Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 11:46 am Naslov: |
|
|
Mogu i dve, posto je jedna zenska ekipa jacine kao pola prosecne muske. Odn. kao 0,93 Shanetove ekipe. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 2:39 pm Naslov: |
|
|
Ne daj da te zavaraju slabi rezultati Omladinca O. ... Shane ima veoma jaku 4+1 ekipu sa asfalta...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 3:15 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Mogu i dve, posto je jedna zenska ekipa jacine kao pola prosecne muske. Odn. kao 0,93 Shanetove ekipe. |
GledaŔ da se posle ovoliko godina skrivanja ipak pojavim u javnosti posle ove tvoje izjave? Ono èisto da pokažemo ko koliko vredi
 _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridruio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 3:36 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Ne daj da te zavaraju slabi rezultati Omladinca O. ... Shane ima veoma jaku 4+1 ekipu sa asfalta...  |
Mali ne daj seee...
Osvetlaj nam obraz!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 3:37 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Hanibaal :: | Mogu i dve, posto je jedna zenska ekipa jacine kao pola prosecne muske. Odn. kao 0,93 Shanetove ekipe. |
GledaŔ da se posle ovoliko godina skrivanja ipak pojavim u javnosti posle ove tvoje izjave? Ono èisto da pokažemo ko koliko vredi
 |
Kazi mu Lepa,kazi mu... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 8:00 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Ne daj da te zavaraju slabi rezultati Omladinca O. ... Shane ima veoma jaku 4+1 ekipu sa asfalta...  |
Auf dem asphalt??? Ili tako nesto... Pa, ajde. Biraj teren. Mi se ne bojimo da dodjemo, dok za vas nisam siguran. Jel smete u pejovacko grotlo?
Celo popodne sam igrao fudbal. Ono, penzionerski... Sad ne znam gde sam... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 8:29 pm Naslov: |
|
|
Najslaðe su mi pobede u gostima... Ajde da vidimo nesto za vikend, sta mislis ? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 10:14 pm Naslov: |
|
|
Mislim da gresis, ovaj, gresis silno, sinak, sto se upustas u takve pretnje. Ne volim kad se ljudi smeju nekom... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 11:36 pm Naslov: |
|
|
Pogresno si protumacio... Ne smejem se, samo sam realan... Mene rek`o moj æaæa (da ne podsecam na podatak da je bio kapiten Petoletke zlatnih devedesetih ):" Sine, ako ikada budeŔ igrao loptu sa Kosovarima (tj. Pejovcanima ), nemo` sluèajno da izgubiŔ. Udri, bij, ne zanima me, u suprotnom, odrièem te se, Staljina mi!" _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

|
Poslao: Pon Sep 14, 2009 11:46 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Mene rek`o moj æaæa Sine, ako ikada budeŔ igrao loptu sa Pejovcanima, nemo` sluèajno da izgubiŔ. Udri, bij, ne zanima me, u suprotnom, odrièem te se, Staljina mi!" |
Znaci,nismo se "mirisali" nikad... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Uto Sep 15, 2009 12:01 am Naslov: |
|
|
Žito i kukolj nikad nisu iŔli zajedno...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Sep 15, 2009 12:37 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Pogresno si protumacio... Ne smejem se, samo sam realan... |
Bice da si izgubio previse krvi, pa ti se muti. Mozda si bio sa Rubeolijem da dajes krv.
Nisam ni rekao da se ti smejes, vec da ce da mi bude zao kad se tebi i tvojoj skvadri budu smejali. U getu se plete opasan fusbal. Zato ti je tata i rekao da moras da bijes, jer drugacije ni ne mozete da dobijete.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Sep 15, 2009 1:55 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | U getu se plete opasan fusbal. |
Jeste, Grabovcani su igrali sa profesionalcima u finalu turnira
(mora malo da dodam jbg, sorry Da bude zanimljivije ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Sep 15, 2009 2:07 pm Naslov: |
|
|
Ne igramo u najjacem sastavu pred domacom publikom. Rastrkamo se po drugim ekipama da pomognemo. Nije fer inace.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 6:25 pm Naslov: |
|
|
Ja sam nabavio bajs, pa svakog jutra do osaonice. _________________