Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Dec 07, 2009 6:19 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Kad su ti navijaci probijali kordone ispred Draskovica, Djindjica i Pesiceve i palila Skupstina onda je to bila borba za slobodu i demokratiju |
Lepo je što su samo oni u tome uèestvovali...mi ostali smo posmatrali sa strane i jeli hamburgere.
Ne prièajte svašta...mislim...aman....red mora da postoji ..mada i ne mora ali jbg..ne bi bilo loše.
E sad...svima nešto smeta a vama vala sve..èudo jedno...jedino ne smeta kad vam se ide po volji. Jedino ste tada zadovoljni.
Ne valja RTS, ne valja B92, ne valja Pink...svi su smradovi, izdajice, strani plaæenici, seljaci, džovani..nije dobro da ljudi vaših godina žive sa toliko negativne energije u sebi.
Opušteno bre!!  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Dec 07, 2009 8:32 pm Naslov: |
|
|
Тако је, опуштено.
Бранкица је одрадила своје, те је сада држава на потезу. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Dec 08, 2009 7:48 am Naslov: |
|
|
Teta Lepa bez ljutnje, samo iznosim svoje misljenje(gde ti je demokratski duh ) Meni nije ok samo B92. Treba li da bude?
Rumenige cekaj bre, ima jos par nastavaka Za Shaviju su verovatno ostavili 2-3 dela jer je bio na svim onim dopisima  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 09, 2009 11:57 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Teta Lepa bez ljutnje, samo iznosim svoje misljenje(gde ti je demokratski duh ) Meni nije ok samo B92. Treba li da bude?
|
Sve mi se više èini Jeri da si postao podvojena liènost (tako li se kaže?). Tvoji postovi postaju èudni..kao da ih pišu minimum dve osobe...
Al' nema veze...Ljubi te Teta Lepa ..ti æeš uvek biti moj omiljeni forumaš..bez obzira na sve  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Dec 09, 2009 12:05 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Jerinenstadt :: | Teta Lepa bez ljutnje, samo iznosim svoje misljenje(gde ti je demokratski duh ) Meni nije ok samo B92. Treba li da bude?
|
Sve mi se više èini Jeri da si postao podvojena liènost (tako li se kaže?). Tvoji postovi postaju èudni..kao da ih pišu minimum dve osobe...
Al' nema veze...Ljubi te Teta Lepa ..ti æeš uvek biti moj omiljeni forumaš..bez obzira na sve  |
"Svaki Srbin je Jerinenstadt "
Zahvaljujem se na toj tetkinskoj podrsci. Srce mi je puno  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 09, 2009 6:41 pm Naslov: |
|
|
Al' nema veze...Ljubi te Teta Lepa ..ti æeš uvek biti moj omiljeni forumaš..bez obzira na sve
Tvoja tetka je i meni pisala slicne sadrzine , samo je mene zvala Bato(valjda zbog godina)
B92? Sami su prijavili pad gledanosti , tako da ce oni sami morati da se prestroje. Insajder? Utemeljena je pretpostavka da se vodje navijaca kriju iza njih radeci razna nedela. JA mislim da nema potrebe pozivati na nova svesrpska okupljanja u nekoj borbi za il protiv! Najmanje protiv huligana
Pitanje za historicare-navijace , iako nije bas iz ove teme: Sta su to SHIPKE na stadionu ( recimo Crvene zvezde)? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Èet Dec 10, 2009 8:44 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: |
Tvoja tetka je i meni pisala slicne sadrzine , samo je mene zvala Bato(valjda zbog godina) |
Cenim da je za pad popularnosti proevropskih stranaka najvise zasluzan B92 sa svojom destruktivnom politikom koja se narodu popela na q vise....
Mada su i one same povlacile katastrofalne poteze ove godine. Statut Vojvodine, medijska blokada, pa pljuvanje SPC posle sahrane Patrijarha Pavla, gasenje raznoraznih desnicarskih udruzenja, eto sada i navijaci.....Smatram da ce konacno samozakopavanje uslediti kada se bude birao novi Patrijarh.
Debakl na Vozdovcu ne treba nikog da iznenadi. S obzirom da G17+ i LDP nisu ni prosli cenzus izborni razultat je daleko vise porazavajuci od prikazanog.
