|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Kleopatra TS novinar

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 5:48 pm Naslov: |
|
|
FOR MRAK:Zanimljivih tema,lepih,pametnih i
konstruktivnih predlog-
poruka,procitah. Ali cini mi
se,ukoliko se ne varam da je tema
-PITAJTE PREDSEDNIKA OPSTINE
najzanimljivija.Medjutim,u okviru
ove teme ne naidjoh niti na jedno
pitanje,sem sto procitah niz
konstatacija,pokrivenih,formom
pitanja,optuzujucih cak sta vise,a
pritom nedovoljno
argumentovanih.Problema
ima,pitanja je sasvim u redu
postavljati,ali uz odgovarajucu dozu
odgovornosti i racionalnosti.Ne
naidjoh ni na jedan predlog resenja
pomenutih problema.Kao
odgovorni gradjani mozda bi trebali
ovome PITAJTE trebali dodati
PITAJTE I KAO ODGOVORNI
GRADJANI PREDLOZITE RESENJE ILI
POMOZITE U RESAVANJU TEKUCIH
PROBLEMA ? Lako je pitati,jos lakse
konstatovati. Osim
neargumentovanih
konstatacija,koje mi kao prosecnom
psihologu,lice na emanaciju
frustracije,ne procitah ni jedno
pitanje,a jos manje konstruktivan
predlog.-MOJ PRVI POST
- ,a zasto ste se vi nasli u njemu ,samo vama je poznato,i krenuli sa komentarima,'pitam se' ALI KAO STO REKOH TRENUTAK ISTINE,PRIZNAJEM,SVE
STO STE REKLI JE TACNO-TACNO JE I
SVE STO NISTE ,ALI NAMERAVATE DA
KAZETE!!!-ako vam je po volji...PROSVETLILI STE ME,OSECAM SE KAO NOVA OSOBA... JEDINO ME I DALJE MUCI-ZASTO SE BRANITE KAD VAS NIKO NE NAPADA A,NAPADATE BEZ POVODA? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 11:33 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | uzgred kako li æe da funkcioniŔe naplata. kamo table, kamo brojevi brojevi i informacije?
neka nam neko objasni!
imamo li 15min fore ko u drugim gradovima? |
Ti, bre, doco, jos nije pocelo, a vec kukumavcis... Postavljene table, nego sta ce tebi to odande donde? Neko pomenu pasarelu; pa tebi je taj parking blize...
Ljudi, funkcionise u tolikim gradovima, sto mi vecito da budemo mimo sveta? Polako, samo dok se naviknemo... I ja pi*dim sad na pocetku, al kad se budem navik'o, sve ce da bude lakse...
Kleopatra & Mrak edition:
Damo i gospodjo, molio bih vas da svoje rasprave nastavite u predvidjenim okvirima. Ukoliko, pak, zelite da razgovarate jedno s drugim, necete biti spreceni da otvorite temu za to. Imali smo i ranije takvijeh slucajova... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridruio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 11:55 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | miloche :: | uzgred kako li æe da funkcioniŔe naplata. kamo table, kamo brojevi brojevi i informacije?
neka nam neko objasni!
Ti, bre, doco, jos nije pocelo, a vec kukumavcis... Postavljene table, nego sta ce tebi to odande donde? Neko pomenu pasarelu; pa tebi je taj parking blize...
Ljudi, funkcionise u tolikim gradovima, sto mi vecito da budemo mimo sveta? Polako, samo dok se naviknemo... I ja pi*dim sad na pocetku, al kad se budem navik'o, sve ce da bude lakse...
Damo i gospodjo, molio bih vas da svoje rasprave nastavite u predvidjenim okvirima. Ukoliko, pak, zelite da razgovarate jedno s drugim, necete biti spreceni da otvorite temu za to. Imali smo i ranije takvijeh slucajova... |
Nema potrebe, proèitaj poslednju reèenicu mog poslednjeg posta. Pozdrav _________________ Komandant Mrak je zaŔtitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaŔnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 12:51 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | miloche :: | uzgred kako li æe da funkcioniŔe naplata. kamo table, kamo brojevi brojevi i informacije?
neka nam neko objasni!
Damo i gospodjo, molio bih vas da svoje rasprave nastavite u predvidjenim okvirima. Ukoliko, pak, zelite da razgovarate jedno s drugim, necete biti spreceni da otvorite temu za to. Imali smo i ranije takvijeh slucajova... | Don't worry,Mr. H... Okoncali smo je,to je bila samo mala razmena misljenja... Na razne teme,doduse,pa ko se nadje,tu je... a i rekoh PROSVETLJENA SAM I SVE by MRAK- TACNO JE-the end...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 10:09 am Naslov: |
|
|
Citat: | Ti, bre, doco, jos nije pocelo, a vec kukumavcis... |
takav sa ja po prirodi...pesimista.
video sam tablu kod vrtica : naplata od 7 - 20 itd i tt. a video sam i momke kako vedzbaju po gradu.
ovakav slucaj mi se desio pre nekoliko meseci:
'' izvadim ti ja biciklu iz podruma, obrisem prasinu, odnesem je kod onog finog decka u cajkinoj ulici, do maèka, da mi je opravi, on mi promeni pola bicikle i uzme 500 dinara i ja vrlo zadovoljan sednem i krenem da preseèem pored PeŔiæa i Ŕestospratnice da odnesem pazar u komercijalnu banku. (ko je dovde èitao nek nastavi dalje jer sad sledi zaplet). Nisam vozio 5 minuta (a pre toga nisam vozio viŔe od 10 godina), zaustavi me neki drug milicajac.
maŔe mi i kaže: Vozite jednosmernom ulicom u pogreŔnom smeru kazna 2000 dinara a po novom zakonu 5000 i joŔ 1500 za vožnju bez kacige. mislim sad je stari zakon al da sam te uhvatio po novom...
trebalo mi je pola sata ubeðivanja i brukanja da se izvuèem. na kraju sam mu nudio i biciklu. - kaže Ŕta æe mi ne vredi ni 500 dinara.
posle se ja mislim. Bog te ubio, imaŔ kola a hoæeŔ biciklu da voziŔ. e neæeŔ... tako se zavrŔila moja epizoda sa zdravim životom _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 10:17 am Naslov: |
|
|
na kraju sam mu nudio i biciklu.
