Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sub Jan 31, 2009 7:53 am Naslov: |
|
|
Dokazni materijal br.5234B koji potvrdjuje moju pricu sa poslednjeg okupljanja. Za sada samo ulica u Bijeljini  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 4:00 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Najozloglasenije mesto u celoj NDH posle Jasenovca je Fazlagica Kula. Ona se danas nalazi duboko u RS u u tom kraju vise nema Turaka. Treba li da ostane taj naziv? Odgovori iskreno..... |
Iskreno - da. Po toj logici bismo i Kragujevcu trebali da promenimo ime.
Jerinenstadt :: | Dokazni materijal br.5234B koji potvrdjuje moju pricu sa poslednjeg okupljanja. Za sada samo ulica u Bijeljini  |
U nekim primitivnim druŔtvima razni likovi postaju heroji. Tako su Hitler, Staljin, Naser Oriæ, ovaj baja sa mog avatara junaci, idoli mladih i Ŕta sve ne. Za neke ljude, ti likovi su kriminalci i ubice. Sve je relativno, zavisi samo iz kog ugla posmatraŔ stvari. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 7:54 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Sve je relativno, zavisi samo iz kog ugla posmatraÅ” stvari. |
Naravno, naravno. Priznajem da je tvoj ugao "B92 analiticara" mnogo realniji od ugla ljudi koji su ziveli i zive i sad tamo
Tri stvari koje sam ja "uvatio" u poslednjih nedelju dana na B92 su(govorimo o uglu dakle):
-u "Utisku nedelje" je covek izjavio da Kosovo nikada nije ni bilo deo Srbije( dovedu i isto takvog Hrvata koji kenja o Cro ali iz stana u Beogradu )
-u "Stanju nacije" o pogubnom uticaju serija sa RTS-a na "drustvo"
-poznato Veranovo istrazivanje po kome je Srbija po pismenosti odmah iza Kameruna, Burkine Faso i cega vec..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Feb 14, 2009 12:29 am Naslov: |
|
|
Kakve veze ima B92 sa èinjenicom da je Arkan krimos? Kad veæ pomenu, je l' znaŔ Ŕta ljudi koji ''tamo'' žive misle o baji sa mog avatara? A kreteni se u BG-u biju sa murijom zbog njega. Ne znam kakve veze imaju ove 3 stvari sa naŔom prièom. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pet Mar 13, 2009 5:37 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Najozloglasenije mesto u celoj NDH posle Jasenovca je Fazlagica Kula. Ona se danas nalazi duboko u RS u u tom kraju vise nema Turaka. Treba li da ostane taj naziv? Odgovori iskreno..... |
Za poèetak, nije ostala džamija...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka