Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
najjaĆØi TS pro

Pridruio: 02 Dec 2008 Poruke: 5
|
Poslao: Sub Jan 03, 2009 5:29 pm Naslov: |
|
|
Jako mi je drago da PREDSEDNIK nije demantovao da mu je Radovan RadoviƦ savetnik.
Evo pitanja za predsednika: Å TA VAS JE RADOVAN RADOVIĆ POSAVETOVAO POSLEDNJI PUT I KOLIKA MU JE PLATA NA TOJ FUNKCIJI.
P.S. PoŔto se predsednik deklariŔe da je poŔten, mislim da ove dve stvari ne bi trebao da izvrda...
We waiting......................... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Jan 03, 2009 8:44 pm Naslov: |
|
|
najjaèi :: | Jako mi je drago da PREDSEDNIK nije demantovao da mu je Radovan Radoviæ savetnik.
Evo pitanja za predsednika: Å TA VAS JE RADOVAN RADOVIĆ POSAVETOVAO POSLEDNJI PUT I KOLIKA MU JE PLATA NA TOJ FUNKCIJI.
P.S. PoŔto se predsednik deklariŔe da je poŔten, mislim da ove dve stvari ne bi trebao da izvrda...
We waiting......................... |
Zasto bi covek to demantovao?  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Ned Jan 04, 2009 1:27 pm Naslov: |
|
|
Radovan Radovic nije moj savetnik vec pomocnik. Savetnik ne postoji po zakonu. Kada se formira koaliciona vlast, normalno je da svi ucestvuju. Mesta pomocnika su politicke funkcije i tako se i dele, a sto se tice njegove plate, ona je negde oko 45.000 din. Tu nista nije tajno i skriveno. P. S. Nije mi se svidela ova formulacija da se "predstavljam kao posten", zar je to nemoguce biti na mom mestu? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Jan 05, 2009 11:08 am Naslov: |
|
|
najjaèi :: | Jako mi je drago da PREDSEDNIK nije demantovao da mu je Radovan Radoviæ savetnik.
We waiting......................... | Ti bre kao da jedes stiropor pa postavljas ovakva pitanja Smesno je i reci da Raka moze da savetuje Stevu,pa nije on malouman.Zasto te uopste interesuje necija plata?Kandiduj se i ti na sledecim izborima pa ako te izaberu znaces kolika je plata.Ako se i deklarise kao posten to ne znaci da je to samo ako ima hrabrosti da odgovara na ovakva pitanja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Jan 05, 2009 2:29 pm Naslov: |
|
|
Do sad su svi bili sedokosi mrgudi koji se ukazuju narodu samo pred izbore. Svaka cast na tome sto je postao forumas nakon izbora!
"Kolika je plata ovome i onome.....? " Ocekujes da ti neko odgovori na ovo? Pa pitaj Raku sam, tu je covek  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Jan 07, 2009 12:51 am Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Ocigledno nisi pazljivo gledao. Da jesi cuo bi da sam rekao da je jedan od najvecih prioriteta industrijska zona na mestu magacina "Zapadne Morave". |
Ovo je interesantno. Gde se nalaze ti magacini? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Jan 07, 2009 7:15 pm Naslov: |
|
|
У Изрелу, Тел Авив Адолфа Хитлера 25/3
Ако си кад ишао према Граду Бресном Пољу приметио си да са десне стране на локалитету Бељици постоји извесна количина покривених зграда, е простор између зидова тих зграда се назива магацин, или магацински простор  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 8:13 am Naslov: |
|
|
a taj lokalitet (atraktivni)u Beljicima me uvek podseti na detinjstvo... miris stale , stajnjaka , isparavajuce balege, nezigosane teladi , jakih bikova( Beljici bills ws Odzaci cowboys)
Zaboravih pitanje za dragog gradonacelnika i komsiju Stevicu.
Da li Vi Predsednice mozete imati zlatni glas kod dodele neke lokacije ili prostora( konkretno prenamena vesernice)? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
najjaĆØi TS pro

Pridruio: 02 Dec 2008 Poruke: 5
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 2:56 pm Naslov: |
|
|
Ooooooooooooooooooooooooooooo............
