Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mister No TS pro

Pridruio: 16 Jan 2009 Poruke: 5
|
Poslao: Uto Jan 20, 2009 1:53 pm Naslov: |
|
|
Ne znam ljudi sto se bunite oko cene i placanja vode, kad je ona bas jeftina. Jos ako uzmemo u obzir da nam je voda daleko bogatija manganom u odnosu na druge gradove, onda treba povecati cenu za 50%.
Zna li se koliko ce sve ovo trajati, jer cini mi se da smo dospeli u situaciju sa vodom koju nismo ocekivali? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Jan 20, 2009 6:52 pm Naslov: |
|
|
hvala na odgovorima uz puno postovanje Sasi Jovanovicu.Odgovori mogu da nam se svide ili ne ali su sigurno realno odmereni uz trud da sto bolje shvatimo situaciju.
Ostali rukovodioci se ucutase na zalost a morali bi i oni da odgovore na mnoga pitanja |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Jan 20, 2009 9:28 pm Naslov: |
|
|
Hvala bivsem komsiji! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Čet Jan 22, 2009 10:12 pm Naslov: |
|
|
meni niko ne odgovori za pranje ulica po trsteniku koga redovno plaæamo svaki mesec a nikada mi ne operu ulicu,za kamione "ðubretarce" koji leti cure na sve strane kao i to Ŕto plaæamo sada one balonèiæe koje je nosio narod za piæe i zaŔto ja da plaæam tu vodu kada nijedanput nisam uzeo tu vodu? _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 1:39 pm Naslov: |
|
|
Moras da naucis da se"uvlacis" pa ces tek onda da dobijes odgovor  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 9:17 pm Naslov: |
|
|
e pa onda niŔta od toga _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 11:23 pm Naslov: |
|
|
Slede odgovori za machomena76:
- pranje ulica placa direkcija samo onda kada se i odradi a ne po pausalnom iznosu;
- za kamione djubretarce cete morati da sacekate do leta da bi videli da li ce i tada da cure ili ne
- baloncice ne placa niko sem komstana kome je to bio trosak a ne prihod jer je voda morala da se obezbedi i doveze a nije prosla preko vodomera i ne moze se nikako ni naplatiti
Za marijetu:
- mozes dobiti odgovor kad god pozeleis i ne vidim da nekome moras da se uvlacis da bi dobila isti
Da li ste dobili bilo kakav odgovor od jos nekog preduzeca kome ste poslali pitanje sem komstana? Kada i od koga? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 4:54 am Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Slede odgovori za machomena76:
- pranje ulica placa direkcija samo onda kada se i odradi a ne po pausalnom iznosu;
- za kamione djubretarce cete morati da sacekate do leta da bi videli da li ce i tada da cure ili ne
- baloncice ne placa niko sem komstana kome je to bio trosak a ne prihod jer je voda morala da se obezbedi i doveze a nije prosla preko vodomera i ne moze se nikako ni naplatiti
Za marijetu:
- mozes dobiti odgovor kad god pozeleis i ne vidim da nekome moras da se uvlacis da bi dobila isti
Da li ste dobili bilo kakav odgovor od jos nekog preduzeca kome ste poslali pitanje sem komstana? Kada i od koga? |
Hvala na odgovorima, ali ovo poslednje ti nije trebalo. Cuti i radi svoj posao. Eto ti fine devize.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 7:32 am Naslov: |
|
|
Ja vidim da nekima jos samo cipele vire iz d...... Ako hoces odgovaraj na pitanja a ako neces hvala lepo,zatvara se tema.Ovaj forum nije obavezan  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 10:30 am Naslov: |
|
|
@sasha966
A lepo sam Vam govorila da ne vièete na forumaŔe, jer posle svih odgovora, ovakvim krajnjim stavom možete joŔ samo i revolt izazvati. Nije lako biti politièar, zar ne? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 1:23 pm Naslov: |
|
|
Znaci ovako:
cuti, radi svoj posao i ako hoces odgovaraj a ako neces ne moras na nasa pitanja i vapaje. OK!
Hvala na saradnji! Odgovore potrazite na drugim medijima posto vam ovakav vid komunikacije ne odgovara!
Tacno je! Nije lako biti politicar koji hoce tu scenu da menja vec je potrebno samo da si tu i da ne radis svoj posao (ako je ikako moguce)! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 2:04 pm Naslov: |
|
|
Eto, htela sam svaŔta neŔto da napiŔem, ali....odustala sam. Shvatila sam da gospoda iz G17+ ipak nemaju stila za dobru komunikaciju sa ljudima koji su ih izmedju ostalog postavili na mesta na kojima se TRENUTNO nalaze. Umesto da sve ovo Ŕto se ovde pisalo gospodin direktor shvati kao svoju dobru promociju tj. iskoristi za prikazivanje svojih sposobnosti, on je otiŔao u sasvim pogreŔnom pravcu. Žao mi je ako ste gospodine direktore reŔili da ne komunicirate sa nama, ali to je VaŔa odluka.
P.S. Drugi oblik komunikacije sa gradjanstvom je verovatno gostovanje u TV emisiji gde æete Vi izdeklamovati svoje uspehe bez bilo kakve Ŕanse da Vam se postavi bilo kakvo pitanje?
I Molim Vas, nemojte nama pripisivati da ne želimo promene, jer da ih nismo želeli Vi ne biste bili tu gde jeste, a možda bi i bili?  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 3:47 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Znaci ovako:
cuti, radi svoj posao i ako hoces odgovaraj a ako neces ne moras na nasa pitanja i vapaje. |
Ne secam se da sam video da ti je to neko rekao.
sasha966 :: | Hvala na saradnji! Odgovore potrazite na drugim medijima posto vam ovakav vid komunikacije ne odgovara! |
Da ne citiram drugaricu Lepljivu, ali bolji vid komunikacije sa gradjanstvom trenutno nemate.
sasha966 :: | Tacno je! Nije lako biti politicar koji hoce tu scenu da menja vec je potrebno samo da si tu i da ne radis svoj posao (ako je ikako moguce)! |
Ni to niko nije rekao. Nemoj da kukumavcis odmah. Samo si posavetovan kako da bolje radis. I to krajnje dobronamerno od strane iskusnijih ljudi, barem sto se foruma tice. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 7:21 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Slede odgovori za machomena76:
Za marijetu:
[b]ali zaŔto neke ulice stalno perete a neke nikada?[/b] _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Jan 27, 2009 7:51 am Naslov: |
|
|
Gde Dom zdravlja odlaze svoj otpad(spriceve, igle, bocice....)?
Gde to vozi "Komstan"? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|