|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Čet Dec 18, 2008 7:59 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Hehe...
Pa, manga je strip, a anime je crtac... |
tacno, 'anime' od 'animated '
uuu... robotec... to sam gledala kao mala, i seƦam se samo par scena....ceo svet je tad poludeo za njima...moji stric i strina su imali police i police crtaƦa, ja od njih uzimala...
Ghibli studio pravi strava crtaƦe... i Princeza Mononoke je ubedljivo najbolji crtani film koji sam ja pogledala u zivotu... kad god se razocaram u ljude, ja ga odgledam...
Ghost in the shell ... licno ne volim previŔe te cyborg price, ali ovaj mi je ok... nikad nisam èitala mangu, odgledala sam samo jedan ctraæ(èini mi se da ih ima viŔe...?)
Vmapire hunter D: the bloodlust- ovaj novi je kul, onaj stari i nije neŔto... mada... jel' gledao neko Hellsing? meni je ta prièa mnogo bolja... a i crtaæ je fantasticno dobar... ja gledala prvu epizodu i posle par scena se potpuno razduŔevila...http://www.youtube.com/watch?v=yWaKVuRoKCg(ovo je neka sinhronizacija, ali bolje zvuèi u originalu)
ne znam... svi ti crtaæi su mi dobri, svaki na svoj naèin...
e, jel' gledao ko Akiru? taj crtani...hmmm... za njega su mi rekli da je to jedan od najboljih crtaæa svih vremena... ali meni se uopste nije svideo... prica tako-tako.. nije loŔa ali niŔta sad spektakularno...mada mi se ni crtež nije svideo...
i jel' gledao ko naruto? svi su nesto ludi za tim crtaƦem, ja nisam gledala pa rekoh,kakav li je... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Dec 18, 2008 10:39 pm Naslov: |
|
|
Mislim da sam èitao strip Akiru... Jel to ono, kao Tokio u ruŔevinama i to !? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Dec 20, 2008 5:22 pm Naslov: |
|
|
Upravo odgledah Cat's Return, kod nas preveden kao Kraljevstvo macaka. Lepa, slatka prica... Prava bajka smestena u nase doba. Ghibli rocks!!! Jos je na japanskom... Mmm... To je uvek kuriozitet. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Sub Dec 20, 2008 7:47 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Mislim da sam èitao strip Akiru... Jel to ono, kao Tokio u ruŔevinama i to !? |
Da, secam se toga! Prodavalo se kod nas pre godinu dana mozda, no ne znam da li ga ima sad! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Dec 20, 2008 8:05 pm Naslov: |
|
|
Ne znam... Znam da ga Janko Markoviæ kupovao proŔle godine kad smo bili na moru... I svideo mi se... Not bad... Not bad at all... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Dec 20, 2008 10:38 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Mislim da sam èitao strip Akiru... Jel to ono, kao Tokio u ruŔevinama i to !? |
taj...
kažem, nisam èitala strip, samo smo sestra i ja gledale crtani i neŔto nas je tako smorio...
ima manga da se kupi po Bgu...
ti kažeŔ da nije loŔ? _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Ned Dec 21, 2008 3:37 pm Naslov: |
|
|
Pa Ŕta znam... Ja jesam wanabe za te stvari, i ne razumem se ja u taj kvalitet crtanja i tehnike... Ali mi se mnogo svidela ideja... Znate ono, Tokijo, buduænost, ruŔevine...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 3:03 am Naslov: |
|
|
hihihihi... svet posle apokalipse, egzistencijalizam i te velike reĆØi...
ja sam skoro odgledala strava seriju- last exile....sad... sve sto kažem otkriæe prièu... bitno je da se gleda od poèetka, i to jaako pažljivo... ali bitno je da sve poèinje sa Mornings in Norkia, pa se voze kroz Grand Stream da bi spasili svet, i da bi naŔli Last Exile... njih dvoje... mnogo je zabavno, straŔno tužno, i likovi su super uradjeni... prosto se navuèeŔ... Slimey i ja stalno kasnile na fax...
ima 26 epizoda, ako se nekome svidelo na osnovu ovog Ŕturog opisa, neka traži, ja rado preporuèujem tu seriju... krajnje je filosofska a sve se deŔava u vazduhu... heheheh...

_________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 10:20 am Naslov: |
|
|
Kad smo kod tuznog... uhvatio sam sebe da sam pustio suzu na kraju Macross Zero serijala, kada Sara kao gine, a Shin pada sa plane, a ona se javlja kao duh i vodi ga... daleko ga vodi....
http://www.youtube.com/watch?v=YGOrULrYp44
Ko na ovo ne zaplace nema dusu. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 8:46 pm Naslov: |
|
|
jao, Ŕto sam gledala crtaæe....
doduŔe, posle 'princeze mononoki', teŔko da æe neki ostaviti veæi utisak na mene, ali ni ovi nisu loŔi....
oba crtaƦa su Ghiblijeva, zovu se 'tales from earthsea' a drugi je 'kiki's delivery service'.
oba su ghiblijevski lepa.... kiki's delivery je malo viŔe deèiji, ali ne mari...
ja se zabavila...
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Ned Feb 22, 2009 8:51 pm Naslov: |
|
|
Tales from earthsea? Po romanima? Zainteresovan sam, kako mozemo da organizujemo primopredaju. Takodje, ako te interesuje razmena imam pozamasnu zalihu raznih animea, a i ako nemam ono sto trazis mislim da mogu da nadjem.
Ontopic
U zadnje vreme sam uzeo da skidam i da gledam Bounen no Xambou. Reklo bi se na prvi pogleda da je u pitanju manje vise tipican shonen anime, ali ipak ima malo dublji razvoj likova, kao i finu animaciju. Preporucujem. link ovde. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 1:07 pm Naslov: |
|
|
nisam citala romane, tako da ne znam koliko prati, ali da, zvanicno je radjen crtac po romanima....
imas romane?
ta razmena, pa moze.... kad se vidimo na nekom okupu, mozemo se dogovoriti, samo da ja prvo prikupim sve sto imam...  _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 12:13 pm Naslov: |
|
|
ovih dana gledam seriju koju sam i pre pocinjala ali nikad nisam zavrsila ...
zove se samurai champloo, i to jedan cudan spoj drevnog Japana i hip-hop kulture...
malo smore u nekim epizodama, mahom su zabavni, i u svakoj epizodi su gladni...
s druge strane, serija je prepuna simbola,i dosta se oslanja na Japansku kulturu... sve u svemu nije losa... mada je jos nisam zavrsila...
ali ovo kad sam cula ( i videla) ja sam ostala bez teksta... ova scena im vredi za celu seriju...
mungenov odlazak u Nirai Kanai
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|