Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Mar 03, 2009 8:50 pm Naslov: |
|
|
E, a ja nisam imala srece ni da ucestvujem u slusanju te emisije... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 12:21 am Naslov: |
|
|
Sve pohvale za inicijativu, sve pohvale za trud , cestitke za uspesnu prvu''epizodu'' dugovecnog serijala TS forum.
Mislim da treba animirati ljude srednjih godina za dolazak na forum .Razlozi su sasvim logicni i pragmaticni, pocev od edukacije n p r. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Silver TS dopisnik

Pridruio: 23 Okt 2008 Poruke: 22 Lokacija: iN tHe rOoM
|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 1:09 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | dugovecnog serijala TS forum
|
U to cisto sumnjam. O kakvom vi forumu govorite kada je cas on cas offline. Pada server i vi nista ne mozete da ucnite. I o cemu da pricate? Glavni akteri u emisiji- fakeri koji ce da pokrenu TS forum. Mozda vi to hocete, ali sta vam vredi kad cas oce cas nece. Ne verujem da ce iko imati strpljenja. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 1:41 am Naslov: |
|
|
forum ne postoji radi foruma, ako to ne uvidjate, ja nemam blok za skiciranje. Istupiste zubi o forumu a kompletno promasili temu.
Previse mrguda u ove carsije, nije Sibir, sta vam je ljudi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 5:28 pm Naslov: |
|
|
Što se emisije tièe jedna pohvala za Hanibaala, dobro si se snaŔao Ŕto nebi moglo da se kaže i za voditelja emisije! Ovo je tek prva emisija, tako da nadam se da može da se oèekuje dosta toga u narednim... _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Silver TS dopisnik

Pridruio: 23 Okt 2008 Poruke: 22 Lokacija: iN tHe rOoM
|
Poslao: Čet Mar 05, 2009 12:19 am Naslov: |
|
|
Svaka cast Haanibalu na gostovanju u emisiji... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Mar 05, 2009 6:18 pm Naslov: |
|
|
Nije to nista novo, ljudska priroda... tako su nam i Kosovo uzeli (useli se novi komsija i odma krenu intimidacije, sikaniranje... pretnje nasiljem)...
a mi uvek pre resimo da pokupimo stapove i tutanj nego da se digne kuka i motika. Nebitno, tuzno je da u ovakvoj metropoli kao sto je Trstenik nema sloge ni postovanja... medju svojima.
Nekima treba malo vise vremena da uvide svoje propuste, pa zato ne zameram. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Mar 08, 2009 1:59 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: | forum ne postoji radi foruma. Istupiste zubi o forumu a kompletno promasili temu. |
Apsolutno se slazem sa matorim. Ovde smo zbog toga sto volimo grad. Ovo nije rapidsrebia ili staznamkojicaffe. Ovde smo svi jer volimo druzenje sa nasim ljudima, jer volimo nas gradic.
Ciroza :: | Previse mrguda u ove carsije, nije Sibir, sta vam je ljudi. |
A to da nesto pada ili ne radi kako treba... Izvinjavam se u ime svih nadleznih, ali niko od nas nije nesto preterano strucan u pogledu ovih naprednih tehnologija. Ovo radimo jer zelimo nesto da uradimo za sve nas.
Sad! Sto se tice teme...
Sutra uvece u drugoj emisiji, kao sto ste culi proslog ponedeljka, gosti u emisiji Forum hip-hop grupa Central Srbija Stil. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

Pridruio: 09 Feb 2009 Poruke: 19
|
Poslao: Pon Mar 09, 2009 8:45 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav iz Radio Trstenika,
svi forumasi mogu da postavljaju pitanja gostima u emisiji Forum |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

|
Poslao: Pon Mar 16, 2009 6:34 pm Naslov: |
|
|
I veceras postavljajte pitanja i pozdrave za gosta emisije 'FORUM'....Gost Dr.Aleksandar Pejcic.....Takodje mozete da date i predlog o pesmama koje ce se emitovati u emisiji., ako budemo u mogucnosti ispunicemo vase muzicke zelje. POZDRAV IZ STUDIJA RADIO TRSTENIKA. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Mar 16, 2009 6:56 pm Naslov: |
|
|
taj chat meni nece da se otvori. nemam nikakav predlog, samo jedno pitanje... moze li se program vaseg radija slusati preko interneta? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

|
Poslao: Pon Mar 16, 2009 7:09 pm Naslov: |
|
|
Zao nam je ali jos uvek nemozete da nas slusate putem interneta. Obecavamo da cemo to omoguciti veoma brzo. POZDRAV |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

|
Poslao: Pon Mar 16, 2009 7:16 pm Naslov: |
|
|
http://forumchat.co.nr/ je radio do pre pola sata, sada i mi imamo problema da se ulogujemo. U svakom slucaju ovde mozete da postavite pitanja i predloge muzickih numera za veceras. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Mar 16, 2009 7:31 pm Naslov: |
|
|
dzaba mi kad ne mogu da slusham  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

|
Poslao: Pon Mar 16, 2009 8:05 pm Naslov: |
|
|
stigao je vecerasnji gost emisije 'forum' u studio radio trstenika. pozdravlja sve forumase..... pricace se o trstenickom domu zdravlja, mesnoj zajednici i trstenickom sportu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|