Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 1:24 am Naslov: |
|
|
[quote="miloche"]daj bre miloŔe...
-nas ostale, mislim na korisnike foruma, na one koje se ne stide da neŔto napiŔu ovde. mi i èekamo da se neŔto desi.
-ne radi se o funkcijama nego o odgovornosti. ne kandidujem sebe. rekao sam neko mlaưi.
- pa dobro ako insistiraÅ”. mogao bih da otvorim temu i da lepo sam sebi odgovaram na postove. samo se bojim da se to ne pretvori u roman ,,toka misli,,[/quote]
Hm...pa nisi me baÅ” razumeo...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 8:26 am Naslov: |
|
|
Citat: |
Hm...pa nisi me baÅ” razumeo... Confused |
pa ne znam.... da mi se supruga ne naljuti  _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 10:04 am Naslov: |
|
|
miloche :: | Citat: |
Hm...pa nisi me baÅ” razumeo... Confused |
pa ne znam.... da mi se supruga ne naljuti  |
Aha...znaĆØi, razumeli smo se...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Maj 03, 2009 11:34 pm Naslov: |
|
|
Nismo se prebacili na letnje vreme... Casovnik na forumu kasni za citav sat...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Okt 11, 2009 11:48 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Sto se mene tice meni je ovaj forum zaista dosta stvari doneo:
1) upoznao sam MilocheTa i krenuli smo sa zajednickim poslovima oko tvrdjave(da nije foruma ko zna kad bi doslo do konkretnih poteza)
2)  |
Mental note: kupiti GrabovĆØaninu pertle od 2 m. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|