Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Dec 17, 2009 4:44 pm Naslov: |
|
|
Sluzba ti je jaca od kontraobavestajne San Marina. Posteno...
Zar nisi temu sam nazvao NVO sektor??? Koliko sam ja upucen, ovo nisu teme o nevladinim zahebancijama...
A i advokat ti je jak. Sigurno je zavrsio srednju ekonomsku kod nas. To sto ti zena placa racune, a ne ti, pa ne znas da se u zgradi Komstana nalazi salter je tvoja stvar. Znam da si se vise bavio po visim spratovima, nego u prizemlju...
I lepo ti rece teta Lepa: U cetiri oka. Mojne da si vuna.
Iskoristicu priliku da obavjestim one koji nisu bili u prilici da saznaju da Kancelarija za mlade nije NVO, vec opstinski organ. Postojanje Kancelarija za mlade (popularnije kao KZM) je propisalo Ministarstvo omladine i sporta, tako da sa time nema nista ni predsednik opstine, ni nacelnik uprave, ni blagajnici, ni sam koordinator kancelarije.
Na sva pitanja cu rado odgovoriti...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Čet Dec 17, 2009 6:00 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Sluzba ti je jaca od kontraobavestajne San Marina. Posteno...
Zar nisi temu sam nazvao NVO sektor??? Koliko sam ja upucen, ovo nisu teme o nevladinim zahebancijama...
A i advokat ti je jak. Sigurno je zavrsio srednju ekonomsku kod nas. To sto ti zena placa racune, a ne ti, pa ne znas da se u zgradi Komstana nalazi salter je tvoja stvar. Znam da si se vise bavio po visim spratovima, nego u prizemlju...
I lepo ti rece teta Lepa: U cetiri oka. Mojne da si vuna.
Iskoristicu priliku da obavjestim one koji nisu bili u prilici da saznaju da Kancelarija za mlade nije NVO, vec opstinski organ. Postojanje Kancelarija za mlade (popularnije kao KZM) je propisalo Ministarstvo omladine i sporta, tako da sa time nema nista ni predsednik opstine, ni nacelnik uprave, ni blagajnici, ni sam koordinator kancelarije.
Na sva pitanja cu rado odgovoriti...  |
Evo ja...evo ja...
Jel' Ćikala smenjen uredno, ili vanredno...?  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Dec 17, 2009 6:45 pm Naslov: |
|
|
Nisam ni cumljao.
Cikala nije smenjen. Istekao mu je ugovor. Nakon toga je kancelarija bila par nedelja bez koordinatora dok nije izabran sadasnji. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Dec 17, 2009 11:23 pm Naslov: |
|
|
Ćek, ĆØek...Hani..nigde nisi demantovao da si ĆØlan G17+.
Da li je to zato Ŕto si propustio to da uradiŔ ili nisi èlan te stranke?
@Jeri
Vidim da si pun informacija..pa objasni ovo za preveslavanje demokrata. Ne bi bilo loŔe ako je to istina da Komandant Mark èuje kako ga je neko preveslao.
@Hani
Ko postavlja koordinatora KZM kad veæ kažeŔ da je to opŔtinski organ? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Dec 17, 2009 11:36 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Ćek, ĆØek...Hani..nigde nisi demantovao da si ĆØlan G17+.
Da li je to zato Ŕto si propustio to da uradiŔ ili nisi èlan te stranke? |
Propustio sam to da uradim.
Lepljiva :: | Ko postavlja koordinatora KZM kad veæ kažeŔ da je to opŔtinski organ? |
Opstinska uprava. Odluka se donosi na sednici, koliko je meni poznato. Pitajte Komandanta Marka ako vas zanima detaljnije, mozda je on obavesteniji. Ja se vise razgovaram sa ministarstvom...
Jerry, sutra idem u Komstan.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 1:39 am Naslov: |
|
|
И ко је сада члан? Онај што је некада био, па је можда и сада или командант за кога би ЈГ ставио све паре да јесте члан?  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 7:28 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
Kancelarija za mlade nije NVO, vec opstinski organ.......
a sledeca recenica je:...tako da sa time nema nista ni predsednik opstine, ni nacelnik uprave, ni blagajnici, ni sam koordinator kancelarije.