Sad predji i na podgrupu Korupcija i samokritikuj se! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 10:44 am Naslov: |
|
|
pa ja se samokritikujem u saobraƦajno - parkirnom smislu.
uglavnom, od tada svoje dnevne fiskalne obaveze najèeŔæe izvrŔavam zagaðujuæi okolinu. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 3:57 pm Naslov: |
|
|
Vidim da su se pocepali najloni nalepljeni preko tabli sa uputstvima za SMS karte za parkiranje. Šta æe se desiti ako neko zaluta u Trstenik i uplati, recimo, dnevnu kartu sada kada joŔ nije poèela naplata? Da li æe mu se skinuti lova sa kredita ili æe dobiti poruku da je parkiranje do 8-og marta joŔ uvek džaba?
Uzgred, karta za dnevno parkiranje je preskupa - 120 dindži. U KruŔevcu je 70. _________________ Komandant Mrak je zaŔtitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaŔnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 10:07 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | na kraju sam mu nudio i biciklu.
Sad predji i na podgrupu Korupcija i samokritikuj se! |
hahaha, ne isplati se ni bajs da vozis.. _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 3:59 pm Naslov: |
|
|
elem tako ti ja danas pozovem visokoekspertsku gospodu da se informisem o svemu ovome da ne pricam napamet i oni mi kazu da to nije nista strasno zaboga u trsteniku ima 800 parking mesta u 2 zoni, naravno od pijace do pasarele a samo u mom kvartu koji ja nazivam crvenom rupom je r je omedjena crvenom zonom (bolje da je crna zona) ima 450 stanova i oko 100 mesta za parkiranje u 2 zoni da ne govorimo koliko tu ljudi dolazi na posao i naravno platice mesecnu nadoknadu da bi se parkirali u 2 zoni ali sigurno nece kola ostaviti na ulasku u trstenik jer da hoce da pesace oni bi dolazili autobusom. i tako taj ekspertski odgajan omladinac meni lepo kaze pa gospodjo ima mesta i u 1 zoni a ko tamo moze da se parkira nije u pitanju cena vec ogranicavajuci vremenski faktor. nisam bila dovoljno strpljiva da ga priupitam koliko ima parking mesta u crvenoj zoni ali po mojoj slobodnoj proceni oko 200 (neka me isprave eksperti) sad zamislite 200 X 4 jer se parkirate 2 sata to je 800 automobila neka mi neko kaze koji su to ljudi koji svakodnevno pohode ovu veliku trgovacku i bankarsku cetvrt, doduse tu su i kafici ali se oni vise obilaze u nocnim casovima. samo sam zakljucila da nasi eksperti jako lose stoje sa matematikom. jednom od inkasanata sam vec zakazala dvoboj prvom prilikom onom koji mi je najpriblizniji po godinama i verovatno je najveci ekspert. mnogo mi se cini da parkin servis nece moci da zaradi samo za polomljene farove, branike i sofersajbne. zivi bili pa videli.
PS Hani smanji malo dozivljaj jesi ekspert ali nisi za sve _________________ trstenik je moj izbor
Poslednji izmenio mira dana Sub Feb 27, 2010 1:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Sub Feb 27, 2010 1:41 am Naslov: |
|
|
Cuo sam pricu da je u Gornjem Milanovcu isto bio poceo da radi parking servis, obelezene zone i ta sranja isto kao kod nas i da su gradjani bojkotovali i posle 3 meseca je sve nastavilo da tece po starom, parking servis se zatvorio i kraj price, e sad kada bi smo i mi mogli isto tako, to bi bilo odlicno  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Feb 27, 2010 1:51 am Naslov: |
|
|
A Ŕto ne bismo mogli? _________________ Komandant Mrak je zaŔtitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaŔnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Sub Feb 27, 2010 4:36 pm Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | A Ŕto ne bismo mogli? |
Ono, mogli bi smo mi sa foruma da se skupimo i da osnujemo opozicionu koaliciju koja ce da bojkotuje parking, ali dzabe ako gradjani pocnu da placaju... Ej, pa sta su oni ulozili da bi naplacivali parking? _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Feb 27, 2010 6:59 pm Naslov: |
|
|
perra :: | Komandant Mrak :: | A Ŕto ne bismo mogli? |
Ono, mogli bi smo mi sa foruma da se skupimo i da osnujemo opozicionu koaliciju koja ce da bojkotuje parking, ali dzabe ako gradjani pocnu da placaju... Ej, pa sta su oni ulozili da bi naplacivali parking? |
Pa uložili su malo farbe za asvalt, koju je sneg veæ skoro skinuo. Ma bagra, videli kako sa malo truda može da se uzme dobra kinta... _________________ Komandant Mrak je zaŔtitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaŔnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Feb 27, 2010 10:24 pm Naslov: |
|
|
Samo da se ubacim u vezi "predloga" da se napravi visespratni parking... pa Vi ljudi nemate pojma kolko to kosta. To je bre skupo za oci, ma preskupo... znam iz iskustva, tako nesto bi otislo u sedam cifara (evrica) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|