Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Jun 10, 2009 1:17 pm Naslov: |
|
|
1. Plate predsednika opstine, zamenika predsednika opstine i predsednika skupstine su oko 80.000
MALO BRE! Ne bi od postenog i odgovornog posla mog'o da kupis 2 kvm placa u Kumboru! ) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Èet Jun 11, 2009 1:32 pm Naslov: |
|
|
Dragi moj Dzoni nadam se da si sad malo mirniji posto znas kolika je cija plata i sigurno ti je srce na mestu jer je ta cifra sad OK i za tebe i za carsiju.Da je (ne daj Boze)cifra veca sta bi ti uradio???Pozvao carsijske abronose na linc istih onih koji po misljenju carsije imaju mnogo.Ako je i neko uzeo onoliko koliko mu ne pripada i ako je neko kupio stan od novca koji je ,da kazemo,nelegalno dobio pusti neka se njima bavi neko ko je placen za to.Postoje institucije koje se bave tim problemima.Iskreno receno,ne znam sta bi komandantu Marku da ti uopste i odgovara na pitanje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Johny Bravo TS pro

Pridružio: 04 Jun 2009 Poruke: 9
|
Poslao: Èet Jun 11, 2009 2:28 pm Naslov: |
|
|
Ne volim da odgovaram na prozivke a još manje drvenim advokatima, ali šta je tu je.
Da li mi je srce na mestu ne zavisi, a hvala Bogu niti æe zavisiti od plata opštinskih funkcionera ili ti od toga šta èaršija prièa veæ iskljuèivo od materijala (èitaj porodice) od kojeg je satkano, mada šta ja to tebi prièam.
Ne znam što se potresate. pa forumi i postoje da ljudi razmene mišljenja, iskustva i informacije.
Pa nije bre ovo PARTIJA, ovde ljudi mogu razlièito da misle, mogu to da kažu i da prežive.
Zabole me za njihove plate, mogu da imaju i po pola miliona, samo neka to zarade, neka se to primeti u opštini.
Izvinjavam se primeæuje se, postavili su mini parkiæ za decu.
ALI TEK KAD SU DOÅ LI NA VLAST.
Saèuvaj me Bože da su ga poklonili gradu onda kada su ga dobili.
Koliko godina je skupljao prašinu u nekom buðžaku?
Komadant Mark se deklariše kao demokrata, pa kao takav ima razumevanja i tolerancije za sve nas.
Ti bi mogla i da pogledaš "Poltrona" pa da nauèiš od Cvije kako se to malo suptilnije radi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Èet Jun 11, 2009 2:32 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Citiracu jednog uglednog masinca iz Trstenika.....
"Sve treba da zaposlimo u Opstinu, Dom zdravlja, Namensku i EPS. Neka trpi drzava od Trstenika a ne Trstenik od drzave vise!"
|
još jedna interesantna stvar:
radnici koji su iz ptt otišli uz otpremninu dobijaæe veæu ,,platu,, nego onu koju su imali dok su radili? to mi izgleda odlièno. s jedne strane više para u Trstenik a sa druge oslobaða se mesto za mlade ljude da eventualno naðu posao.
meni se lièno kosa diže na glavi od birokratije ali je ono gore taèno. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Èet Jun 11, 2009 7:16 pm Naslov: |
|
|
Ne zameram ti jer se vidi da si nov ovde.Ja nemam potrebe da budem niciji poltron.Clan sam DS-a jos od kada nije ni bilo pomena da ce jednog dana biti na vlasti u gradu a predsednika SO poznajem ni sama ne znam koliko godina i stvarno smo oduvek bili bas drugari.Samim tim sto ga dobro znam imao je moju moralnu podrsku jos pre nego sto je postao predsednik SO a i ne treba mi nista jer ne zivim u Trsteniku.Tako da stvarno nemam ni malo potrebe za poltronisanjem  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridružio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Èet Jun 11, 2009 11:01 pm Naslov: |
|
|
Drug nezadovoljni mašinac oèigledno nezna da višak zaposlenih u DZ plaæa DZ od svojih sredstava a da æe verovatno tako biti i sa Opštinom i dr. nabrojanim firmama. A ta sredstva(firmina) treba da se iskoriste za poboljšanje zdravstvene zaštite (u sluèaju DZ). Pa opet po grbaèi naroda.
