|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 4:15 pm Naslov: |
|
|
Pa niŔta. Samo pokazuje kakvo je ðubre i smrad od èoveka Bregoviæ. Ali to su veæ ljudske osobine, ovde je tema muzièka kritika.
lord.trax :: | Znas li neku? |
Nek me ne zaborave devojke sa Morave - ne znam ko peva.
lord.trax :: | Anyways, Bora je bankrotirao posle tolikih terapija i gomile relativno neuspesnih albuma, pa mu je cak bilo nemoguce da uzivo nastupa zbog bolesti, zbog cega je mnogo izgubio. |
Koncerti na UŔæu, u Areni i ispred skupŔtine od veæih - pa nemoguæe da nije imao kinte. On je samo od jednog prodatog albuma (doduŔe, u SFRJ) kupio stan u centru BG-a.
lord.trax :: | Bora se politicki aktivirao iskljucivo zbog lecenja (znam iz pouzdanih izvora), a to DSSoljublje se ne moze naci ni u jednoj njegovoj pesmi. Cak se u albumima dok je DSS ucestvovao u vlasti vlast ostro proziva... |
To ne menja stvari, sluŔao sam ga par puta kako kenjka neŔto. Postao je politièar, i ot odvratan.
lord.trax :: | Isto vazi i za narodnjake, coveku je glava bila u pitanju i ponovo dodajem da Rambo Amadeus pise za narodnjake, a opet mu to niko ne zamera. Bora takodje pise pesme i za Legende, da dodam i to. |
DaÅ”a iz Legendi mu je kum. A takoưe Bora piÅ”e i za Cecu i Ćolu, tvoje omiljene. A za koga je Rambo pisao? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 4:32 pm Naslov: |
|
|
Rambo pise u Gold produkciji. Koju je Colicevu ili Cecinu pesmu Bora napisao? R.E.M. je politicki aktivan bend, kao i RATM... Njima niko ne zamera na tome, a Bori se zamera? I dalje tvrdim da je to uradio samo zbog lecenja, nikako zbog svojih ubedjenja i ponovo se pozivam na Borine pesme dok je Kostunica bio premijer... Pesma Ovde, Pandorina kutija, etc... Bora je imao operaciju pre tih koncerata, onu najskuplju, a za koncert ispred skupstine nije dobio nista. Dok je bolovao imao je jako malo koncerata, svega par manjih, dok je prodaja albuma bila nikakva u to vreme. Operacije su ga kostale par stotina hiljada evra pa je morao i da se zajmi sa strane, a kako sam cuo jos te dugove nije razduzio. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 4:49 pm Naslov: |
|
|
Ne znam taĆØno koje je pesme pisao za njih, ali znam da jeste. Na poslednjem ĆoliƦevom albumu ima bar 1 pesmu.
Šta znaèi politièki aktivni: uèlanili se u neku stranku zbog kinte? Eh, gde je onaj Bora do pre 20 i kusur godina. Bolje da je otiŔao u zasluženu penziju, nego Ŕto se ovako bruka.
lord.trax :: | a za koncert ispred skupstine nije dobio nista |
Pa Ŕta je on, budala? Svirao je iz verskih razloga? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Feb 22, 2009 12:13 am Naslov: |
|
|
Ispred skupstine je samo Ceca placena... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pon Feb 23, 2009 11:08 pm Naslov: |
|
|
Nema Ŕanse. Odakle ti taj podatak? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Uto Feb 24, 2009 8:19 am Naslov: |
|
|
A ko mu je platio? Odakle? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|