Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Ned Okt 11, 2009 10:43 pm Naslov: |
|
|
48. сати сам имала свадбу. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridružio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Pon Okt 12, 2009 9:49 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Teta Lepa, daj ponovo link za to sto treba da se cita; na ovome nema nista. Po tome sto ste iznele, vidim da je extra zanimljivo! Mada, neki izgleda ne misle tako...
Od ovoga sto sam video, potpuni hit mi je:
Lepljiva :: | 115. Стављала сам у храну зачине(вегету, бибер...). |
|
Ako mislis Hanibale na mene nije stvar da mi se svidja ili ne svidja nego se skupilo par dokonih *bogomoljaca*pa se nalupali da ti se zavrti u glavi ja ne znam dal ste videli ceo taj spisak kakvih tu ima gluposti.Koliko se ja u to razumem a racunam da se razumem kad bi se neko stvarno po tome ispovedao trebalo bi da ga najure kuci,da nije tragicno bilo bi smesno do suza. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Okt 12, 2009 11:31 pm Naslov: |
|
|
Mislim na one koji su to pisali, Nalka. Vidis da si ti ta koja samo skace da se svadja. Posle Hani svadljiv... A on pitom ki jagnje...
O dokonim bogomoljcima ti i pricam sve vreme. I ja racunam da se ti u te stvari lena bolje razumes od nas, pa mi, molim te, objasni ko su ti ljudi sto su to pisali? I ciju oni podrsku/blagoslov imaju? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Okt 19, 2009 12:04 pm Naslov: |
|
|
nisam shvatio ono s poèetka zato što je sklonjen link sa onog prvog sajta. ja sam mislio da vi to same... ulazite dublje u problematiku odnosa crkve prema ženi. molim vas da obratite pažnju kada mužu zapržite èorbu, da ne uèinite neki greh. mi bogomoljci strogo kontrolišemo boèice sa zaèinima.
baš onomad u tempu ima na akciji neki set za zaèine, ali ja kažem ženi: stani ženo da pogledamo u uputstvu za ispovest da ne naèinimo kakav greh. i eto stvarno.
lepo. lepo. zapamtite : Èovek je glava ženi!
i imajte na umu svih 732 greha, budite na oprezu. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Okt 19, 2009 12:21 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | zapamtite : Èovek je glava ženi! |
 _________________ http://jeriningrad.org.rs/