Sorry Predsednièe što po drugi put upadam na Vašu temu |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 12:12 am Naslov: |
|
|
Citat: | radnici koji su iz ptt otišli uz otpremninu dobijaæe veæu ,,platu,, nego onu koju su imali dok su radili? to mi izgleda odlièno. s jedne strane više para u Trstenik a sa druge oslobaða se mesto za mlade ljude da eventualno naðu posao. |
E sad, ovo da se oslobadjaju nova radna mesta za mlade to bih ja nekako i "progutala" al' bre doktore, gde ima da sediš kuæi, zahebavaš se, imaš godina da još možeš da radiš(èitaj: da ti država uzima porez) i još za to primaš ohohoho parica?
Ili situacija 10000 mladih do 30 godina da im država daje od 16-20.000,00 plate samo da ih prijavi neki "gazda" a pritom im država plaæa i doprinose??? Èudno, mnoooogo èudno. Možda država oèekuje da od novo uvedenih kasa stomatolozima, lekarima i advokatima nabere toliko da mogu da odrade ovakav "program"???
Èak imam utisak da neko od omladine pokušava da napravi debile koji æe sedeti kuæi, primati te novce i biti zadovoljni što imaju za piæe i cigarete da makar za to ne koštaju matore!
Meni u neku ruku sve ovo lièi na tešku sprdaèinu. Ne treba èovek mnogo da zamori mozak pa da vidi da ovde nešto ne valja. Ili smo mi u stvari jedna mnoooogo bogata zemlja ali su to do sada uspešno skrivali od nas?
Izvinjavam se Komandantu što zauzimam prostor na njegovoj temi ali šta æu Ponijela me pjesma  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 6:31 am Naslov: |
|
|
Aleksandar Pejèiæ :: | Drug nezadovoljni mašinac oèigledno nezna da višak zaposlenih u DZ plaæa DZ od svojih sredstava a da æe verovatno tako biti i sa Opštinom i dr. nabrojanim firmama. |
Samo kazem da ne bi trebalo da se primamo na svaku odluku iz prestonice. Sta ima ON kako se sada potpisuje u Hrista Boga blagoverni Stefan Dragan Djilas da se meni beogradskim pecatima potpisuje u Pomoravlju? Kao da mi nemamo svoje pecate. Srbija danas me strahovito podseca na onu posle smrti Cara Dusana. Jednostavno se spontano raspada na gradove i regioncice sa gospodarima oblasti i tesko da ce ovo da se zaustavi u skorije vreme. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 8:04 am Naslov: |
|
|
Citat: | “U domu Oca mojega ima mnogo stanova. Da nema, zar bih
vam rekao: ‘Idem pripraviti vam mjesto’? |
dobar trik za iznudu para. 12000 fiskalnih kasa * 35 000 to je dosta para za 1.6.
i sam sam ono napisao u èudu? ali èinjenica je da su mom tastu pare legle (one meseène nadoknade) a da mu ptt još duguje neke plate? isto tako mi dolaze mladi ljudi (kao pacijenti) koji su se zaposlili u namenskoj i hidraulici u poslednjih nekoliko meseci?
ako sam za to dao klimu i recimo apeks lokator onda mi nije žao.
od svih stanova u kuæi Oca najlepši su oni s pogledom na državnu kasu. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 2:05 pm Naslov: |
|
|
Izvinjavam se primeæuje se, postavili su mini parkiæ za decu.
ALI TEK KAD SU DOÅ LI NA VLAST.