Pa imam tu èast da sa èitavom opŔtinskom vlaŔæu delim ovaj FORUM.
Kao i uvek, seljaèka sujeta dolazi do izražaja èim se bocne tamo gde ne treba. )
E pa izvinite svi VLAStodrŔci, od sada imate moju PO-DRŠKU!
Samo se vi savetujte, a podsetio bih anonimusa da se sadaŔnji predsednik nije kandidovao na izborima POD SVOJIM IMENOM I PREZIMENOM, veæ na ime i prezime dragog nam Borisa Tadiæa. Da se kandidovao kao (kako se beŔe predsednik opŔtine zove?), onda ne bi bio ni u Komstanu, izgleda...
Možda se varam?!
A da, za koju oblast je Radovan Radoviæ zadužen...
Samo mi kažite da li za omlaTinu ili za penzionere! ) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 5:04 pm Naslov: |
|
|
Najjaci cenim tvoj beskompromisan nacin za postavljanja pitanja.Pretpostavljam da su pitanja utemeljena na realnim ( nikako virtuelnim)i licnim saznanjima.Mozda zato bi trebalo dan pomognes , jer mi ne prepoznajemo (JA) ko je vlast , kome treba drshka. Zato te molim da pitanja budu konkretna , adresirana precizno i da nam pruzis pojasnjenje istih.Tako ce nama biti lakse da pratimo rad opstinskih vlasti i da def saznamo WHO IS WHO
Znaci nastavi , ali imena, nadimci , afere... ) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Jan 29, 2009 8:13 am Naslov: |
|
|
Posto se direktor JKP"Komstan" povukao sa foruma ocigledno mozda Predsednik ima informaciju. Dakle moje pitanje je bilo:
-Gde Dom zdravlja odlaze svoj upotrebljeni materijal(igle, zavoje i tako to)- _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Ned Feb 01, 2009 6:54 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Radovan Radovic nije moj savetnik vec pomocnik. Savetnik ne postoji po zakonu. Kada se formira koaliciona vlast, normalno je da svi ucestvuju. Mesta pomocnika su politicke funkcije i tako se i dele, a sto se tice njegove plate, ona je negde oko 45.000 din. Tu nista nije tajno i skriveno. P. S. Nije mi se svidela ova formulacija da se "predstavljam kao posten", zar je to nemoguce biti na mom mestu? |
ali ti imaŔ viŔe pomoænika i nije to toliko ni bitno ali bitno je jer se izmiŔljaju nova radna mesta,nego viŔe se niko ne oglasi Ŕto se tièe PRVE PETOLETKE ni opŔtinska uprava ni TV TRSTENIK?ni ko je kupio ni Ŕta dalje ni niŔta viŔe? _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Feb 07, 2009 10:12 am Naslov: |
|
|
Predsednice sve pohvale i cestitke! Kamere Vas definitivno ''vole'' a izjava da smo konacno postali sajamska opstina pokazuje odsustvo euforije vec zelju i obavezu da imamo jos sajmova u godini u TS.
Pretpostavljam da ce Vas sad ovde priupitati sa koliko sredstava ste ucestvovali u sponzorstvu sajma, ali ako konacno gradonacelnik moze da se nasmeje i u Stopanji sva su sredstva utrosena opravdano:) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 12:55 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Radovan Radovic nije moj savetnik vec pomocnik. Savetnik ne postoji po zakonu. Kada se formira koaliciona vlast, normalno je da svi ucestvuju. Mesta pomocnika su politicke funkcije i tako se i dele, a sto se tice njegove plate, ona je negde oko 45.000 din. Tu nista nije tajno i skriveno. P. S. Nije mi se svidela ova formulacija da se "predstavljam kao posten", zar je to nemoguce biti na mom mestu? |
U Trsteniku je proseĆØna zarada za decembar 2008. bila 22.379...
Uzgred, kolike su plate ostalih pomoænika, zamenika, pomoænikovog zamenika...a, Boga mi, i drugih politièkih funkcionera...?  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 12:58 pm Naslov: |
|
|
Ima na onom komicnom letku LDP-a
Predsednice jel lokal LDP-a pripada Opstini ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|