|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 1:09 am Naslov: |
|
|
Kleopatra :: | p.s sta se na temu ''Farme'' i Rake,moze reci osim da je covek tamo gde mu je ''mesto'', Mr.D? |
Ja ne vidim sta to Raki fali, uz Macu je najskolovaniji od svih onih pajsera tamo. _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 4:08 am Naslov: |
|
|
3 g17+ , 4 ds , 4 spo , 3 sps je formacija parking servisa.Opstinska firma , projekat namenjen za vise opstina. Transparentno |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 7:29 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | 3 g17+ , 4 ds , 4 spo , 3 sps je formacija parking servisa.Opstinska firma , projekat namenjen za vise opstina. Transparentno |
Deki, fascinantno! Ti kao da si u Trsteniku a ne u HN! Lepo je videti razne formule radi saznanja ko je ko i gde! I koliko, da ne bude posle sve je na jednima a niŔta na drugima!
Kako li bi tek bio informisan da sam sve gledaŔ po Trsteniku! _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 10:03 am Naslov: |
|
|
perra :: | Kleopatra :: | p.s sta se na temu ''Farme'' i Rake,moze reci osim da je covek tamo gde mu je ''mesto'', Mr.D? |
Ja ne vidim sta to Raki fali, uz Macu je najskolovaniji od svih onih pajsera tamo. | Ok,Perro,lepo rekoh,pa sta se tu moze reci? p.s Zasto,si se ti Peki(povremeno ,doduse) okmio na mene,nisam ti simpaticna? A,meni su bas slatki,tvoji,oni rap tekstici ispod poruke... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 10:25 am Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Dejan_Ig :: | 3 g17+ , 4 ds , 4 spo , 3 sps je formacija parking servisa.Opstinska firma , projekat namenjen za vise opstina. Transparentno |
Deki, fascinantno! Ti kao da si u Trsteniku a ne u HN! Lepo je videti razne formule radi saznanja ko je ko i gde! I koliko, da ne bude posle sve je na jednima a niŔta na drugima!
Kako li bi tek bio informisan da sam sve gledaÅ” po Trsteniku! | A, Vi 966,kad se vec bavite analizama i transparentnoscu idite malo na temu ' Komandant Mrak vs. Kleopatra'(Korzo) pa meni i Mr.Mraku, objasnite neke od poruka by Mr.Mrak, narocito onu'pozdravi svog...966',a ako vam tu nista nije jasno,vratite se unazad na pocetak 'sage' pa nam dajte objasnjene zasto Kleo treba da pozdravi 966.p.s Deki,fina ti je formula |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 2:03 pm Naslov: |
|
|
Hvala na savetu! Idem odmah! _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 5:59 pm Naslov: |
|
|
Kleopatra :: | perra :: | Kleopatra :: | p.s sta se na temu ''Farme'' i Rake,moze reci osim da je covek tamo gde mu je ''mesto'', Mr.D? |
Ja ne vidim sta to Raki fali, uz Macu je najskolovaniji od svih onih pajsera tamo. | Ok,Perro,lepo rekoh,pa sta se tu moze reci? p.s Zasto,si se ti Peki(povremeno ,doduse) okmio na mene,nisam ti simpaticna? A,meni su bas slatki,tvoji,oni rap tekstici ispod poruke... |
Pa nisam konkretno na tebe, nego na neka tvoja misljenja koja se kose sa mojim... Ja eto ne vidim nista lose u tome sto Raka predstavlja nas kraj u medijima, tipican je primer carapana sa sela koji se bavi poljopriredom, a u nasoj opstini postoji ogroman procenat takvih ljudi, tako da je on neka sredina, da kazem prosecan covek iz naseg kraja... Koliko god mi u medijima glumeli ludilo da smo ovakvi i onakvi, emancipovani, da imamo manire, opet znamo ko smo i sta smo, a on je onakav kakav jeste, ne menja akcenat kad ode u drugi grad, tako da ce bilo ko dzabe da kaze da je Raka pogresan izbor za reprezentovanje nase sredine... _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 8:55 pm Naslov: |
|
|
Eto,u potpunosti se slazemo u vezi Rake  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 17, 2010 9:39 pm Naslov: |
|
|
Koliko god mi u medijima glumeli ludilo da smo ovakvi i onakvi, emancipovani, da imamo manire, opet znamo ko smo i sta smo, a on je onakav kakav jeste, ne menja akcenat kad ode u drugi grad,
Ne menja!! Autenticni Pocekovac, bastovan i uzgajivac stoke.Dobar domacin!
Ti Pero i ja , sto smo glumEli ludilo u medijima, nas niki nece ni da vika u Farmu ili kucu velikog burazera. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

Pridruio: 10 Mar 2010 Poruke: 47 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Mar 18, 2010 10:21 pm Naslov: |
|
|
Krvi cu ti se napiti Dejan_Ig _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 19, 2010 12:39 am Naslov: |
|
|
A ima tako lepih staza za setnju ,cist vazduh ....odmoris mozak.Pa neka lepa knjiga... mrezica za leptire, pa ih lovis ili herbarijum Krkobabic DrJovan-odlicna zanimacija.Ovako se zadevas ... ne ide. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

Pridruio: 10 Mar 2010 Poruke: 47 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Mar 19, 2010 12:45 am Naslov: |
|
|
Mnogo ste duvali pa ste u haosu. eŔser brate kao foka
biteje se ti i Kleopatra oboje ste fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kukavice kuk _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 19, 2010 1:48 am Naslov: |
|
|
Havarija ti je post. Fali ti nesto , moji su komentari bas bolestina.... dobri. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

|
Poslao: Pet Mar 19, 2010 11:37 am Naslov: |
|
|
drjovan :: | Mnogo ste duvali pa ste u haosu. eŔser brate kao foka
biteje se ti i Kleopatra oboje ste fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kukavice kuk | U jbt, ,malo 'tebra'. Nemoj da ti Kleo da po.... 'dr',kad je vec spominjes. Na cemu si ti batice,dobra,a?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridruio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Pet Mar 19, 2010 11:58 am Naslov: |
|
|
drjovan :: | Mnogo ste duvali pa ste u haosu. eŔser brate kao foka
biteje se ti i Kleopatra oboje ste fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kukavice kuk |
Sta si, bre ,napao ovaj narod k'o chuma decu?
I ako se tvoja misljenja ne poklapaju sa misljenjima drugih,mozes na drugi nacin da pokazes negodovanje a jok ovako...pretera ga brate...
Poslednji izmenio gegule dana Pet Mar 19, 2010 12:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|