Sipke? Pa valjda znas za toliko....Bio si na nekoj tekmi valjda(makar na onoj kad je Grbalj pobedio Zvezdu prosle godine ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Dec 10, 2009 11:49 am Naslov: |
|
|
Tvoja tetka je i meni pisala slicne sadrzine , samo je mene zvala Bato(valjda zbog godina)
|
Duša moja ljubomorna ...Bato
A majku mu...kad su Englezi svoje navijaèe doveli u red zašto bi kod nas bilo drugaèije? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Èet Dec 10, 2009 1:14 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: |
Duša moja ljubomorna ...Bato
A majku mu...kad su Englezi svoje navijaèe doveli u red zašto bi kod nas bilo drugaèije? |
Zato sto je ovo Balkan a ne Engleska teta Lepa. Navijaci su tu kao faktor koji moze da povuce losu odluku drzave kao sto je npr. gay parada, priznanje Kosova(koje bi bilo vrlo izgledno kada bi se Ceda Jovanovic docepao vlasti). Izmedju ostalog, zlu ne trebalo.....zna se gde su oni veoma potrebni
Veceras je "Insajder II". Pitam se hoce li biti o silnim humanitarnim akcijama koje su "Delije" i "Grobari" sproveli u poslednjih 10 godina....?
http://www.youtube.com/watch?v=wYXDAGieKSI
(pesma je posvecena Generalu Veljku Radenovicu, komandantu PJP koji je unistio pripadnike OVK i oslobodio Orahovac i srpske taoce u njemu. Inace djeneral ucestvuje u svim humanitarnim akcijama koje sprovode "Delije".) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Èet Dec 10, 2009 5:52 pm Naslov: |
|
|
Zato sto je ovo Balkan a ne Engleska teta Lepa
Da je Engleska , tvoj bi odgovor prvo procitao inspektor , znas kad bi mogao da dobijes peny za sebe ili neki svoj rad''od opsteg dobra'', pasos bi ti cuvali u Scotland Yardu (da se ne izgubi) a posao bi mogao da dobijes samo ako ga sam ostvaris.
Ima trista clanova zakona koji je zasluzan da bi se ukinula ograda izmedju navijaca i fudbalera! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 7:51 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: |
Navijaci su tu kao faktor koji moze da povuce losu odluku drzave kao sto je npr. gay parada, priznanje Kosova.... |
Ili sam "Insajder" posto je drugi deo napravljen u strahu, najverovatnije montiran pre samog pocetka emisije Ko je gledao mogao je da primeti da su gospodin Shavija i gospoda iz "Juznog fronta" samo pomenuti kao vodje navijackih grupa a ne i kao prestupnici(iako je Savijino ime u prvom delu bilo na svim papirima).Uglavnom je repreziran deo o fudbalskoj mafiji i politicarima.
Zakljucak:
1.) Fuxa se usrala
2.) Svakako ce je ubiti..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 8:01 am Naslov: |
|
|
Da je Engleska , tvoj bi odgovor prvo procitao inspektor , znas kad bi mogao da dobijes peny za sebe ili neki svoj rad''od opsteg dobra'', pasos bi ti cuvali u Scotland Yardu (da se ne izgubi) a posao bi mogao da dobijes samo ako ga sam ostvaris. |
U Engleskoj se nekada igrao polo sa glavama Afrikanaca tako da ne bih na temu "Engleska-kolevka civilizacije". Nek` mi uzme murija i sad ako im je neophodan da sredi stanje u drzavi
Scotland? Scotlandu prestoji referendum za nezavisnost od kolevke civilizacije
http://www.youtube.com/watch?v=cH-K3MU7-fA
P.S. Zar ce da pohapse heroje Petooktobarske revolucije ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 4:03 pm Naslov: |
|
|
Prvo,zasto gledate B92 ako smatrate da je shit?Ja imam 200 kanala i ne gledam ono sto me nervira nadjem ono sto volim drugo i ne komentarisem(kao sto necu ni da komentarisem ono "fuksa" i da li ce da je ubiju ili ne...)Drugo,te huligane koji ocito rade sta hoce treba jednostavno pustiti jer su zaduzili ovu drzavu Ko je taj ko ce da spreci jednog petooktobarskog veterana da upali stadion Pa mi moramo da im budemo zahvalni za sve ono sto su uradili za nas i zato pustimo ih,pa drzava je njihova...Nekad su,dragi moji,ocevi svoju decu vodili da nedeljom gledaju derbi.A danas... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 11:03 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: |
Zakljucak:
1.) Fuxa se usrala
2.) Svakako ce je ubiti..... |
1.) Koji si ti bre .......!!!
2.) Tebi dragi moj mnogo nije dobro!!!
3.) Obeæaj da æeš osvetlati obraz "navijaèa" na toj utakmici sa veteranima Crvene zvezde, a mi æemo te ovde velièati kako si dobio po pi.. labrnji!! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|