Na sva pitanja cu rado odgovoriti...  |
Nemam vise pitanja
@Lepljiva
Komandant Mark(kao i svi ostali forumasi) je upoznat sa cinjenicom da su buduceg Koordinatora za dva meseca iskljucile dve najaktivnije organizacije u gradu i da on ne moze biti pravi izbor za tu funkciju. Nikog nije pozvao za ova 2-3 meseca jer zna da ce(mo) ga iskulirati..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 8:47 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Ćek, ĆØek...Hani..nigde nisi demantovao da si ĆØlan G17+.
Da li je to zato Ŕto si propustio to da uradiŔ ili nisi èlan te stranke?
@Jeri
Vidim da si pun informacija..pa objasni ovo za preveslavanje demokrata. Ne bi bilo loŔe ako je to istina da Komandant Mark èuje kako ga je neko preveslao.
@Hani
Ko postavlja koordinatora KZM kad veæ kažeŔ da je to opŔtinski organ? |
...a ja bih dodala joÅ” neka pitanjca...kada je bio raspisan konkurs za popunu tog radnog mesta, ko se joÅ” prijavio...?
E sad...ako si zaista ĆØlan G17bljak+, ne moraÅ” da odgovoriÅ” na ova pitanjca...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 10:37 am Naslov: |
|
|
Kao sto rekoh, za detaljnije info pitajte Komandanta Marka. Ali to mesto jos uvek nije uredjeno u nasoj opstini, tako da je kordinator pod ugovorom o delu. Za sve one koji znaju sta je to, mislim da je dovoljno. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 11:09 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
Jerry, sutra idem u Komstan. |
Trazices da me iskljuce ? Smene (kako bese ono....da mi istekne ugovor )
Pozdravi nam medenu iz "Direkcije"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 11:47 am Naslov: |
|
|
Citat: | dve najaktivnije organizacije u gradu |
Jedna je JG a druga? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mister No TS pro

Pridruio: 16 Jan 2009 Poruke: 5
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 12:19 pm Naslov: |
|
|
Vidim ovde jednu zanimljivu prepisku!!!!
Ako sam ja dobro skontao iz cele price, koordinator komunicira samo sa ministarstvom Trebalo bi da se decko malo informise ko je osnovao kancelariju i ko mu je nadreðen. Voleo bih da vidim to reŔenje Ministrstva o osnivanju kacelarije u TS, kao i reŔenje ministrstva o imenovanju koordinatora. Da li ti platu daje Ministarstvo????
Majstore od prvog honorara kod kineza po kompas, jer si se ocito pogubio!!!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 1:53 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Citat: | dve najaktivnije organizacije u gradu |
Jedna je JG a druga? |
OKC "Reformars".
Hanibaal :: | Sluzba ti je jaca od kontraobavestajne San Marina. Posteno... |
Primecujemo da ne sljaka
Mozete li nam reci nesto vise o seminarima na koje Vas je "Reformars" slao zajedno sa Vasom sestrom i Vasom curom dok si vec uveliko pripremao prevrat ?
http://www.youtube.com/watch?v=wzHEeqiUFLQ (kljucni deo je scena i komanda u 04:49 minutu klipa ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 3:10 pm Naslov: |
|
|
И ко је сада члан? Онај што је некада био, па је можда и сада или командант за кога би ЈГ ставио све паре да јесте члан?
odlicno pitanje!
Vidim ovde jednu zanimljivu prepisku!!!!
Ako sam ja dobro skontao iz cele price, koordinator komunicira samo sa ministarstvom Trebalo bi da se decko malo informise ko je osnovao kancelariju i ko mu je nadreðen. Voleo bih da vidim to reŔenje Ministrstva o osnivanju kacelarije u TS, kao i reŔenje ministrstva o imenovanju koordinatora. Da li ti platu daje Ministarstvo????
Majstore od prvog honorara kod kineza po kompas, jer si se ocito pogubio!!!!!!
Interesantna konstatacija, pitanje i predlog!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 4:07 pm Naslov: |
|
|
Питање јесте одлично, али одговора нема.  _________________ Србија Србима! |