|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sub Mar 13, 2010 9:37 pm Naslov: |
|
|
OtimaĆØina "Parking servisa"
Privremena sudska odluka kojom je mom sugraðaninu Milanu Selakoviæu vraæen automobil koji mu je odneo "Parking servis" samo ide u prilog tvrdnji da "Parking servis" potpuno bespravno odnosi, ili taènije otuðuje vozila (da ne kažem - bavi se kraðom) i stavlja ih u svoju državinu.
Kako zapravo radi ovaj servis u službi graðana, nepropisno parkirana vozila ili ona kojima je isteklo vreme parkinga, bespravno (da ne kažem protivustavno, jer je privatna svojina neprikosnovena) otuðuje vozila i odnosi na svoj ograðeni parking, te ucenama od vozaèa naplaæuje kazne. Upravo je to ono protiv èega se Selakoviæ pobunio i zbog èega je dobio sudsku satisfakciju - "Parking servis" može da ukloni nepropisno parkirano vozilo sa lica mesta (da ga premesti na bezbedno mesto), ali ne sme da ga stavlja u svoj posed i zatim ucenjuje graðane.
Citat, Dnevnik:
Milan SelakoviƦ je preuzeo vozilo na osnovu sudskog reÅ”enja u kom stoji: āOdreưuje se privremena mera i nalaže tuženom JKP āParking servisā da tužiocu Milanu SelakoviƦu odmah preda u državinu automobil marke āChrysker Jeep Cherokeeā (navedeni su brojevi Å”asije, motora, godina proizvodnje i registarska oznaka) na taj naĆØin Å”to Ʀe mu bez prethodnog uslovljavanja dati da istim upravlja i odveze ga sa mesta gde je zadržanā
Ovo je citat sa jednog sajta,.. drugi su se bavili ustavnim zakonom o parkingu i pauku
Malo da pomognem zagovornicima neplacanja...antiparkingasima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

Pridruio: 10 Mar 2010 Poruke: 47 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Mar 14, 2010 10:08 am Naslov: |
|
|
Sta je breee Sta jeeee Necemo da placamo i tacka  _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 1:28 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Pisam ti se u mali mokri cvor Krkobabicu DrJovane. To nije nista licno , vec zbog stresa, koji dozivim kad procitam tvoje (nepismene) gluporije. 'De smo stali za parking ? | BEZ NERVOZE,ZABOGA,SVE OVO STO SI REKAO DO SADA MOZE SE RECI I OVAKO:
Ćovjek na magarcu jaÅ”e svojoj kuƦi,
a njegov sin trĆØi pored njega.
Sustiže ih jedan putnik i reèe:
āPa to nije u redu da vi jaÅ”ete,
a vaÅ” sin da trĆØi za vama.
Vi ste ipak snažniji.ā
Otac odmah (kao po nareưenju)
siưe s magarca
i prepusti mjesto sinu.
No, ne proưe dugo, naiưe i drugi
putnik i reĆØe:
āDjeĆØaĆØe, nije u redu da ti jaÅ”eÅ”, a
tvoj otac da pjeŔaèi.
Ti ipak imaŔ mlaðe noge. PoŔtedi
svoga oca.ā
DjeĆØak razmisli. Shvati da je putnik
u pravu i napravi
mjesta i za oca, te i jedan i drugi
zajaŔiŔe magarca.
Naiưu pak na sljedeƦeg putnika koji
im isto reĆØe:
āKakva sramota! Vas dvojica na toj
jadnoj životinji.
Trebalo bi uzeti Ŕtap i obojicu vas
iÅ”ibati!ā
Tada i otac i sin siðoŔe i nastaviŔe iæi
pjeŔice.
Utom naiðe i èetvrti putnik pa i on
reĆØe:
āHahaha, baÅ” ste mi smijeÅ”ni. Trojica
vas idu pjeŔke!
Zar ne bi bilo normalnije da jednoga
poŔtedite hodanja,
a samo dvojica da pjeÅ”aĆØe?ā
Tada i otac i sin napraviŔe kolac na
koji svezaŔe magarcu
noge te ga zajedno ponesoŔe. Njih
dvojica su hodali,
a magarca su nosili.
