|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 6:12 pm Naslov: |
|
|
ĆØitam, ĆØitam.
kako tanju javlja:
poznati tatarski terorista dr che ponovo je napao. posle proŔlonedeljne akcije kada je osujeæen njegov pokuŔaj da na pejovaèkom mostu napiŔe grafit : hasta la trstenik siempre !
sada je u drskoj akciji nasuo prikolicu peska na divlji pružni prelaz kod 4.jula. i to baŔ kada su se mesne zajednice Trstenik I i Trstenik II dogovorile da se saobraæaj izmeðu njih odvija starim èairskim drumom preko aleksandrovca, kruŔevca, jasike i grabovca (uz oslobaðanje plaæanja mostarine osim na grabovaèkom mostu ), èime bi se postojeæa trasa preko jagodine i levèa smanjila za oko 30 km. gradonaèelnik grabovca Jerry najoŔtrije je osudio ovaj drski napad na nedužne budžetske korisnike. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 10:35 am Naslov: |
|
|
Na knjizevnoj veceri, na kojoj je kako nezvanicno saznajemo oboren i dosadasnji opstinski rekord u ispijanju vodke, dr.Miloche je predstavio narodu svoju 537.knjigu o uskoj povezanosti Tatara sa vecinom naroda sirom planete, ovoga puta pod nazivom "Tatarsko vojvodstvo Argentina".
Nakon anateme koju je dobio od svih pravoslavnih i katolickih poglavara(delo "Sv.apostoli Tatar i Pavle") i nagrade za njegovu glavu koju su raspisali Mosad i matica Malezijska(dela"Sveta tatarska zemlja Izrael" i "Otkud ti babi kose oci?") on nastavlja borbu bez kompromisa "hiljadugodisnjim krivotvorenim istorijama tzv. naroda" kako je naveo.
-"Istoriju cak tumace i ljudi kojima fale dva ispita do diplome. Sa takvim ljudima je nemoguce u skolski sistem uvesti osnovna znanja:od materijalnih dokaza da su jos Adam i Eva rodjeni u kolibi na Tatarni, preko tatarske najezde na Inke i Maje pa do potpuno razumnih objasnjenja otkud u Australiji ostaci tatarskih tropskih barova" _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 12:27 pm Naslov: |
|
|
Kandicu, preyebo si sam sebe... Svaka ti dala...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 1:17 pm Naslov: |
|
|
U hrvatskom kulturnom centru "Nenad Ćanak" u Pavelicevoj Mitrovici, predavanje je odrzal cjenjeni ex srpski analiticar Innduendo Canak (prezime je umjetnicko). U predavanju je iznet sijaset mogucnosti odakle su tjetnici dosli, ali je i fakat razmatrano kuda ih dalje poslat. Posle nazdravljanja u tjast 10 godina HrvatskoUgarske vladavine Vojvodinom (novogrvatski: Bivsetjetnitjka Zupanija Vojvodina), innuendo je uzneo jos par dokaza da su tjtnicki nenaoruzani civili pravili velike ratne zlocine nad hrvatskim trupama u operaciji Å ljis, ili domobranskom oslobadjanju Bivsecetnicke Zupanije Vojvodine od dugogodisnje tjetnicke okupacije. Lider bivsesrpske liste Stakor Pacovdlakov je prisutnim novinarima rekao da mu ne smeta sto je Bivsetjetnitjka Zupanija Vojvodina sada pod vlascu Hrvate, jer je, kako je naveo, ona oduvek njihova i bila. Cinovnici LDP su se masovno preselili u novonastalu Zupaniju i uzeli Hrvatsko drzavljanstvo jer im to omogucuje putovanje gde god zele i master studije u Pragu. "Fakat sam prezadovoljna natjinom na koji se tretiraju bivsi tjetnici ovde... Fakat me je sramota sto sam bila tjetnikinja, ali kaj ja sad tu mogu? Nadam se da mi to nece uzet za zlo ovdje. Jos utjim novohrvatski i u tome mi mnogo pomaze moj muz Ante koji je pravi fakat Hrvat! Mozete li vjerovat? Kaj drugo moze jedna ex tjetnikinja pozelet?" izjavila je za dnevnik "Ruznoca i Bolest" ex tjetnikinja Milica Petrovic aka. Janica Boban. Toliko iz slobodne Vojvodine, nove informacije uskoro. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Feb 13, 2009 12:36 am Naslov: |
|
|
Na jubilarnom sedamnaestom skupu pod nazivom "Saranovi dani" na kome su gostovali poznati autori iz naseg kraja predstavljeno je dosad najobimnije delo cuvenog tatarniste doktora Milosilja Hecimovica pod nazivom "Romantizam u Tatara". Pored ovog kapitalnog i za povest naseg kraja vrlo znacajnog rada, svoju publikaciju je izlozio i nas poznati sakupljac narodnog blaga Hani J. Kuratovic "Razlicne narodne junacke pesme sakupljene po stranama pejovackim i cairskim i oko odzacke crkve".
Poslednji autor koji je predstavljen bio je Shane Saranovic, pocasni clan Nemacke Rajhsakademije nauka i umetnosti. On je potpisivao svoj novi hit roman "Certe i reze sa skolske klupe - memoari jednog gimnazijalca".
Ipak, zvezda veceri je svakako bio Mladjan Jerinenstadt, ministar finansija u prethodnom sazivu vlade, arijevac mesanog srpsko-nemackog porekla. On je siroj javnosti po prvi put predstavio svoju ispovesnu knjigu "Kako sam prebrodio Pejovac" koju je stampao ovdasnji izdavac "Sistem eror graf". _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|