Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Verujete li da postoji Bog? |
Da |
|
65% |
[ 30 ] |
Ne |
|
21% |
[ 10 ] |
Ne zanima me, mrzi me da razmisljam, bla, truc... |
|
13% |
[ 6 ] |
|
Ukupno Glasova : 46 |
|
Autor |
Poruka |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Čet Okt 15, 2009 7:41 am Naslov: Re: Milsim da znam... |
|
|
Jerinenstadt :: | zvoncica :: |
Ja mislim da 4 deteta iz Grabovca ide u prvi razred...al', Ʀe proverimo...
...i da...ne ruŔite ti i tvoji tekovine komunizma...restaurirali ste ih...
|
Proveri. Ja imam takvu informaciju(do duse nisam zalazio po uciteljicama )
Koji su "ja i moji" a koji ste "ti i tvoji" keve ti ? Sto ne volim podele u osam sati ujutru  |
Ću da proverim...ako nema plavuÅ”a meưu uĆØiteljicama, jasno mi je Å”to nisi zalazio...
Mhm...ti i tvoji ste...uffff...jebe me ZOI...
Å alu na stranu, ti i tvoji ste G17+SPS+PUPS+Palma...i ostali...
Ćudi me da ne voliÅ” jutarnje delj_enje...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Okt 15, 2009 8:53 am Naslov: Re: Milsim da znam... |
|
|
zvoncica :: |
Mhm...ti i tvoji ste...uffff...jebe me ZOI...
Å alu na stranu, ti i tvoji ste G17+SPS+PUPS+Palma...i ostali... |
A DS i SPO? Offtopicujemo na veliko
Cenim da je konkretno za nas srpski narod bolje da bude ujedinjen zajednickom verom nego politickom partijom. Nisam neki vernik priznajem ali postovanje prema SPC imam. Naravno da je bilo(i bice) gresaka kroz istoriju, SPC je ogromna institucija koja se prostire od severne Amerike do Australije i sigurno da nije lako iskontrolisati sve njene predstavnike. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Okt 15, 2009 6:55 pm Naslov: Re: Milsim da znam... |
|
|
Jerinenstadt :: | Cenim da je konkretno za nas srpski narod bolje da bude ujedinjen zajednickom verom nego politickom partijom. Nisam neki vernik priznajem ali postovanje prema SPC imam. Naravno da je bilo(i bice) gresaka kroz istoriju, SPC je ogromna institucija koja se prostire od severne Amerike do Australije i sigurno da nije lako iskontrolisati sve njene predstavnike. |
A zasto ne bismo bili ujedinjeni zajednickim jezikom? Jer smo jedan te isti narod. Pusti veru... Ona je i dovela do rapidnog opadanja broja Srbalja u poslednjih stotinak godina. Takva jedna megainstitucija kao sto je SPC bi morala da se decentralizuje.
I to brzo... Vreme prolazi... Ali isto onako kako je prolazilo pre dve hiljade godina i vise...
Da si slusao taj jedan semestar sto si is'o, znao bi o cemu govorim... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Okt 16, 2009 7:13 am Naslov: |
|
|
Da sam ga odslusao, propustio bih posao u Opstini
Istim jezikom govore i Hrvati, komunisti, hrvatsko cvijece a i danasnja cvijeca Ceda, tetka Natasa i ekipa.....Pa? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Pet Okt 16, 2009 4:19 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Da sam ga odslusao, propustio bih posao u Opstini
Istim jezikom govore i Hrvati, komunisti, hrvatsko cvijece a i danasnja cvijeca Ceda, tetka Natasa i ekipa.....Pa? |
Ko o èemu, Jerinen o braæi mu...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Okt 19, 2009 7:29 am Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Jerinenstadt :: | Da sam ga odslusao, propustio bih posao u Opstini
Istim jezikom govore i Hrvati, komunisti, hrvatsko cvijece a i danasnja cvijeca Ceda, tetka Natasa i ekipa.....Pa? |
Ko o èemu, Jerinen o braæi mu...  |
Videcemo....  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Okt 22, 2009 10:35 pm Naslov: |
|
|
Римокатоличка црква променила је свој став о немачком филозофу и творцу научног комунизма Карлу Марксу, који је својевремено религију описао као āопијум за масеā, објавио је јуче лондонски āТајмсā. Тиме се писац āКапиталаā придружио научницима Галилеју и Дарвину, односно писцу Оскару Вајлду на све ширем списку историјских личности према којима је Света столица ревидирала свој крути став.
Како наводи британски дневник, да је дошло до промене става првенствено се може видети на основу писања листа āОсерваторе романоā, званичног гласила Ватикана. У тексту Георга Санса, немачког професора савремене филозофије при Понтификалном грегоријанском универзитету, посебно се истиче податак да је Марксова критика капитализма указала на теорију āсоцијалног отуђењаā, својственог āвеликом делу човечанстваā, који је и данас изостављен из доношења економских и политичких одлука.
Иако се и у овом тексту износе критике на рачун Маркса и његовог материјалистичког виђења историје (āТајмсā подсећа и на папину изјаву од пре две године да је марксизам āједна од највећих пошасти модерног добаā) чињеница је да Бенедикт Шеснаести дуже време разматра став цркве према савременом капитализму. Тако се и у понтифексовој последњој енциклици āХуманост у истиниā може чути да је глобални капитализам на странпутици и да би учење цркве могло да помогне у опоравку економског здравља света, и то āусредсређивањем на правду за слабе и угрожене, али и тешњом регулацијом тржиштаā.
Познаваоци стања у Ватикану уопште нису изненађени променом. āТајмсā тако подсећа да је прошле године Света столица помиловала чувеног астронома Галилеја, фебруара ове године званичници су прогласили да је Дарвинова теорија еволуције āу сагласности са хришћанском веромā, а у јулу је āОсерваторе романоā исхвалио писца Оскара Вајлда (декларисани хомосексуалац) као човека који се āиза маске неморалности питао шта је праведно и шта је погрешноā. Сада када је и Карл Маркс добио āопрост греховаā главно питање је ā ко је следећи?
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Čet Okt 22, 2009 11:56 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | zvoncica :: | Jerinenstadt :: | Da sam ga odslusao, propustio bih posao u Opstini
Ko o èemu, Jerinen o braæi mu...  |
Videcemo....  |
PovlaĆØim reĆØ... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Okt 23, 2009 6:08 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Сада када је и Карл Маркс добио āопрост греховаā главно питање је ā ко је следећи?[/b]
 |
Ako je "Darvin u saglasnosti sa Vatikanom" i Karl Marks onda......nema sledeceg. Mozda Alister Krouli? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pet Okt 23, 2009 1:55 pm Naslov: |
|
|
Mozda Innuendo ???  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Okt 26, 2009 7:47 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Mozda Innuendo ???  |
Ne bre, njega su vec priznali zapadnjaci u onom delu o gay brakovima  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|