TAKO JE TO KADA ĆOVJEK SLIJEPO I
NEPROMIÅ LJENO SLIJEDI TUĆE
PRIJEDLOGE. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 4:54 am Naslov: |
|
|
Kleopatro , nemoj da ti zelenom ispravljam sastav! )))
I da, imamo novu temu: Raka u kuci velikoga burazera! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 5:35 am Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | miloche :: | ko je sad putko i njegov sin trstenicanin? |
Koliko ja znam, a znam, Putkova æerka je Betty, supruga naŔeg vrlog Komandanta Marka. Sad, za tog voditelja sa pinka ne znam, možda se radi o nekom drugom Putku. |
Tako me isto pitao i Zeljko , ja sam reko :''Primaj i njega i Raku!!''
Ne znam sta vise da Vam kazem , sto mora pa i sve da znamo!? Reko mi covek ''Putkov sin-voditelj na pinku '' ja tako i preneo , racunam znate ljude.
Milica mi se veceras pravda:'' Od trece nedelje ce on da bude zvezda , ima da osvaja neke zenske'' Dobro , reko , Mico ... ce dodje i ta treca nedelja,ja sam tamo reko ljudima na forumu da mali ulazi!!
Nemo me obrukas u jeku kampanje za parking |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 11:44 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig sta ti svima prodajes kako si pismen!!!
Ma boli nas za tvoj pravopis, pusti ljude koji se bore za neplacanje parkinga a ti idi napravi novu temu o Farmi pa pisi o tome koliko hoces...
Gde se skrivas u kom oboru...
za sve kvitare parking servisa
http://www.youtube.com/watch?v=jNj9T4ij3uI _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 11:57 am Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | Jerinenstadt :: | To htedoh i ja da pitam kao zitelj naseljenog mesta Grabovac ....
Mozda sam gradjanin drugog reda pa da znam..... |
Ko ima veƦa prava da se parkira ispred tvoje avlije, ti ili ja. |
Trstenicke ulice su "tvoja avlija" ako sam dobro ukapirao?! Moja avlija je moja jer mogu da se setam go po njoj ako to zelim i to nemoj ni da poredis.
Do duse trenutno nemam auto ali da imam, ako dodjem na posao moram da parkiram negde i ti nemas prava da se ljutis na "mene iz Grabovca" nego na likove koji su ovaj parking haos napravili u gradu.... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:02 pm Naslov: |
|
|
ukucajte na
www.youtube.com, ja sviram da se parkiram i pogledajte zanimljive filmice trstenicki pauk i ostalo _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:03 pm Naslov: |
|
|
Kada bi saobracajna policija radila svoj posao, mozda bi bilo reda sa parkiranjem u gradu, parking sluzba je bespotrebna..  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:07 pm Naslov: |
|
|
Slazem se perro, ovo je bespotrebno uveden harac narodu!!! Bravo za one sto su stavili reklamu na znake parking servisa jer je u ptavom smislu reci ovo j____ _________________ dr
Poslednji izmenio drjovan dana Pon Mar 15, 2010 12:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:09 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | dejane izgleda da ti treba pomoæ, Ŕto te napadaju ovi dobri ljudi?
kolega jovane, gradjevinsko zemljiŔte je u vlasniŔtvu države. avlije su u privatnom vlasniŔtvu. |
Ovo je prava recenica! Sto pre shvatis lakse ce ti biti..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:11 pm Naslov: |
|
|
da li te izlozba maalo pokolebala oko parking neplacanja Jeftino si proso brate _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:12 pm Naslov: |
|
|
Neka dodju da izbetoniraju parking iza moje zgrade, neka iscrtaju parking mesta i neka daju saglasnost da su odgovorni za automobile ako im se nesto desi, uredno cu da im platim, jos cu i da ih castim za sve to, uz uslov da mi ne parkiraju tu kurta i murta... Ako su prisvojili gradjevinsko zemljiste, onda i neka ga bar odrzavaju i srede, a ne da sredjuju ispred svoje kuce (opstine), a za ostalo ih zabole! _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:16 pm Naslov: |
|
|
Mi smo ocigledno bogat grad jer nam jos svetle lampioni od novaka a za to imamo para, a parking se naplacuje... _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:20 pm Naslov: |
|
|
drjovan :: | da li te izlozba maalo pokolebala oko parking neplacanja Jeftino si proso brate |
Ma katastrofa je ovo stanje u gradu sa parkiranjem, nista nisam rekao na tu temu. Samo neka se za to krivi Direktor tog servisa ili ko vec a ne Bogdanjac, Odzacanin i Grabovcanin koji su dosli na posao ujutru.....
Bez tog Trstenik-Trstenicanima jer je bas, bas, bas ruzno brate..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|