Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Okt 19, 2009 8:29 am Naslov: |
|
|
ovo sa brojevima telefona je i mene iznenadilo. to baca novo svetlo na demokratiju u Ts'u i smanjuje znaèaj Zvonèicine primedbe o platama (u Èaèku). Uzmeš lepo broj telefona, okreneš onoga èija te plata zanima i lepo pitaš, i odmah možeš da mu kažeš šta o tome misliš.
inaèe, na sajtu smo pronašli strategiju održivog razvoja na èijoj smo izradi uèestvovali još proletos, tako da eto sajt je koristan. da nije sajta takvi dokumenti bi èameli u nekoj kancelariji, ovako su stvarno dostupni.
šteta što, više puta odlagana, javna rasprava o Gup'u nije bila javna na ovaj naèin _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Okt 19, 2009 10:30 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | ovo sa brojevima telefona je i mene iznenadilo. to baca novo svetlo na demokratiju u Ts'u i smanjuje znaèaj Zvonèicine primedbe o platama (u Èaèku). Uzmeš lepo broj telefona, okreneš onoga èija te plata zanima i lepo pitaš, i odmah možeš da mu kažeš šta o tome misliš.
inaèe, na sajtu smo pronašli strategiju održivog razvoja na èijoj smo izradi uèestvovali još proletos, tako da eto sajt je koristan. da nije sajta takvi dokumenti bi èameli u nekoj kancelariji, ovako su stvarno dostupni.
šteta što, više puta odlagana, javna rasprava o Gup'u nije bila javna na ovaj naèin |
Nešto si pobrkao...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Okt 19, 2009 11:02 pm Naslov: |
|
|
jedno vruce pitanje
koliko zaposlenih se finansira iz budzeta opstine trstenik i koliko nas pogadja novi zakon koji kaze 4 sluzbenika na 1000 stanovnika
da li u to ulazi i vrtic
ako moze broj zaposlenih po jp
opstinska uprava...
direkcija...
biblioteka...
narodni univerzitet...
kpz...
sportski centar...
rtv trstenik...
turisticka organizacija trstenik...
vrtic...moze i odgovor u okviru sajta trstenik.rs
koliko mi se cini komstan i energetika se ne finansiraju iz budzeta sto se tice plata _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Okt 20, 2009 6:24 am Naslov: |
|
|
Miro,
dobro ti se èini, Energetika i Komstan se ne finansiraju sa budžeta po pitanju plata. Juèe je u Veèernjim novostima bio spisak prvih 55 opština koje treba i u kojoj meri da odrade višak zaposlenih. Danas se oèekuje i drugih 55 meðu kojima æe biti i Trstenik. Koliko se meni èini, bez vrtiæa, ima oko 230-240 zaposlenih. Samo Energetika i Komstan imaju oko 300 zaposlenih.
PS Upravo sam proèitao u VN: broj radnika je 203 a višak 7! Svaka nam èast! Sada ide pitanje - gde se nalaze tih 203? U kojim ustanovama? Ovo æe verovatno biti rešeno prirodnim odlivom (penzija) ili dobrovoljno. Posao nam je izuzetno lak (mislim na opštinu). _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Okt 20, 2009 7:20 am Naslov: |
|
|
mira :: | jedno vruce pitanje
koliko zaposlenih se finansira iz budzeta opstine trstenik i koliko nas pogadja novi zakon koji kaze 4 sluzbenika na 1000 stanovnika
turisticka organizacija trstenik... |
E, ovde imamo jednog službenika na dva radna mesta...jedno u Turistièkoj organizaciji Trstenik, a drugo u Turistièkoj agenciji...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Okt 20, 2009 11:40 am Naslov: |
|
|
Ako su ovo PITANJA za predsednika opstine, znaci li to da postoji tema gde su ODGOVORI predsednika opstine? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Nov 04, 2009 7:07 am Naslov: |
|
|
Predsednice mozete li nam nesto vise reci o autoputu koji prolazi kroz Grabovac i ostala mesta sa druge strane reke? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Nov 04, 2009 9:10 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Predsednice mozete li nam nesto vise reci o autoputu koji prolazi kroz Grabovac i ostala mesta sa druge strane reke? |
A jao bre Jeri...pa ti me totalno razoèaravaš
Pa umesto ti da budeš potparol Komandanta Marka, ovde na forumu (koliko ja znam, ti si osoba na izvoru informacija), ti njega ovde ispipavaš.
Podhitno da uspostaviš adekvatnu komunikaciju sa Komandantom i da nas obaveštavaš o dogadjanjima. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Nov 04, 2009 1:09 pm Naslov: |
|
|
Ljudi mlate svasta, mene interesuje iz prve ruke hoce li nestati pola Grabovca zajedno sa tvrdjavom(jer je postojeci put u ovom delu sirok 3-4m. Jedino ukoliko Mrkonjic nije planirao da pravi ponktonski autoput duz reke Morave.....)
Grad Grabovac je zasticeni kulturni spomenik Republike Srbije resenjem broj 250/50 od 10.03.1950.godine _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Nov 04, 2009 7:41 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | ...hoce li nestati pola Grabovca... |
I ne bi bila neka greota...
Jerry, pripremni radovi za taj autoput su poceli jos dalekih sesdesetih kopanjem majdana pod tvrdjavom...  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Èet Nov 05, 2009 7:00 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Jerinenstadt :: | ...hoce li nestati pola Grabovca... |
I ne bi bila neka greota...
Jerry, pripremni radovi za taj autoput su poceli jos dalekih sesdesetih kopanjem majdana pod tvrdjavom...  |
Duhovito? Nemas ti blage veze sine..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Nov 06, 2009 11:13 am Naslov: |
|
|
Jeri, ne truj nam omladinu...dovoljno smo je zatrovali!
Evo za Shaneta od teta Lepe i da budeš dobar..i da se ne èaèkaš sa Jerijem..gadan je on igraè .
P.S. Predsenièe...Komandante...pa gde ste se izgubili?
http://www.youtube.com/watch?v=WJEAeRdgqKA&feature=related _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Sub Nov 07, 2009 9:19 pm Naslov: |
|
|
Predsednièe,
ako su na sajtu opštine postavljene informacije u cilju da se pogledaju i ništa više osim toga onda bi trebalo ukinuti datu moguænost komentara. Ako je veæ data ta moguænost i ona se i iskoristi u jednom krajnje korektnom tonu onda ne razumem zašto se briše. U petak 06.11.2009. na vesti o odlukama opštinskog veæa bila su dva komentara a danas nema niti jednog. Takoðe, vesti plasirane 28.10.2009. su naprasno nestale sa sajta, Da li je moguæe negde arhivirati vesti a ne samo ih skloniti. Drugo, imali li opština svoj e-mail? Na svim sajtovima postoji moguænost slanja mailova onom ko je kreirao sajt, ili još bolje, odabranim likovima sa tog sajta. Zašto predsedniku ne bi direkto postavljali pitanja putem e-maila a on sam može da odluèi da li æe baš na svaki i odgovoriti? Nadam se da ne preterujem sa inovacijama! _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Ned Nov 08, 2009 1:22 pm Naslov: |
|
|
I ja san primetio da komentara nema, ne znam zasto je to tako. Raspitacu se kod lica koja nam odrzavaju sajt. Primedba za mail je takodje na mestu. A sto se tice vesti od 28. 10. one su se greskom pojavile na sajtu, zato su, cim je greska uocena, uklonjene. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Ned Nov 08, 2009 1:23 pm Naslov: |
|
|
Izvinjavam se sto me jedno vreme nije bilo ovde, trudicu se da vise ne pravim velike pauze. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|