Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Feb 07, 2009 3:23 am Naslov: Stripovi |
|
|
Daklem, zanima me ima li ovde nekoga (ili vi znate nekog) ko ima stripove koje bi prodao?
U obzir dolaze LMS (Lunov Magnus Strip), ZS (Zlatna Serija), Almanah, Mikijev Zabavnik, Mikijev Almanah. Ako se setim jos neceg dopisacu. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Feb 07, 2009 10:39 am Naslov: |
|
|
Iz pouzdanih izvora znam , da Pandora ima izvesnu kolièinu stripova. Imam i ja ali ne prodajem . _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 2:24 pm Naslov: |
|
|
Kolega, gde me nadje.
Probaj na www.kolekcionar.com
Ili ma stripovi.com...nadjes aukcije.
Imam oko 500 komada, a narucio sam preko 100 komada preko kolekcionara. Neza zayeba, sve korektno. Danas mi je stigao poslednji broj Zlatne serije-1103 Tex-Pod nadzorom. Cena 1.7 E.
Mozes da kupis i citavu kolekciju..recimo, Marti M...mada za to treba puno love.
Ima finih ponuda. Pogledaj, garantujem da ces nesto naci.
Ukoliko naletim na neke duplikate, rado bih menjao.
Takodje, mozemo da razmenimo i skenirane. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 4:04 pm Naslov: |
|
|
www.limundo.com
ima aukcije, pa ima i dosta stripova... moja kolekcija stripova nece skoro da napusti moj stek. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 6:36 pm Naslov: |
|
|
Moze, kolega! Pa, tebe sam i trazio... Imam ja dosta skeniranih. Rado bih menjao. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 11:46 am Naslov: |
|
|
Jel ima neko stripove Alana Forda da mi da da procitam i kad procitam da vratim?! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 1:01 pm Naslov: |
|
|
Od Alana Forda imam, mislim, oko 120 skeniranih.
Lorde, jel si narucivao nesto sa sajta? Ne verujem da ima vise stripova u ponudi od kolekcionara.
Kolega, sta ti treba od skeniranih? Ja sam dosta stvari skinuo sa stripzone. Tamo ima svega. Od almanaha do hrvatskih izdanja. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 1:20 pm Naslov: |
|
|
Pa pazi, to je aukcija. Pogledas sta je ponudjeno i ponudis koliko si voljan da das. Nisam kupovao stripove, ali sam kupio jednu igru... Sve ide neposredno, ako dobijes aukciju stupas direktno u kontakt sa covekom koji ju je napravio... Probaj. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|