Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Čet Jan 22, 2009 10:02 pm Naslov: |
|
|
e bili ovi iz energetike ja zvao da im kažem da izgleda neŔto ne valja kod mene grejanje rekoh možda crkla pumpa,oni doŔli i kažu:"ma pumpa vam odlièno radi ali Ŕta æete pa imate 18C na +10 tolko smo i poslali!!!!!!!!!!!!" _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vidic TS novinar

Pridruio: 21 Jan 2009 Poruke: 35
|
Poslao: Čet Jan 22, 2009 10:26 pm Naslov: |
|
|
ma i nije toliko hladno
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

Pridruio: 29 Jun 2009 Poruke: 31
|
Poslao: Čet Sep 03, 2009 10:24 pm Naslov: |
|
|
Znaci li da mi ove godine necemo imati parno grejanje s obzirom na sturi odgovor Dinkica na probleme koje mu je Boris predstavio?
Grejna sezona brzo ce da dodje!
Ima li mazuta ili nema?
Borise javi se na forum nemoj da si kao direktor direkcije.Ispostuj nas brate. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Sep 04, 2009 6:07 am Naslov: |
|
|
Dovrsavamo cepanje drva i zimu docekujemo sa istorijskim "NJET" Putinovoj ceni gasa, Dinkicevom mazutu i Skundricevoj struji  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pet Sep 04, 2009 9:19 am Naslov: |
|
|
ZaŔto je Dinkiæev mazut? Koliko se ja seæam na jednoj od prvih sednica SO Trstenik g.Rade Milunoviæ-Kevaba je rekao da æe SPS staviti na noge toplanu uz pomoæ svojih prijatelja iz Beograda potencirajuæi ministra Škundriæa. No, molim lepo, Ŕta je to sad? _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Sep 04, 2009 11:17 am Naslov: |
|
|
Ne znam ko je kome dobavljac ali znam da se Jerry saginjati nece jer ima 20 metara, sto `rastovine, sto bukovine.
Ove zime navijamo za Juliju
 _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Sep 04, 2009 6:06 pm Naslov: |
|
|
5t uglja, kodzo 'rastivine i bukovine... Bresno Polje ne zavisi od tudje volje  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

Pridruio: 29 Jun 2009 Poruke: 31
|
Poslao: Pet Sep 11, 2009 3:22 pm Naslov: |
|
|
Ovi direktori kao da su i dalje na godisnjem odmoru pa nam ne dolaze na forum da odgovore na narodna pitanja!!!
Kevabi je tata sve u zivotu napravio kupio i ostavio,tako da ga nije briga ni za nas mazut.On i Boris su ista stranka ONA KOJA JE NA VLASTI zato je nama u Trsteniku tako lepo i bice toplo kao onima u fabrici. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|