Saèuvaj me Bože da su ga poklonili gradu onda kada su ga dobili.
Koliko godina je skupljao prašinu u nekom buðžaku?
Ovaj deo ne razumem. Igraliste o kome je rec je poklon Opštine Zvezdara, Trsteniku, koji smo dobili u proleæe 2008. a postavljeno je u aprilu 2008. Za Vasu informaciju ja sam izabran za predsednika opštine 24. 09. 2008. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 3:52 pm Naslov: |
|
|
a ja sam mislio da su ga postavili radikali?
kad smo kod parkiæa kad æe da se remontuje tobogan. èudno stradao istog dana kad je namolavan potpis _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 4:56 pm Naslov: |
|
|
Mnoga deca koja se tamo igraju su uskraæena za zadovoljstvo zvano tobogan! Ali, bolje da imaju i ono što imaju nego da nemaju ništa. Mada, malo je problematièan pesak koji se mnogo rastura po ulici.
Za predsednika, mog velikog prijatelja (ovo mislim najozbiljnije) pitanje:
Kada se oèekuje poèetak izvodjenja radova na uredjenju centra grada? Bio je odabir izvodjaèa pre neki dan.
Kako je prošlo ovo sa Petoletkom, pošto vidim da su pojedinci (poput Laze Vasiljeviæa) izuzetno pozdravili ideju zakazivanja sastanka sa lokalnom samoupravom? Imate li, predsednièe, saznanja kako je prošao sastanak u Beogradu u èetvrtak pošto nisam imao prilike da vidim informaciju na TV-u? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 5:18 pm Naslov: |
|
|
Radovi na uredjenju centra grada pocece najkasnije za mesec dana, ako ne i pre. Ponude su otvorene, mislim da je vec izvrseno i rangiranje.
Sto se tice tobogana, postoji jedna mala Andjela (mislim da ima oko 5 godina) koja uvek kad me sretne kaze: "Predsednièe, kad æe više taj tobogan?", tako da je ona meni opominjuæi glas naroda. A da više ne bih morao da crvenim pred njom postaraæu se da tobogan dodje što pre.
Što se tièe pitanja u vezi sa Petoletkom, neformalno èujem da æe privatizacija biti odložena, do prestanka ekonomske krize, ali veèeras æu imati konkretnije informacije. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pet Jun 12, 2009 5:28 pm Naslov: |
|
|
Vidi se da je predsednik jedan od retkih politièara koji žele da se pojave i daju odgovore na forumu. Jako pohvalno!
Nadam se da æe se i konkretnije informacije pojaviti na forumu! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sub Jun 13, 2009 2:55 am Naslov: |
|
|
Decaci , rukovodioci najveci cimbenici nase male ali ponosne Opstine
Uvek se setite iz koje ste ulice , kvarta. Ziveti u soliteru ili iza solitera u cuvenoj ulici Mose Pijade, Vuka Karadzica je cast , privilegija ali i obaveza...Ne mogu da ucestvujem u diskusiji na ovu temu jer niko nije UPLODOVAO(?) letak LDP, dvoumim se koji je najpoznatiji masinac iz naseg kraja a za Cicinog ne znam dal je prirodni plavusan il se farbao.Rigec koji je rodjen i zivi u istoj ulici* mozda nije napravio briljantnu
politicku karijeru , ali je uspesno promovisao vrednosti urbanog dela TS omedjenog ulicom Vuka Karadzica , prolaza iz kog se ulazi u kafe Dvoriste i ulicicom iza kule.Mi znamo da Vi mozete bolje , mladji ste i imali ste od koga da ucite!A Posto se raznosi pesak, sitan te samim tim nije smonica, predlazem da se te igracke ociste od politickih poruka i premeste izmedju solitera i petospratnice! Deca dok se ljuljaju da gledaju u hram kulture i skolu a ne u kafanu , banke i trgovine !
* Ulica Vuka Karadzica bivsa Ul Mose Pijade |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|