Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jan 15, 2010 8:09 am Naslov: |
|
|
"Jerinin grad" cestita Komandantu Marku ulazak u Predsednistvo Stalne konferencije gradova i opstina(SKGO). SKGO ima divan odeljak posvecen srednjovekovnim srpskim tvrdjavama. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Feb 08, 2010 3:41 pm Naslov: |
|
|
Da li ste odrzali konsultacije sa Vasim pomocnikom Radovicem pred vecerasnju emisiju na RTS ? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 12:40 pm Naslov: |
|
|
Obzirom da se g-din Radoviæ, oglušio o moju izrièitu zabranu da se pojavi u sinoænoj emisiji "Upitnik", danas je razrešen funkcije pomoænika predsednika opštine Trstenik. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 12:59 pm Naslov: |
|
|
To ste trebali odavno da uradite... Dokle više da prva asocijacija na Trstenik bude on! _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 1:37 pm Naslov: |
|
|
Sviða mi se principijelni stav! Ako mu je reèeno da se ne pojavljuje a on se oglušio na to sledi odgovornost za uèinjeno! Hoæe li se predsednik odluèiti ponovo za tri pomoænika ili se ovo može smatrati i racionalizacijom opštinske uprave? _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 2:51 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Sviða mi se principijelni stav! Ako mu je reèeno da se ne pojavljuje a on se oglušio na to sledi odgovornost za uèinjeno! Hoæe li se predsednik odluèiti ponovo za tri pomoænika ili se ovo može smatrati i racionalizacijom opštinske uprave? |
Smatram da "Jerinin grad" sa 520 clanova(nasuprot 212 clanova Srpske Napredne Stranke u Trsteniku) ,kao omladinski pokret koji se siri brzinom kolere treba da da novog savetnika jer stojim iza toga da ljudi iz oblasti poljoprivrede, infrastrukture, ekonomije itd ima dovoljno medju organima vlasti a konkretno ljudi iz redova mlade populacije nema.
(Hrabro i odvazno! ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ivana TS novinar

Pridružio: 16 Sep 2007 Poruke: 64
|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 5:11 pm Naslov: |
|
|
Apsolutno podrzavam ideju da napokon bar jedan mlad covek bude savetnik Predsednika.Valjda omladina treba da bude stub drustva a ne... Smatram da su se ovi momci dokazali za jako kratko vreme i zasto da ne bude savetnik iz njihovog udruzenja. Iako ne zivim vec duze ovde, mnogo njih me je pitalo za njihove aktivnosti.Glas za! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ivana TS novinar

Pridružio: 16 Sep 2007 Poruke: 64
|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 5:11 pm Naslov: |
|
|
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
buntovnik69 TS pro

Pridružio: 09 Dec 2008 Poruke: 10 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 6:32 pm Naslov: |
|
|
napokon _________________ NECU NI KAKO JA HOCU |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 7:21 am Naslov: |
|
|
Nije mi problem da iznesem svoje misljenje ukoliko smatram da je ispravno.
Javno cu, van svakog koalicionog sporazuma da predlozim Predsedniku kao kandidata mladjih generacija mladog stomatologa Milosa Miljkovica. Razlozi?
1) mladi intelektualac sa inicijativom
2) verovatno jedini doktor u zemlji koji nije clan politicke partije
3) potpuno razlicit od "vecitih" politicara ovog grada(ima li Trstenik nekog drugog osim Rake, Milica i Kevabe?)
4) ozenjen covek i otac(znaci pustio je korenje na ovoj nasoj trstenickoj zemlji)
5) covek koji ce napokon predstavljati politicki zanemareni deo populacije koja je buducnost ovog grada
Vreme je da se neko javno ukljuci u resavanje problema drustvene propasti mladosti Trstenika. Dr.Miljkovic! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 8:40 am Naslov: |
|
|
ne_mojte_mene_....
ja sam veæ angažovan u vladi jednog grada. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridružio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 10:50 am Naslov: |
|
|
E, pa ovako, tek da se zna. Komandant Mrak, brat blizanac zlog Komandanta Marka, vraæa se iz progonstva u želji da otera mrak koji se nadvio nad naš lepi gradiæ. Grad je oèigledno pod lošom upravom mog brata blizanca, koji me je i oterao u progonstvo i njegovih poslušnika Blafa, velikog ljubitelja žena (LepRad) i Žalosne Sove, uživaoca vatrene vode i sliènih derivata (JanPan).
Marèe, èuvaj se, dolazim uskoro. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 1:05 pm Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | E, pa ovako, tek da se zna. Komandant Mrak, brat blizanac zlog Komandanta Marka, vraæa se iz progonstva u želji da otera mrak koji se nadvio nad naš lepi gradiæ. Grad je oèigledno pod lošom upravom mog brata blizanca, koji me je i oterao u progonstvo i njegovih poslušnika Blafa, velikog ljubitelja žena (LepRad) i Žalosne Sove, uživaoca vatrene vode i sliènih derivata (JanPan).
Marèe, èuvaj se, dolazim uskoro. |
U jbt  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridružio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 3:32 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Komandant Mrak :: | E, pa ovako, tek da se zna. Komandant Mrak, brat blizanac zlog Komandanta Marka, vraæa se iz progonstva u želji da otera mrak koji se nadvio nad naš lepi gradiæ. Grad je oèigledno pod lošom upravom mog brata blizanca, koji me je i oterao u progonstvo i njegovih poslušnika Blafa, velikog ljubitelja žena (LepRad) i Žalosne Sove, uživaoca vatrene vode i sliènih derivata (JanPan).
Marèe, èuvaj se, dolazim uskoro. |
U jbt  |
Feldmarshale, primeæujem da si ti portparol Komandanta Marka ili njegov alter ego, tako da æemo se èesto sretati ovde. Stižem uskoro. Pozdrav _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|