurskom batinanju neduznih navijaca? Sta bi sa onim tipom sto je dobio gumeni metak u facu? Dosao da gleda utakmicu i pandurcina mu ostetio lice. Jel neko odgovarao? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 12:47 pm Naslov: |
|
|
Aj da ne ispadne da se vadim oko postave Zvezde.
Kao prvi golman poceo je Radivojevic koji je prosle sezone branio na pozajmici u Borcu iz Cacka. Inace, tip je prosao Partizanovu skolu, sto se i vidi. U toku sezone ga je zamenio Stamenkovic, koji je dosao iz Napr(burazer mu je ostao u KS, a inace su momci iz KG...ispravi me ako gresim).
Desni bek: ovo mesto su delili Marijan Markovic i Ninkov. Markovic je igrao, cini mi se, malo vise utakmica jer je Ninkov bio povredjen. Inace, MM nece ici na pripreme jer je visak (kao i jos neki igraci, ali o tome kasnije).
Levi bek: Igrali su Petkovic i Nikola Mijailovic..s tim sto se Petkovic oprobao i na poziciji stopera. U konkurenciji nije bio vase legendarno pojacanje, Poljak Bronovicki, koji ne igra vec 6 meseci..ako ne i jace. Sada ste se pojacali Gvozdenovicem koji moze da igra i ofanzivnog levog. Inace, Petkovic i Mijailovic su igraci na koje se vise ne racuna. Mijailovic ima ugovor do kraja godine, a Petkovic je na pozajmici.
Stoperi: Gaj, Tomovic, Jakovic, Petkovic (naveo sam da ga je Janevski probao i na ovoj poziciji), Nino Pekaric, a pojacao vas je i Pejcinovic iz Rada. Gaj napusta Marakanu, Jakovic ce najverovatnije na pozajmicu. Nino Pekaric je u Zvezdu dosao kasno, na pozajmicu, a mucile su ga i povrede. Inace je ok igrac..nekadasnji kapiten Vojvodine. Mislim da ce u nastavku sezone Pejcinovic i Tomovic biti tandem odbrane...da dodam da je Tomovic u toku sezone na par utakmica igrao i na poziciji zadnjeg veznog.
Sredina:Koroman, Lazetic, Milijas, Burazanovic, Vukobratovic, Trajkovic(napustio klub-otisao u Grcku), Bogdanovic, Marko Blazic.
Koroman moze da ide ukoliko dobije dobru ponudu. U igri su klubovi iz Turske i Koreje, mada se pominje i Vojvodina, ali mislim da od toga nema nista. Lazetic je imao slabu polusezonu. Mozda je tek u poslednjim utakmicama poceo da igra kako treba. Burzanovic luta...nema od tog igraca ni k... Trajkovica ste upropastili delom vi, a delom je i on sam krivac. U Zvezdu je dosao iz Zeta kao najbolji igrac lige. Mislim da bi napravio nesto da je presao u Partizan. Milijas je najbolje odigrao u Zvezdi. Sto se tice odlazaka, isto vazi kao za Koromana. Pominju se PAO, Menhengladbah, Dortmund...Vukobratovic i Bogdanovic su malo igrali. Blazic je u Zvezdu dosao kao jedan od najboljih krilnih igraca u ligi. Ocekuje ga sudbina Nenada Trajkovica.
Napadaci:Edgar (oteran iz Zvezde, bio na pozajmici), Kleo (dosao na pozajmicu iz nekog portugalskog drugoligasa), Trickovski(bacene pare..potpisao ugovor na 4 godine u vrednosti od milion jevreja), Some (nikad mi nije bilo jasno kako je taj covek dosao u CZ), Subasic (dzoker igrac, solidno odigrao), Slavko Perovic (od njega mozda i bude nesto).
Bio je tu i Boban Maksimovic, nas covek na radu u Svicarskoj. Imao dobar start na pocetku karijere, ali su ga povrede omele, tako da nije mogao da pokaze nista u Zvezdi. Dosao kao slobodan igrac, a sa njim je raskinut ugovor. Trenutno na probi u Sefildu.
Tu je i ono vase otkrice iz Cada...nikako da mu izgovorim ime. Potpisao je za Buducnost iz Titograda.
Zadovoljan? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 1:41 pm Naslov: |
|
|
A Parker i Silva... !? (mislim, jesu crnci al` glupo je da ih preskaces ) _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 1:53 pm Naslov: |
|
|
Niti sam ih gledao, niti sam o njima citao, tako da ne mogu da diskutujem o njihovim kvalitetima.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Jan 22, 2009 10:55 pm Naslov: |
|
|
Ako je ovo iz glave, onda Ali pitanje bilo za TerziƦa, a ne tebe. Ili ove nabeưene ZvezdaÅ”e sa foruma. I evo, vidÅ” da ne znaju. Ispravke: TrajkoviƦ je Nikola, Ćaưanin je Betolingar, a MaksimoviƦ nije odigrao ni minut jesenas. Sad je u VoÅ”i na probi. TrajkoviƦ bi isto proÅ”ao i da je bio u Partizanu, zato Å”to je tanak. Nema kvalitet za naÅ”e najbolje timove.
Rumenige :: | Nego da se vratimo na Urosa Misica. Decko je napravio problem, ali su problemi bili i pre njega, pa nikom nista. Na nekom su kola ocigledno morala da se slome...Hocemo malo da popricamo o pandurskom batinanju neduznih navijaca? Sta bi sa onim tipom sto je dobio gumeni metak u facu? Dosao da gleda utakmicu i pandurcina mu ostetio lice. Jel neko odgovarao? |
Nedužni? Ne bih te duže zadržavao... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|